Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω καποιο κινεζικο smartphone. Ειλικρινα με χουν εντυπωσιασει. Ειδα το Dapeng T8500 απο ενα φιλο και ενθουσιαστηκα. Εψαξα λιγο ebay για τιμες και επαθα τη πλακα μου. Το προβλημα που βλεπω ομως εινναι το εξης.Δε βλεπω να υποστηριζουν UMTS στα 2100 που νομιζω οτι αναλογει σε 3G δικτυο . υποστηριζει GSM 1900 . Τι προβλημα θα υπαρχει???

Οι βιντεοκλησεις θα γινονται? Το ιντερνετ απο Cosmote θα ειναι πιο αργο ???

Enlight me please ...

Δημοσ.

εγώ σου λέω να πάρεις κάποιο φθηνότερο από Ελλάδα...γιατί δεν θα έχεις εγγύηση, δεν ξέρεις αν θα σου παρουσιάσει προβλήματα, δεν ξέρεις πόση ραδιενέργεια έχει...κτλ...ποιο είναι το budget σου..?

Δημοσ.

εγώ σου λέω να πάρεις κάποιο φθηνότερο από Ελλάδα...γιατί δεν θα έχεις εγγύηση, δεν ξέρεις αν θα σου παρουσιάσει προβλήματα, δεν ξέρεις πόση ραδιενέργεια έχει...κτλ...ποιο είναι το budget σου..?

Φθηνοτερο ???????

Απο Ελλαδα κιολας ???

Ποιο ????

Πλακα μου κανεις ???

Δημοσ.

χαχα,οι τυποι εχουν παντρεψει htc-i phone,ομως οταν λες εξυπνο τηλεφωνο τι ενοεις?γνωριζεις το συγκεκριμενο αν τρεχει καποιο γνωστο-εγγυημενο λειτουργικο?οσον αφορα το θεμα εγγυησης,μη σε ανχωνει,φιλος που ειχε ελληνικο κινεζο το εδωσε στο σερβις και του το στειλανε κινα,περιμενε 2 μιση μηνες,και του το αντικαταστησανε με καινουριο.βεβαια βαρεθηκε να περιμενει τοσο,και πηρε μεταχειρησμενο htc desire..τον κινεζο πλεον το χει μονο για TV στη δουλεια του..απο οτι μαθαμε στα σερβις τα στελνουν παντα κινα...

Δημοσ.

χαχα,οι τυποι εχουν παντρεψει htc-i phone,ομως οταν λες εξυπνο τηλεφωνο τι ενοεις?γνωριζεις το συγκεκριμενο αν τρεχει καποιο γνωστο-εγγυημενο λειτουργικο?οσον αφορα το θεμα εγγυησης,μη σε ανχωνει,φιλος που ειχε ελληνικο κινεζο το εδωσε στο σερβις και του το στειλανε κινα,περιμενε 2 μιση μηνες,και του το αντικαταστησανε με καινουριο.βεβαια βαρεθηκε να περιμενει τοσο,και πηρε μεταχειρησμενο htc desire..τον κινεζο πλεον το χει μονο για TV στη δουλεια του..απο οτι μαθαμε στα σερβις τα στελνουν παντα κινα...

To γαματο σ αυτα ειναι η TV. κατα τ αλλα android 2.1 εχει. το οποιο μπορω να το αναβαθμισω νομιζω σε 2.3

Το θεμα ειναι να οτι υποστηριζει gsm 1900 Mhz .

Εχει οντως διαφορα μεγαλη απο Umts 2100 ???

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να δείς αντ αυτού το zopo zp810 ή τον κλώνο του H7500+.

Τα συγκεκριμένα κινητά εκτός του ότι έχουν βγεί αξιόπιστα, έχουν και υποστήριξη πράγμα πολύ σημαντικό.

Επίσης αν μπορείς να περιμένεις λίγο, τέλος του μήνα αναμένεται το πολυπόθητο umi x2 με FHD 5" οθόνη και gorilla glass 2.

Αυτοί που αναφέρθηκαν παραπάνω στα κινέζικα και πρότειναν μακρυά απο αυτά, προφανώς δεν έχουν πιάσει στα χέρια τους κινέζικο κινητό (εννοώντας εξ κίνας που δεν κυκλοφορούν ευρώπη καθώς και αυτά που ήδη έχουν στην κίνα φτιάχνονται αν δεν το γνωρίζουν) και δεν εχουν ιδέα τι τους γίνεται. Προφανώς μπερδεύουν το κινεζιά με το κινέζικο. Αυτοί χάνουν και αδειάζουν και τις τσέπες τους αγοράζοντας σε  3πλάσια τιμή αντίστοιχης ποιότητας και δυνατοτήτων κινητά απο την εγχώρια αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Σευχαριστω πολυ καταρχας για την αμεση απαντηση....Το δευτερο που εχω ποσταρει εχει FHD οθονη 5αρα τωρα για το gorila glass 2 δεν ξερω παντος το εχω βρει και σε καλυτερη τιμη μεσω ebay αν ειναι μεγαλες οι διαφορες απο αυτο που λες πως αναμενεται να περιμενω αλλιως να προχωρησω σε αμεση παραγγελια....Ευχαριστω κ παλι....

edit:Απιστευτη τηλεφωναρα χιλια ευχαριστω και παλι θα χτυπησω το umi x2 πραγματικα απιστευτο....Τι να του πει κ το S4....

Δημοσ.

Έχε υπόψη σου και το jiayu g4 το οποίο και αυτό αναμένεται σύντομα. Αντίστοιχων δυνατοτήτων απο αξιόπιστη εταιρεία.

Προσωπικά ανάμεσα στα δύο θα πήγαινα για το umi x2 αλλά και το jiayu g4 είναι εξίσου καλό.

Πάντως αν θέλεις να την βγάλεις σχετικά φθηνά πάρε το H7500+ (Caesar ή Honor) το οποίο στην ουσία είναι oem zopo zp810.

5" HD οθόνη, quad, dual sim, 1GB ram, 4GB storage και πολύ καλή κάμερα για κινέζικο, ειδικά σε φωτό με επαρκές φωτισμό.

Έρχεται στην συσκευασία με 2 μπαταρίες πράγμα πολύ σημαντικό. Όλα αυτά με λιγότερα απο 200 δολλάρια (198 το πήρα εγώ και το αναμένω απο βδομάδα). :)

H7500+

και εδώ περισσότερα για να ρίξεις διάβασμα.

Δημοσ.

Συχαριστω πολυ για την απαντηση σου παραγγειλα ομως το Umi x2 και αναμμενο γιατι ακομα δεν εχει κυκλοφορησει....Πολυ καλη ομως η προταση σου εξωτερικα φαινοντε παρομοιοτυπα κινητα....Μονο που διαφερουν στα χαρακτηριστηκα βεβαια και στην τιμη!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...