Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτο στην Ελλαδα θα πρεπει καθε ψηφος να εχει διαφορετικη ποσοστιαια βαρυτητα.Για παραδειγμα σε πολιτες οπως οι steven και beastgr θα επρεπε να απαγορευεται η ψηφος ή να μετραει 0,0000001%.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αυτο στην Ελλαδα θα πρεπει καθε ψηφος να εχει διαφορετικη ποσοστιαια βαρυτητα.Για παραδειγμα σε πολιτες οπως οι steven και beastgr θα επρεπε να απαγορευεται η ψηφος ή να μετραει 0,0000001%.

η να πληρωνουν Χ10 φορους :devil:

Δημοσ.

1ον χεστηκα.

2ον στα @@ μου.

το κρατος αποτελειται απο ζωα(τα οποια ζουν αναμεσα μας,τα βλεπουμε καθε μερα πως συμπεριφερονται στη ζωη τους)

προτιμω να δωσω λεφτα στην greenpeace για την διασωση της τιρκουαζ αγελαδας του μαροκο.

Μάλιστα. Φυσικά τώρα έχεις την πολυτέλεια να τα ρίχνεις στα @@ όπως πολύ ωραία λες, ελπίζοντας φυσικά να πληρώσουν οι άλλοι και να μην χρειαστούν και άλλα μέτρα.

Επίσης φαντάζομαι θα πάψεις να τα ρίχνεις στα @@ όταν το κράτος θα χρεοκοπήσει, θα έρθουν οι πλούσιοι από έξω να μας αγοράσουν πραγματικά χωρίς όρους, και όσοι είναι στη μεσαία - μικρομεσαία τάξη να πάνε κάτω από το όριο της φτώχειας. Γιατί πραγματικά όταν η πλειοψηφία στην Ελλάδα έχει τη δική σου νοοτροπία (ξέρεις ποια μόλις την είπες, στα @@ μου!) τότε είναι που θα ψάχνεις να τα βρεις (τα @@)!

Ξέρω ξέρω, πρώτα να πληρώσουν οι βιομήχανοι και μετά εγώ :)

Και βέβαια νομιμοποιείσαι να μην πληρώσεις, ο καθένας έχει το δικαίωμα να προστατευσει τον εαυτό του και την περιουσία του.

Δεν ξέρω πως εννοείς να προστατεύσεις την περιουσία σου σε κατάσταση χρεωκοπίας και χάους. Φαντάζομαι θα το δούμε όταν θα έρθει.

Ξαναματαλέω ότι ούτε και εμένα μου αρέσει αυτό που γίνεται (και πιστεύω ότι θα έρθουν και χειρότερα). Αλλά δεν είναι αυτός ο φόρος καθεαυτός που με πειράζει, είναι η όλη νοοτροπία της φοροκυβέρνησης από τη μια και τους 'δεν πλερώνω ναουμ' από την άλλη.

Και στη μέση έχεις αυτούς που πραγματικά δεν έχουν και θα είναι τα τελικά θύματα είτε επικρατήσει ό ένας (φοροκυβέρνηση) ή ο άλλος (δεν πλερώνω ενώ έχω)

Άλλο ένα ποστ που πραγματικά έχει να πει πολλά. Εύγε και εις ανώτερα στο μέλλον. Ξέρω το να πατήσεις πέντε γράμματα στο πληκτρολόγιο δεν είναι δύσκολο, να εκφέρεις μια άποψη λογική είναι δύσκολο σε νιώθω

Δημοσ.

Μάλιστα. Φυσικά τώρα έχεις την πολυτέλεια να τα ρίχνεις στα @@ όπως πολύ ωραία λες, ελπίζοντας φυσικά να πληρώσουν οι άλλοι και να μην χρειαστούν και άλλα μέτρα.

Επίσης φαντάζομαι θα πάψεις να τα ρίχνεις στα @@ όταν το κράτος θα χρεοκοπήσει, θα έρθουν οι πλούσιοι από έξω να μας αγοράσουν πραγματικά χωρίς όρους, και όσοι είναι στη μεσαία - μικρομεσαία τάξη να πάνε κάτω από το όριο της φτώχειας. Γιατί πραγματικά ότι η πλειοψηφία στην Ελλάδα έχει τη δική σου νοοτροπία (ξέρεις ποια μόλις την είπες, στα @@ μου!) τότε είναι που θα ψάχνεις να τα βρεις!

Ξέρω ξέρω, πρώτα να πληρώσουν οι βιομήχανοι και μετά εγώ :)

ναι,ο μανθος φουστανος.

το κρατος εχει χρεωκοπησει εδω και καιρο,ακομα να το καταλαβεις?

η μηπως θα πρεπε να νοιαστω για τον μεσο ελληνα ηλιθιο?

Δημοσ.

ναι,ο μανθος φουστανος.

το κρατος εχει χρεωκοπησει εδω και καιρο,ακομα να το καταλαβεις?

η μηπως θα πρεπε να νοιαστω για τον μεσο ελληνα ηλιθιο?

Είσαι απίστευτος. Μέσος Έλληνας ηλίθιος... Ok you made your point ο επόμενος παρακαλώ

Δημοσ.

αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι πληρώνοντας στηρίζεις τις κυβερνητικές επιλογές και τους δίνεις πάτημα για να κάνουν άλλα χειρότερα στο μέλλον. Ενώ δεν υπάρχει και καμμία εγγυηση ότι αν πληρώσεις όντως δεν θα έρθει το χάος και ο αρμαγεδών...

Δημοσ.

@Steven

Πραγματικά, αυτό που λες δεν έχει λογική. Θα σου πω ένα πολύ άκυρο παράδειγμα, για να καταλάβεις τι λες. Να σου φορολογήσουν τον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή, με τα αντίστοιχα που θα έδινες αν τις ίδιες ώρες που τον χρησιμοποιείς πήγαινες σε ένα Ιντερνετ καφέ με 1 ευρώ/ώρα. Δηλαδή με 2 ώρες την μέρα 60 ευρώ τον μήνα. Έτσι επειδή έχεις το προνόμιο να έχεις δικό σου και "γλυτώνεις" τα έξοδα σε νετ καφε.

Δημοσ.

αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι πληρώνοντας στηρίζεις τις κυβερνητικές επιλογές και τους δίνεις πάτημα για να κάνουν άλλα χειρότερα στο μέλλον. Ενώ δεν υπάρχει και καμμία εγγυηση ότι αν πληρώσεις όντως δεν θα έρθει το χάος και ο αρμαγεδών...

Κάνεις λάθος στο τι δεν καταλαβαίνω. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως αποφεύγω τα χειρότερα αν δεν πληρώσω ενώ τα έχω. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τι θα γίνει αν πληρώσεις γιατί δεν είμαι κυβέρνση, δεν εκπροσωπώ την κυβέρνηση και γενικά έτσι σκ@τ@ που τα κάνανε δεν ξέρω. Δεν είπα εγώ ότι έχω τις λύσεις.

Aντίθετα, αν έχω αναγάγει σε ιδεολογία το να κοιτάω την πάρτη μου και τπτ άλλο όπως μερικοί εδώ (ονόματα δε λέμε) δε βλέπω να βγάζει πουθενά. Και στο ξαναλέω, από τέτοιου είδους νοοτροπίες αυτοί που την πληρώνουν συνήθως στο τέλος είναι ο φτωχότεροι (αυτοί που δεν έχουν πραγματικά) και όχι οι πλούσιοι όπως ονειρεύονται μερικοί.

Δημοσ.

Δεν έχουμε κάποια μηχανή στο σπίτι που να κόβει χρήμα.

Οι έμμεσοι φόροι έχουν πιάσει οροφή, τους πληρώνουμε όλοι.

Την ανικανότητά τους να ελέγξουν το παραεμπόριο στα καύσιμα θα το πληρώσουμε εμείς,την ανικανότητά τους να πιάσουν τους φοροφυγάδες ποιος την πληρώνει;Εμείς.

Τον ομφάλιο λώρο με συμφέροντα που αρνούνται να κόψουν, ποιος τους τον συντηρεί πληρώνοντας;Εμείς.

Δεν έχω άλλα χρήματα,η αγορά στεγνώνει,ο κόσμος δεν ψωνίζει,τα έξοδα τρέχουν κάθε μήνα.Αν γνωρίζεις κάποια συνταγή για να βρω χρήμα δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω φόρους.

Βάζει αφορολόγητο 5000.Μπράβο μεγάλε, του χρόνου φορολόγησε και τους άστεγους στα παγκάκια.

Δημοσ.

Βάζει αφορολόγητο 5000.Μπράβο μεγάλε, του χρόνου φορολόγησε και τους άστεγους στα παγκάκια.

Φυσικά. Αν δεν είχανε παγκάκια, που θα κοιμόντουσαν; Λοιπόν;;;

Δημοσ.

Άλλο ένα ποστ που πραγματικά έχει να πει πολλά. Εύγε και εις ανώτερα στο μέλλον. Ξέρω το να πατήσεις πέντε γράμματα στο πληκτρολόγιο δεν είναι δύσκολο, να εκφέρεις μια άποψη λογική είναι δύσκολο σε νιώθω

Δυστυχως για εσενα η αποψη αυτη δεν ειναι δικη μου.Εχει εκφραστει πολλακις το τελευταιο τριμηνο απο επιστημονες και πολιτικους αναλυτες σε Μεγ.Βρετανια και Γαλλια.

Δημοσ.

Σε ενα σχολειο οι μαθητες την ωρα της παρελασης οταν περνουσαν μπροστα απο τους επισημους γυρισαν το κεφαλι τους απο την αλλη. Κορυφαιος ομως ηταν ενας παρελαυνων μαθητης που εκεινη τη στιγμη επιασε και εξυσε τα π@π@ρι@ του! :lol:

To ειδα στις ειδησεις.

Δημοσ.

Άντε και οι περισσότερο λόγω τσατίλας, αδικίας, επαναστατικότητας δεν πληρώνουν. Τι θα γίνει;;;; Τρία πράγματα μπορώ να σκεφτώ

Και γω τρία σκέφτηκα και τους τα έδωσα και τα τρία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...