koulouri Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Πληρωνει ο γειτονας το ιντερνετ και του δινουμε ολοι λεφτα (: Μενει ενας τυπος απο πανω που τον εχω αχτι απο το σχολειο.. Ποσο ευκολο και εφικτο ειναι να μπω στο πισι του και να δω γενικα τι εχει;;;
karmen1983 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Και νομίζεις τώρα ότι θα πάρεις απάντηση ε; Βρε koulouri καλά τα νέα μέλη, αλλά και οι παλιοί;
SPANK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δεν νομίζω οτι θα βρείς εδώ τέτοια απάντηση. Edit : Με πρόλαβες karmen για 1 λεπτό
koulouri Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δεν ειπα ρε παιδια ουτε γιατ χχχ ουτε για γουαρεζ ουτε πως θα κλεψω καμια τραπεζα ( αν και το τελευταιο θα ηταν καλο τοπικ.. ) πως θα κανω σνιφινκ ρωτησα.. τεσπα :/
karmen1983 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Το να μπεις στο pc κάπιου χωρίς να σου έχει δώσει το "κλειδί", εγώ προσωπικά το θεωρώ σα να μπεις στο σπίτι μου εν αγνοία μου... Αν το warez είναι μόνο για σένα απαγορευμένο εδω μέσα και όχι μόνο, τότε τι να πω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.