Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κανει αρχες Σεπτεμβρη συνδεση ΟΤΕ απλης τηλεφωνικης γραμμης.Οταν μου τη συνδεσανε εκανα αιτηση στη Wind για μεταφορα της γραμμης γιατι ηθελα να βαλω και ιντερνετ.Με ειχαν συμβουλευσει να κανω πρωτα αιτηση στον ΟΤΕ για να μη μου καθυσερησει τη συνδεση μεσω της Wind.Εγινε η φορητοτητα της γραμμης.Και ενω περιμενα να μου ερθει απο τον ΟΤΕ ενα απλο παγιο μου ηρθε ενας λογαριαμος 78 ευρω για την περιοδο 6-9/30-9!!!Τι ειναι αυτα τα 78?Εννοειτε πως μεχρι να γινει η φορητοτητα στη Wind δεν ειχα κανει καμεια κληση.Ειναι κατι σαν "ποινη"?Ρωταω για να μη μπω καν στη διαδικασια να παω σε οτεshop αν εχω εγω λαθος.

Δημοσ.

παρε στο 13888 αν έχεις ακομα ΟΤΕ και μπορεις αλλιως πηγαινε κ ρωτα στο καταστημα..

κατα 99% τα 78 ευρώ είναι το πάγιο που πληρώνεις για να κανουν τη συνδεση, από αυτά στον επόμενο λογαριασμό ΟΤΕ θα σου επιστραφεί σίγουρα ένα αρκετά μεγάλο μέρος αυτών των χρηματων. Βεβαια μου φαινεται αρκετα μεγάλο το ποσο για τέλος συνδεσης (εκτός αν έχει και τα πάγια μέσα) κανα 45αρι θυμάμαι ότι ήταν.

Δημοσ.

Tωρα εχω wind.Εχει γινει η διακοπη.Λεει 33,893 ειναι βασικα τελη:-(,29,340 το τελος συνδεσης και 14,544 ο φπα:-(!!!Ελεος!Τι μαμησιατικα ειναι αυτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πληρωνεις οτι σου ενεργοποιησαν την γραμμη αλλιως θα το πληρωνες στον παροχο.απο εκει και περα αν ειχες κανει συμβολαιο σιγουρα υπαρχει ποινη αν και στο συμβολαιο πρεπει να εχεις ζητησει και ιντερνετ.αλλιως περιμενεις να δεις τι θα σου επιστρεψουν πισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...