Nemo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Nod HDS-002 - Docking station HD 3.5"/2.5" - SATA - USB 3.0 19,90 € Συμβατή με όλους τους σκληρούς δίσκους 2.5" και 3.5" έως 2ΤΒ Σύνδεση USB 3.0 (συμβατό και με USB 2.0) Ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων έως 5Gbps για USB 3.0 και έως 480Mbps για USB 2.0 Συμβατό με XP/Vista/ WINDOWS7/MAC2.0 Περιεχόμενα συσκευασίας: HDD Docking station, καλώδιο USB3.0, CE τροφοδοτικό ρεύματος, εγχειρίδιο χρήσης Εγγύηση: 2 χρόνια http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/enclosures/nod-hds-002-/prod1120085pp/
k_dinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Πολυ καλη τιμη. Σκεφτομαι να το παρω, αν και δεν το χρειαζομαι προσ το παρον
alexpen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Ρε συ...αυτο δεν λεγεται docking station νομιζω...
Alxnks Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 βασικα....απο οτι βλεπω στη φωτο, αυτος ειναι ο ορισμος του docking station.
gregdel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Πολύ καλή προσφορά!!!... έφαχνα κάτι τέτοιο! Σε σχέση με το usb2 δεν έχει τις έξτρα θύρες για memory cards
papars Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δείτε και αυτό: http://www.ebay.de/itm/320762888007 5 ευρώ πιο ακριβό και παίρνει 2 δίσκους. Μάλιστα κάνει copy τον έναν στον άλλο χωρίς PC. Έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό και κάνει και raid (αν και είναι απίθανο να το χρησιμοποιήσει κάποιος μόνιμα για raid).
gregdel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Καμμιά αντίρηση... ... απλά λόγω τιμολογίου: εκπίπτουμε ΦΠΑ... και το βάζουμε ως έξοδο! Και η εγγύηση από το getitnow είναι καλή... ειχα επιστρεψει μια τιμονιέρα και μου έδωσαν καινουρια
papars Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Πάσο για το τιμολόγιο, αλλά από εγγύηση γέτι-now άστα. έχω καεί.
gregdel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Πάσο για το τιμολόγιο, αλλά από εγγύηση γέτι-now άστα. έχω καεί. για πες... Σε κάτι μικρό πάντως δεν είχα πρόβλημα
nek4d Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δείτε και αυτό: http://www.ebay.de/itm/320762888007 5 ευρώ πιο ακριβό και παίρνει 2 δίσκους. Μάλιστα κάνει copy τον έναν στον άλλο χωρίς PC. Έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό και κάνει και raid (αν και είναι απίθανο να το χρησιμοποιήσει κάποιος μόνιμα για raid). φαινεται πολυ ενδιαφέρον! +1 που το ξετρύπωσες. εχει κ δωρεαν μεταφορικα ελλάδα! το χεις παρει? αναρωτιέμαι το clone πως δουλεύει (file-file ή sector-sector) και αν παιζει με διαφορετικά μεγεθη. θα το ψαξω κ γω...
JIMBOAthens Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 αναρωτιέμαι το clone πως δουλεύει (file-file ή sector-sector) και αν παιζει με διαφορετικά μεγεθη. Ίδια απορία. Θα μπορεί άραγε να κάνει ακριβές αντίγραφο μαζί με λειτουργικό στον άλλο σκληρό?
papars Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Το έχω πάρει αυτό από το ebay. Πολύ καλή κατασκευή αλλά οι οδηγίες είναι για τον π*&τσ0. Επίσης πέταξα το καλώδιο τροφοδοσίας που είχε μαζί. Λέει ότι κάνει block copy. Το δοκίμασα και πράγματι κάνει copy ότι του έχω βάλει. Δοκίμασα NTFS, FAT32 και διάφορους συνδυασμούς partition και δοκίμασα και ένα σκληρό αγνώστου format (δεν τον διάβαζε PC ή MAC) από κάποιο σκληρό δίσκο με χάρτες marine gps. Βέβαια όλες οι δοκιμές έγιναν με ίδια μεγέθη δίσκων. Και δεν έκανα compare να δω αν αντιγράφει disk ID. Η αντιγραφή ξεκινάει αμέσως μόλις πατήσεις 2 φορές το πλήκτρο (τη μία αμέσως μετά την άλλη). Το πλήκτρο έχει ένα μπλε LED που αναβοσβήνει στην αρχή αργά και όσο πλησιάζει να τελειώσει η αντιγραφή αναβοσβήνει όλο και πιο γρήγορα. Δεν θυμάμαι πόσο χρόνο κάνει, αλλά είναι πολύ γρήγορο. Πήρα (από αλλού) και έναν PCIe NEC usb3.0 controller Από ταχύτητα είναι σαφώς πιο γρήγορο από το 2 αλλά κάτι με τα driver δεν μου αρέσει. Ψάχνω άλλον controller ή άλλα driver. Να έχετε υπόψη ότι οι δίσκοι ζεσταίνονται σε αυτό το μαραφέτι που θυμίζει φρυγανιέρα.
kavaliotis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Καλα μην τρελλαινομαστε, οι δισκοι ζεσταινονται νορμαλ, εχω ενα ιδιο docking station αλλα ειναι USB 2.0 και ειναι αρκετα αργο αλλα θαυματουργο. Το παρηγγειλα μολις τωρα αυτο απο το getitnow και ειμαι σιγουρος οτι θα με σωσει το USB 3.0! Το αλλο θα το κρατουσα αλλα χαλασε η eSATA θυρα που ειχε και ηταν πιο γρηγορη οποτε το καινουργιο ητανε μονοδρομος. Μπορει καποιος να προτεινει μια καλη PCI Express USB 3.0 να παραγγειλουμε? Αυτη του Πλαισιου με τα 15€ τι τσιπακι εχει? Και ποιο τσιπακι ειναι καλυτερο?
Genatos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Οι προσφορες απο το getitnow διαρκουν μια μερα μονο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα