biomecanoid Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 οι περισσότερες ψυχτρες έχουν από κάτω ένα αυτοκολλητάκι η κάτι παρόμοιο που το βγάζεις όταν θες να την κανεις install και κρυβει από κάτω λίγη thermal paste υποθέτω το ίδιο θα έγινε και στην περίπτωση της θα είχε από μονη της η ψυχτρες
mchls Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μην ανησυχείς, είμαι familiar με τους κινδύνους κτλ. Έπρεπε να 'χα μια κάμερα να με τραβάω την πρώτη φορά που τοποθέτησα επεξεργαστή σε motherboard. Επιεικώς τρομοκρατημένη. Αλλά τα κατάφερα!!! Μια απο τα ιδια και εγω και ολοι μας... Ετσι παει...Λιγος φοβος, λιγο αγχος, αρκετος ενθουσιαμος και παει λεγωντας. . . οι περισσότερες ψυχτρες έχουν από κάτω ένα αυτοκολλητάκι η κάτι παρόμοιο που το βγάζεις όταν θες να την κανεις install και κρυβει από κάτω λίγη thermal paste υποθέτω το ίδιο θα έγινε και στην περίπτωση της θα είχα από μονη της η ψυχτρες Ισχυει και μαλλον αυτο ειναι... Αλλα αν εχει αμφιβολιες η κοπελα, ας ριξει μια ματια οπως ειπα πριν... Οχι οτι υπαρχει περιπτωση να λειτουργει 2.5 χρονια διχως θερμοαγωγιμο υλικο αλλα λεμε τωρα, για το γ@μωτο της υποθεσης...
Galatea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μια απο τα ιδια και εγω και ολοι μας... Ετσι παει...Λιγος φοβος, λιγο αγχος, αρκετος ενθουσιαμος και παει λεγωντας. . . Άντε να το λύσω κι αυτό γιατί θα ΄ναι μεγάλη... να βάλω νετ σε έναν δυο μήνες και να παραμιλάει το pc!!! Κι είναι καλό συστηματάκι, το έχτισα με μεγάλη προσοχή (από θέμα επιλογής parts) και αγάπη! Όταν λύσω το θέμα με την temp και τα shut downs θα διερευνήσω και τη μαύρη τρύπα στην ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Δύο τεχνικοί και μία εγώ και άκρη δε βγάλαμε ποτέ! οι περισσότερες ψυχτρες έχουν από κάτω ένα αυτοκολλητάκι η κάτι παρόμοιο που το βγάζεις όταν θες να την κανεις install και κρυβει από κάτω λίγη thermal paste υποθέτω το ίδιο θα έγινε και στην περίπτωση της θα είχε από μονη της η ψυχτρες Ναι κι εγώ αυτό (θέλω να ) πιστεύω!
mchls Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Άντε να το λύσω κι αυτό γιατί θα ΄ναι μεγάλη... να βάλω νετ σε έναν δυο μήνες και να παραμιλάει το pc!!! Κι είναι καλό συστηματάκι, το έχτισα με μεγάλη προσοχή (από θέμα επιλογής parts) και αγάπη! Όταν λύσω το θέμα με την temp και τα shut downs θα διερευνήσω και τη μαύρη τρύπα στην ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Δύο τεχνικοί και μία εγώ και άκρη δε βγάλαμε ποτέ! Αγαπη πανω απο ολα, στα μερη του συστηματος μας... Για ριξε καμια πληροφορια, σχετικα με τα υπογραμμισμενα...
Galatea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αγαπη πανω απο ολα, στα μερη του συστηματος μας... Για ριξε καμια πληροφορια, σχετικα με τα υπογραμμισμενα... Είπαμε Intel Core 2 Duo, Gigabyte P35C, 2 gb RAM, NVidia Geforce 9600 GT Τα είχα πάρει πριν 3 χρόνια και τα έδεσα μισό χρόνο μετά, μη ρωτάς γιατί! A!!! Tώρα το 'πιασα (είπαμε έχω χτυπήσει στο κεφάλι!) Λοιπόν, δεν έχω σύνδεση σπίτι μου. Και μέσα στο πρώτο τρίμηνο λειτουργίας του pc έχασα τον ήχο. Formats επί formats και δώστου drivers της realtek και τίποτα. Πήρα εξωτερική και δεν την έβλεπε, έφερα δύο τεχνικούς δεν κατάφεραν ούτε να διορθώσουν το πρόβλημα της ενσωματωμένης και μόνον ο δεύτερος, χωρίς ούτε ο ίδιος να καταλάβει το πως, κατάφερε τουλάχιστον να διαβαστεί η δεύτερη ως συσκευή ήχου!!!
mchls Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Είπαμε Intel Core 2 Duo, Gigabyte P35C, 2 gb RAM, NVidia Geforce 9600 GT Τα είχα πάρει πριν 3 χρόνια και τα έδεσα μισό χρόνο μετά, μη ρωτάς γιατί! Δεν εγινα κατανοητος... Ρωτησα σχετικα με το νετ που ανεφερες πριν, τι εννοεις ακριβως και σχετικα με την καρτα ηχου την ενσωματωμενη τι παιζει;;;
Galatea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δεν εγινα κατανοητος... Ρωτησα σχετικα με το νετ που ανεφερες πριν, τι εννοεις ακριβως και σχετικα με την καρτα ηχου την ενσωματωμενη τι παιζει;;; Μόλις το είχα κάνει edit!!!
biomecanoid Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 επειδή είμαι δουλειά και αρχίζω και πεινάω άμα έρθω και στο φτιάξω τι καλο θα με φιλέψεις ? χαχχαχα
Galatea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 επειδή είμαι δουλειά και αρχίζω και πεινάω άμα έρθω και στο φτιάξω τι καλο θα με φιλέψεις ? χαχχαχα Χαχαχαχαχα δεν έχω μαγειρέψειιιιιι! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Έχω γάλα και δημητριακά άμα θες Και δέχομαι και παραγγελίες!
mchls Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μόλις το είχα κάνει edit!!! Α! Οκ... επειδή είμαι δουλειά και αρχίζω και πεινάω άμα έρθω και στο φτιάξω τι καλο θα με φιλέψεις ? χαχχαχα Μην εισαι αχαριστος, και το γαλατακι με το δημητριακο του μια χαρα παει...
Galatea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Α! Οκ... Μην εισαι αχαριστος, και το γαλατακι με το δημητριακο του μια χαρα παει... Παιδιά αν το ξερα, μια μακαρονάδα και ένα ταψάκι brownies θα 'χανε ήδη ψηθεί! Δεν είμαι καν σπίτι δηλαδή! Λίγο έλεος δείξτε!!! Πάντως ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τη βοήθεια! Εννοείται ότι θα σας πληροφορήσω για κάθε νεώτερο και εξέλιξη!!! Κανεις και delivery ? Ναι αλλά χρεώνω παραπάνω!
mchls Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Εννοείται ότι θα σας πληροφορήσω για κάθε νεώτερο και εξέλιξη!!! Αρνουμε να πιστεψω πως εδω και 11 μερες, ακομα δεν εχεις νεα...
nikS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν, είμαι ομοιοπαθής. Αφού απέκλεισα όλες τις πιθανές εκδοχές έμεινα μεταξύ τριών: Τροφοδοτικό, επεξεργαστής και motherboard. Τροφοδοτικό και επεξεργαστή δεν είχα για να δοκιμάσω, είχα όμως m/b. Το άλλαξα κι αυτό εχθές. Το συνδέω μόνο με επεξεργαστή, μνήμες και κάρτα γραφικών και δούλευε (το άφησα αρκετή ώρα και δε μου έκανε reset). Λέω, άντε αυτό ήταν. Τα συνδέω όλα επάνω και πάω να κάνω boot. ΤΙΠΟΤΑ. Τα ανεμιστηράκια γυρνούσαν αλλά η οθόνη δεν άνοιγε. Αρχίζω πάλι να ξεσυνδέω λίγα-λίγα αλλά δεν ξεκίνησε ποτέ (δοκίμασα ακόμη και reset το cmos). Κι όπως το σκάλιζα βρήκα τον υπαίτιο (είμαι δλδ κατά 95% σίγουρος) Είναι αυτό εδώ: Για όσους δεν κατάλαβαν είναι το 4πινο βίσμα που τροφοδοτεί με ρεύμα τον επεξεργαστή το οποίο κάποτε είχε κάνει τσαφ και είχε μαυρίσει το ένα του βίσμα (υποθέτω ότι δούλευε με 3) αλλά το είχα ξεχάσει. Ε, τώρα ήρθε ο καιρός του φαίνεται. Και έχω μια ερώτηση: Πρέπει να αλλάξω όλο το τροφοδοτικό ή μπορώ να αλλάξω μόνο το βίσμα αυτό; Εάν ισχύει το 2ο, πώς θα το κάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα