Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα.Ξαφνικα αυτό το μήνυμα εμφανίστηκε στην οθόνη μου και δεν ανοιγε καθολου το pc.Το πήγα σε τεχνικο και μου ειπε πως φταιει η καρτα γραφικων και οτι προφανως καηκε.οντως δοκιμαζοντας την σε αλλο pc εμφανιζε το ιδιο μηνυμα στην οθόνη. έτσι αγόρασα καινούρια.μια sapphire 5450 .το ιδιο μηνυμα συνεχιζει να βγενει ακομα στην οθονη μου.χρειαζομαι βοηθεια.

Δημοσ.

εβγαλα και ξανα βαλα την μπαταρια αλλα τπτ.επισης δεν ανεφερα οτι το dvdrom μια ανοιγει και μια οχι, δν αποκρινεται παντα και επισης στο led της μητρικης εχει την ενδειξη C1 η την ενδειξη 88.ελπιζω να σε βοηθησα

Δημοσ.

dfi nf590 , thermaltake 600w,επισης εχω παρει το psu απο εναν φιλο και το δοκιμασα και παλι τα ιδια οποτε δν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα

Δημοσ.

H DFI σταμάτησε τα MBs οπότε δύσκολα να βρω το manual. Το έχεις εσύ να μας πεις τι σημαίνουν αυτά τα C1, 88.

Πάντως για πρόβλημα στην ΜΒ ακούγεται

Δημοσ.

το manual δν το χω στα χερια μου αυτη τη στιγμη αλλα πιστευεις πως θα αναφερονται μεσα αυτες οι ενδειξεις?εριξα στο google μια ματια αλλα δν εβγαλα ακρη

Δημοσ.

Αυτό το ξέρω. Τι λένε τα error posts δεν ξέρω. Αφού άλλαξες κάρτα και PSU και σου κάνει τα ίδια, 99% πήρες το MB στο χέρι. Και φοβάμαι μην σου χαλάει και τις VGA. Μπορείς να δοκιμάσεις και την καινούρια που πήρες σε άλλο PC?

Δημοσ.

αυτο πιστευω κ εγω.ναι την δοκιμασα και δουλευε κανονικα.κριμα και μολις πηρα ddr2 μνημες.τωρα θα πρεπει να αλλαξω ολο το συστημα.ολες οι mb που εχω βρει με ddr2 ειναι συμβατες με intel ενω εγω εχω amd.αλλα και με amd να εβρισκα δεν αξιζει τα λεφτα να παω παλι σε παλιο συστημα.

Δημοσ.

καλησπερα λιγο τραβηγμενο αυτο με την μητρικη να καιει τις καρτες γραφικων αλλα μαλλον πιθανο πρωβλημμα καπου βραχυκικλωνει η μητρηκη και καιγονται οι καρτες γραφικων κατι αντοισηχο ειχα και εγω σε μια foxconn κατα 99% μαλλον καμμενη μητρικη ή βραχυκυκλωμενη μητρικη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...