Bimmermeister Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά,έχω Forthnet 24ρα και είδα πολλούς να αναφέρουν πρόβλημα με gap στις γραμμές τους. Έτσι έτρεξα κ εγώ το OrbMT και πήρα τα παρακάτω αποτελέσματα: [/url] Υπάρχει τελικά gap στη γραμμή μου???
rfc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Σαφως και υπαρχει, 2 μαλιστα. θες equalazition, παρε τηλ.
Bimmermeister Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Σαφως και υπαρχει, 2 μαλιστα. θες equalazition, παρε τηλ. Τεχνική υποστήριξη να πάρω ή να στείλω email???
rfc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Τεχνική υποστήριξη καλύτερα για ποιο γρήγορα To αυτο
Bimmermeister Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 To αυτο Πήρα Τεχνική υποστήριξη και μου λένε ότι υπάρχει βραχυκύκλωμα στη γραμμή....προφανώς από κάποια συσκευή που έχω στην πρίζα τηλεφώνου...αποσύνδεσα και τα 2 τηλέφωνα που έχουμε στο σπίτι και σύνδεσα απευθείας το καλώδιο στο Router αλλά δεν είχε καμία διαφορά...τι να πω....θα έρθει τώρα ένα φιλαράκι μου ηλεκτρολόγος με πολύμετρο να δούμε τι παίζει.... Πάντως μου είπε και ο τεχνικός ότι ακόμη και αν φτιάξουμε το βραχυκύκλωμα μπορεί όντως να υπάρχει gap και τότε είναι που θα πρέπει να τους καλέσω για να το διορθώσουν με την αλλαγή "προφίλ" στη γραμμή μου....κάτι τέτοιο....
rfc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Οταν εννοουν βραχυκυκλωμα, εννοουν "επαγωγικο" βραχυκυκλωμα και οχι πραγματικο, μιας και αν ειχες πραγματικο δε θα ειχες καν τηλ. Σε αυτη τη περιπτωση ο ηλεκτρολογος δε προκειται να σε βοηθησεις μιας και δεν εχει το καταλληλο "μηχανακι" για να σου μετρησει τη γραμμη.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 βγαλε τις συσκευες απο πανω του τηλεφωνου και πεστους να τρεξουν τεστ.συνηθως το βραχυκυκλωμα που βλεπουν ειναι λογω συσκευης.οποτε βαλε μονο ενα ασυρματο πανω και παρε τηλ και πες για το gap.βεβαια μην περιμενεις να αλλαξουν πολλα μια που εχεις 42 attenuation
mathewgx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Για να μην ανοιγω νεο θεμα , εμενα πως με βλεπετε ; Uploaded with ImageShack.us Εχω HOL DPLite , με 2 συσκευες τηλεφωνου (ασυρματο και σταθερο).
SPANK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 To HOL DPLite ειναι με ταα 6Mmbit ? Αν ναι τοτε εισαι πολύ καλα συγχρονίζεις στο full αν και το snr 19 μου κάνει λίγο εντύπωση τοσο ψηλά παίζει η HOL στα 6mbit ? Γενικά εσυ πως την βλέπεις την σύνδεση στο κατέβασμα με πόσο κατεβάζεις , εχεις αποσυνδέσεις κτλπ ? Πάντως εχεις σε 1 2 σημεία gap παρε ενα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη
rfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δεν νομιζω αυτο να ειναι gap, η/μ πρεπει να ειναι αυτο ή κακο καλωδιο. εκει για τα 180 μιλαω εγω. αυτο προς το τελος ειναι απο το snr που ειναι πολυ υψηλο γισ συτο κσι ολο το φασμα ειναι καπως χαμηλο. θα επαιρνα τηλ. εγω για το snr παντως. θα δει σιγουρα βελτιωση
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 To HOL DPLite ειναι με ταα 6Mmbit ? Αν ναι τοτε εισαι πολύ καλα συγχρονίζεις στο full αν και το snr 19 μου κάνει λίγο εντύπωση τοσο ψηλά παίζει η HOL στα 6mbit ? Γενικά εσυ πως την βλέπεις την σύνδεση στο κατέβασμα με πόσο κατεβάζεις , εχεις αποσυνδέσεις κτλπ ? Πάντως εχεις σε 1 2 σημεία gap παρε ενα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη το snr 19 οπως εχω πει ειναι φυσιολογικο αφου συγχρονιζει στα 6 mbit.και τα gap να του κλεισουν δεν εχει νοημα διοτι παλι στα 6 Mbit Θα παιξει απλα ισως ανεβει λιγο το snr του.απο την αλλη αν τα gap αυτα ειναι φυσιολογικα τοτε θα δημιουργησει προβλημα αν πανε να τα γεμισουν να το πω απλα.πολυ μια χαρα ειναι δεν υπαρχει λογος να πειραξει κατι.αν παει σε 24 mbit Το συζηταμε ξανα.
mathewgx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ναι , το HOL DP Lite ειναι στα 6. Μπορω να πω οτι ειναι απολυτα σταθερος , χωρις αποσυνδεσεις , ενω το downloading ειναι σταθερο καθ'ολη τη διαρκεια της μερας. Δεν εχω προβλημα με την γραμμη μου , απλα ηθελα να ρωτησω αν φαινεται καποιο προβλημα με την καλωδιαση στο σπιτι μου , ωστε να την τροποποιησω. Ενδεικτικα , πριν 2 χρονια οταν ειχα tellas 24mbps , συγχρονιζα λιγο πανω απο τα 12 με snr στα 7-8.
SPANK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αφου δεν έχεις απολύτως κανέναν πρόβλημα λεω να μείνεις οπως εισαι οταν πας σε 24αρα ξαναβλέπουμε τοτε
rfc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 δε προσεξα οτι ηταν για 6mbps..... sorry παιδες. Ενταξει εισαι φιλε εκτος του ψιλοgap που εχεις, το οποιο οπως προειπα δεν οφειλεται σε gap γραμμης. Παντως το snr σου ειναι χαμηλο για 28db att. θαπρεπε νασαι γυρω στα 22. Δε θα βρεις ποτε ακρη ομως διοτι οφειλεται μαλλον στη κακη καλωδιωση σου απο οτι βλεπω στο φασμα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα