sentoner Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ο πατερας μου ψαχνει ενα Tablet για να μην πηγαινοφερνει καθε μερα το laptop στη δουλεια.Κυριως θελει να σερφαρει με αξιοπρεπη ταχυτητα στο ιντερνετ,να ανοιγει αρχεια word,excel,powerpoint(οχι για επεξεργασια) και να εχει gps.Υπαρχει κατι αξιολογο μεχρι 250-300 ευρω απο εξωτερικο;Ακομα και κινεζιες...Βασικα οσο το φθηνοτερο τοσο το καλυτερο,αρκει να ειναι δοκιμασμενο.Οθονη 10αρα καλυτερα...
SisC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ο πατερας μου ψαχνει ενα Tablet για να μην πηγαινοφερνει καθε μερα το laptop στη δουλεια.Κυριως θελει να σερφαρει με αξιοπρεπη ταχυτητα στο ιντερνετ,να ανοιγει αρχεια word,excel,powerpoint(οχι για επεξεργασια) και να εχει gps.Υπαρχει κατι αξιολογο μεχρι 250-300 ευρω απο εξωτερικο;Ακομα και κινεζιες...Βασικα οσο το φθηνοτερο τοσο το καλυτερο,αρκει να ειναι δοκιμασμενο.Οθονη 10αρα καλυτερα... Θα σου πρότεινα το Flytouch 3 -16GB στα 199 ευρώ ή το Zenithink Z102 στα 219 ευρώ από e-tablet.
sentoner Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Θα προτιμουσα κατι με capacitive οθονη.Επισης τα συγκεκριμενα τα εχω βρει σε αρκετα χαηλοτερη τιμη απο Κινα
SisC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Και αυτά από Κίνα είναι όπως και όλα βέβαια . Φθηνοτερα εννοείται ότι μπορεί να τα βρει κάποιος εφόσον έρχονται "μαύρα" και χωρίς απόδειξη, εκτός και αν σκαλώσει το θέμα και χρειαστεί να πληρωθεί δασμός και ΦΠΑ, οπότε δεν συμφέρει. Anyway, 10αρι capacitive με GPS μάλλον στα υπερεπώνυμα και υπερακριβά θα πρέπει να κοιτάξεις.
sentoner Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ενταξει,αν ειναι σε καλη τιμη και με καλα χαρακτηριστικα το παραλειπουμε το gps...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.