dimitrisOS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ο τίτλος τα λέει όλα αλλά ας κάνουμε μια αναδρομή όμως πρώτα. Παλιότερα είχαμε κάνει αναφορά πως υπήρχαν σχέδια να καταφέρουν να «τρέχουν» Android εφαρμογές σε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές λειτουργικού Windows. Η BlueStacks τα κατάφερε λοιπόν και έβγαλε μια πολύ αρχική έκδοση - η οποία διατίθεται δωρεάν εδώ - της εφαρμογής (alpha) για το κοινό έτσι ώστε να τη δοκιμάσουν όσοι θέλουν. Όπως επίσης σύντομα θα υπάρχει και μια επί πληρωμή έκδοση με παραπάνω χαρακτηριστικά. Φυσικά αναρωτιέστε ποια η χρησιμότητα της συγκεκριμένης εφαρμογής. Νομίζω πως η εφαρμογή θα είναι χρήσιμη κυρίως για δύο λόγους: Ο εκάστοτε προγραμματιστής του Android μπορεί να δοκιμάζει και βλέπει στην οθόνη του υπολογιστή του την εφαρμογή που φτιάχνει. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί να διορθώνει αλλά και να προσθέτει ό,τι νομίζει. Δεύτερον, αν και το έχουμε ξεχάσει.. κυκλοφορούν και ταμπλέτες με Windows. Οπότε αυτές οι ταμπλέτες θα μπορούν να τρέξουν εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για touch. Δείτε και το βίντεο και πείτε μας τις απόψεις σας. http://www.youtube.com/watch?v=Nus9-Tu_J9k&feature=player_embedded Το έγραψα το έβαλα εδώ γιατι λεει οτι στα θεματα Νεα-Ειδησης του σίτε ότι έχω ξεπεράσει το όριο των δημισιευσεων ενω δεν έχω κάνει καμία δημιουργία κανένα άλλο θέμα .
morgoth_gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Πολύ καλή κίνηση, φαίνεται πολύ πιο βολικό απο τον emulator του android sdk.. Και σε tablets πρέπει να είναι τέλειο μιας και δίνεται η ευκαιρία για την χρήση εφαρμογών που δεν υπάρχουν για τα windows !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.