Ntinaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 τσαμπα σπουδαζεις? θερμοκρασιες ειδες επεξεργαστη?
Galatea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τσαμπα ολοι σπουδαζουμε αφου δουλεια δε θα βρουμε! Ειδα θερμοκρασιες, ηταν φυσιολογικες αλλα επειδη κλεινει οποτε να ναι, δεν μπορω να ξερω τι ακριβως θερμοκρασιες επικρατουσαν τη δεδομενη στιγμη.
filip123go Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Τσαμπα ολοι σπουδαζουμε αφου δουλεια δε θα βρουμε! Ειδα θερμοκρασιες, ηταν φυσιολογικες αλλα επειδη κλεινει οποτε να ναι, δεν μπορω να ξερω τι ακριβως θερμοκρασιες επικρατουσαν τη δεδομενη στιγμη. Μην φοβάσαι να καταπιαστεις με καινούρια πράγματα.. Δεν είναι τίποτα..!! Λίγο προσεκτική πρέπει να είσαι, θα σε καθοδηγήσουμε κ εμεις από εδώ, δεν και κανένα βίντεο στο youtube και μια χαρά θα τα καταφέρεις..!
Galatea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μην φοβάσαι να καταπιαστεις με καινούρια πράγματα.. Δεν είναι τίποτα..!! Λίγο προσεκτική πρέπει να είσαι, θα σε καθοδηγήσουμε κ εμεις από εδώ, δεν και κανένα βίντεο στο youtube και μια χαρά θα τα καταφέρεις..! Οκ... επειδή όμως όπως είπα σύνδεση σπίτι μου δεν έχω, θα βάλω τα Χριστούγεννα με το καλό, κι επειδή μπορεί να τύχει κάτι και να πάνε στραβά τα πράγματα, θα δοκιμάσω με πράγματα που ήδη ξερω και είμαι σίγουρη γι'αυτά κι αν δεν καταφέρουν αυτά να λύσουν το πρόβλημα τότε μην ανησυχείτε...η ενσωματωμένη γεννήτρια αποριών στο σύστημά μου θα σας βομβαρδίσει (ξανά)
mchls Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Οκ... επειδή όμως όπως είπα σύνδεση σπίτι μου δεν έχω, θα βάλω τα Χριστούγεννα με το καλό, κι επειδή μπορεί να τύχει κάτι και να πάνε στραβά τα πράγματα, θα δοκιμάσω με πράγματα που ήδη ξερω και είμαι σίγουρη γι'αυτά κι αν δεν καταφέρουν αυτά να λύσουν το πρόβλημα τότε μην ανησυχείτε...η ενσωματωμένη γεννήτρια αποριών στο σύστημά μου θα σας βομβαρδίσει (ξανά) Και καλα θα κανει... Ο.τι θες πες μας...
DioNiSis_000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 δοκιμασε να δεις αν το κανει με ενα ubuntu live cd οπως λεει ο φιλος πιο πανω, ειχα και εγω το ιδιο προβλημα παλιοτερα οταν ειχα win xp, τοτε ηταν ενα μολυσμενο απο ιο αρχειο αν θυμαμαι καλα στο c:\systemvolumeinformation\ ή καπως ετσι, καποια αντιβιοτικα που δοκιμασα δεν επετρεπαν τα win την προσβαση για διαγραφη του αρχειου γιατι ηταν σε φακελο συστηματος, τελικα το εκανα με το avast κατα το boot πριν φωρτωσουν τα xp και ετσι διορθωθηκε. μπορεις να το δοκιμασεις πριν το φορματ.
Galatea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα everyone... Χτες ενώ ετοίμαζα τον δίσκο για το format λέω "δεν τσεκάρω άλλη μία για σιγουριά τη θερμοκρασία;". Την πρώτη φορά το είχα τσεκάρει και μου βγαζε 50 βαθμούς στη Cpu. Έτυχε αυτή τη φορά, αφού έκλεισα το pc να δεχθώ τηλεφώνημα και έτσι επέστρεψα στην "έρευνά" μου ένα μισάωρο μετά που λογικά θα 'χε ήδη coolάρει το pc (εγώ το ήθελα ζεστό απ'τη χρήση για να μετρήσω, τεσπα). Παρ'όλο που είχε περάσει μισή ώρα, παρ'όλο που ήμουνα απλώς στα BIOS και ρύθμιζα τα alarms των θερμοκρασιών,μέσα σε 5' η cpu ανέβασε 72 βαθμούς! Το fan της ήταν 1750 rpm περίπου. Είναι λίγες οι στροφές; Και καλα θα κανει... Ο.τι θες πες μας...
mchls Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Παρ'όλο που είχε περάσει μισή ώρα, παρ'όλο που ήμουνα απλώς στα BIOS και ρύθμιζα τα alarms των θερμοκρασιών,μέσα σε 5' η cpu ανέβασε 72 βαθμούς! Το fan της ήταν 1750 rpm περίπου. Είναι λίγες οι στροφές; Λιγο παραξενο το ανεμιστηρι να ειναι σε τετοιες στροφες ενω βαραει 72αρι...Εμενα θα πιανε τις 3100... Επισης πολυ υποπτο η θερμοκρασια να ανεβηκε τοσο ψηλα και τοσο συντομα...Ειτε ησουν bios ειτε οχι, για υγιες idle δεν ειναι φυσιολογικο... Εφοσον μπεις στο λειτουργικο τσεκαρε θερμοκρασιες με το http://www.piriform.com/speccy/download/standard και πες μας... Αν ειναι θεμα θερμοκρασιων τα βηματα ειναι γνωστα... Καθαρισμα heatsink, ανεμηστηρακιου, καθαρισμος ξεραμενης θερμοαγωγιμης παστας απο επεξεργαστη και ψυχτρα, αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας, και ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΤΡΑΣ στην μητρικη σου... Κλασσικα ενημερωσε μας...
Galatea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Λιγο παραξενο το ανεμιστηρι να ειναι σε τετοιες στροφες ενω βαραει 72αρι...Εμενα θα πιανε τις 3100... Επισης πολυ υποπτο η θερμοκρασια να ανεβηκε τοσο ψηλα και τοσο συντομα...Ειτε ησουν bios ειτε οχι, για υγιες idle δεν ειναι φυσιολογικο... Εφοσον μπεις στο λειτουργικο τσεκαρε θερμοκρασιες με το http://www.piriform.com/speccy/download/standard και πες μας... Αν ειναι θεμα θερμοκρασιων τα βηματα ειναι γνωστα... Καθαρισμα heatsink, ανεμηστηρακιου, καθαρισμος ξεραμενης θερμοαγωγιμης παστας απο επεξεργαστη και ψυχτρα, αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας, και ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΤΡΑΣ στην μητρικη σου... Κλασσικα ενημερωσε μας... Καμιά πρόταση για πάστα; Δεν έχω πολυασχοληθεί Μην πάρω ό,τι να 'ναι.
mchls Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Καμιά πρόταση για πάστα; Δεν έχω πολυασχοληθεί Μην πάρω ό,τι να 'ναι. Εδω με 'πιασες... Εγω ειχα αγορασει μια απο Multirama [ναι το παραδεχομαι, δεν θα ξαναγινει] της Akasa και μια χαρα εκανε την δουλεια της... Καλα κανεις και το ψαχνεις, εδω τα παιδια θα σου απαντησουν για πιο σιγουρα μιας και εγω δεν...
Galatea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Εδω με 'πιασες... Εγω ειχα αγορασει μια απο Multirama [ναι το παραδεχομαι, δεν θα ξαναγινει] της Akasa και μια χαρα εκανε την δουλεια της... Καλα κανεις και το ψαχνεις, εδω τα παιδια θα σου απαντησουν για πιο σιγουρα μιας και εγω δεν... Καλά κι εγώ δεν θα πολυψαχθώ, απλώς δεν έχω ιδέα. Δεν νομίζω καν να είχα βάλει (θα το θυμόμουν αν είχα) όταν έδεσα το pc (please, please don't eat me... ) γιατί θυμάμαι ότι είχα πάλι ρωτήσει ένα φίλο μου και μου 'πε "δε βαριέσαι!". Οπότε με νοιάζει να 'ναι κάποια που να κάνει τη δουλειά της και να ΄ναι και οικονομική (εννοείται!). Να πω κάπου εδώ ότι χρησιμοποιώ έναν απλό, ταπεινό intel core 2 duo ...
mchls Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Καλά κι εγώ δεν θα πολυψαχθώ, απλώς δεν έχω ιδέα. Δεν νομίζω καν να είχα βάλει (θα το θυμόμουν αν είχα) όταν έδεσα το pc (please, please don't eat me... ) γιατί θυμάμαι ότι είχα πάλι ρωτήσει ένα φίλο μου και μου 'πε "δε βαριέσαι!". Οπότε με νοιάζει να 'ναι κάποια που να κάνει τη δουλειά της και να ΄ναι και οικονομική (εννοείται!). Δεν πειναω μην φοβασαι, αλλα εισαι σιγουρη πως δεν υπαρχει παστα μεταξυ επεξεργαστη και ψυχτρας στο συστημα σου;;;Απορω μονο και πως σου boot-αρει... Συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις για να μην πω παντα, απο προστασια στο over-temp κλεινει απο μονο του το pc στα πρωτα δευτερολεπτα-αντε λεπτα... Ποσος καιρος παει που εστησες το εν λογω συστημα;;;
Galatea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δεν πειναω μην φοβασαι, αλλα εισαι σιγουρη πως δεν υπαρχει παστα μεταξυ επεξεργαστη και ψυχτρας στο συστημα σου;;;Απορω μονο και πως σου boot-αρει... Συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις για να μην πω παντα, απο προστασια στο over-temp κλεινει απο μονο του το pc στα πρωτα δευτερολεπτα-αντε λεπτα... Ποσος καιρος παει που εστησες το εν λογω συστημα;;; 2,5 χρόνια
mchls Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 2,5 χρόνια Να τα εκατοστησει... Χωρις θερμοαγωγιμη;;;Δυσκολευομαι να το δεχτω... Τι να πω;;;Μια δοκιμη θα μας πεισει, εφοσον πιανουν τα χερια σου και εφοσον επιθυμεις, με δικη σου αποκλειστικα ευθυνη [οχι οτι θα γινει κατι, αλλα τα περι στατικου ηλεκτρισμου προσεχε τα] βγαλε την ψυχτρα και τσεκαρε αν υπαρχουν ξεραμενα ή νωπα [δεν το κοβω να ειναι νωπα] ιχνη παστας πανω της και πανω στον cpu σου...
Galatea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Να τα εκατοστησει... Χωρις θερμοαγωγιμη;;;Δυσκολευομαι να το δεχτω... Τι να πω;;;Μια δοκιμη θα μας πεισει, εφοσον πιανουν τα χερια σου και εφοσον επιθυμεις, με δικη σου αποκλειστικα ευθυνη [οχι οτι θα γινει κατι, αλλα τα περι στατικου ηλεκτρισμου προσεχε τα] βγαλε την ψυχτρα και τσεκαρε αν υπαρχουν ξεραμενα ή νωπα [δεν το κοβω να ειναι νωπα] ιχνη παστας πανω της και πανω στον cpu σου... Μην ανησυχείς, είμαι familiar με τους κινδύνους κτλ. Έπρεπε να 'χα μια κάμερα να με τραβάω την πρώτη φορά που τοποθέτησα επεξεργαστή σε motherboard. Επιεικώς τρομοκρατημένη. Αλλά τα κατάφερα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα