aris1986 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 και γω αφηνα παλιοτερα αλλα ΣΗΜΕΡΑ που πηγα σε μια καφετερια (οχι κλαμπ), ηπια 2 μπυρες (ατομικο μπουκαλι) και οταν ηρθε η κρισιμη ωρα ακουσα ....... 13 ευρω!!!!!!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ! επαθα 5 εγκεφαλικα.... Εσυ με τα σουβλακια δεν εισαι, σε αλλο νημα που λεγες.Πρωτα πρωτα που πας και βγαινεις και σου πιανουν ετσι τον κwλ0; Εγω αποψε πηγα εξαρχεια σε γαματο μαγαζακι,με ωραιο κοσμο,ηπια 2 paulaner 500ml και πληρωσα 7 ευρω. Αμα βγαινεις σε καγκουρο-περιοχες θα κοιταξουν να σε γδύσουν γιατι ξερουν οτι ηρθες για να δεις τα τσολια. ΥΓ.Και γω σε καγκουροπεριοχη μενω.
scullyist Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Επίδομα ανεργίας παίρνεις και όταν κάνεις επίσχεση εργασίας.
agent_smith Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 και γω αφηνα παλιοτερα αλλα ΣΗΜΕΡΑ που πηγα σε μια καφετερια (οχι κλαμπ), ηπια 2 μπυρες (ατομικο μπουκαλι) και οταν ηρθε η κρισιμη ωρα ακουσα ....... 13 ευρω!!!!!!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ! επαθα 5 εγκεφαλικα.... Την επόμενη φορά δες τον κατάλογο! Σώσε την ζωή σου!
aledjo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Εσυ με τα σουβλακια δεν εισαι, σε αλλο νημα που λεγες.Πρωτα πρωτα που πας και βγαινεις και σου πιανουν ετσι τον κwλ0; Εγω αποψε πηγα εξαρχεια σε γαματο μαγαζακι,με ωραιο κοσμο,ηπια 2 paulaner 500ml και πληρωσα 7 ευρω. Αμα βγαινεις σε καγκουρο-περιοχες θα κοιταξουν να σε γδύσουν γιατι ξερουν οτι ηρθες για να δεις τα τσολια. ΥΓ.Και γω σε καγκουροπεριοχη μενω. ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΕΑ! ειναι καγκουρο-περιοχη? να ηταν κωλονακι να πω ενταξει.... και τα σουβλακια και οι μπυρες στην ιδια περιοχη ηταν οποιος θελει να του πω και τα μαγαζια Και θες και παντρειές με τη Marria μετά ρε τσίπη? προτειμω αν τα χαλασω για παρτυ της! αν ηταν μαζι μου, θα κερναγα οοοοοοολο το μαγαζι!
Ntinaras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 και γω αφηνα παλιοτερα αλλα ΣΗΜΕΡΑ που πηγα σε μια καφετερια (οχι κλαμπ), ηπια 2 μπυρες (ατομικο μπουκαλι) και οταν ηρθε η κρισιμη ωρα ακουσα ....... 13 ευρω!!!!!!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ! επαθα 5 εγκεφαλικα.... να ξαναπας αποδειξη εφερε?
apd453 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Όσο πάνε και τα ακουμπάνε οι τιμές δε πέφτουν.
aris1986 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΕΑ! ειναι καγκουρο-περιοχη? να ηταν κωλονακι να πω ενταξει.... και τα σουβλακια και οι μπυρες στην ιδια περιοχη ηταν οποιος θελει να του πω και τα μαγαζια Που chill out, άρωμα κτλπ.Σε τετοια μαγαζιά βγαινουν 15-16 χρονα που θελουν να τους φανε ο χαρτζιλίκι!Γι αυτο εχουν οι μπυρες τοσο!
xristoforos89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μιας και ειπατε Φιλαδελφεια.. Ηρωδειο Παρκο, πριν απο 1.5 μηνα.. 6.90 ευρω, ενα φρεντοτσινο με γευση! Και περιμεναν να ξαναπαω μετα..
aledjo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Που chill out, άρωμα κτλπ.Σε τετοια μαγαζιά βγαινουν 15-16 χρονα που θελουν να τους φανε ο χαρτζιλίκι!Γι αυτο εχουν οι μπυρες τοσο! Mystigue! μη μου πεις τωρα οτι ειναι κανενα κυριλε μαγαζι που αξιζει τοσα λεφτα 6,50 ευρω η μπυρα. ουτε σε καφετερια στο μπουρναζι δεν εχει τοσο.
aris1986 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Οχι βεβαια.Απλα σου βαζουν μια γκομενα στην πορτα,στο παίζουν προσεγμένοι στον χωρο και στην μόστρα και θα σου ρίξουν ενα 6.50 την μπύρα και τι θα πεις μετα;Τπτ. Απατεώνες ειναι εχω να πατήσω 3-4 χρόνια εκει.Πηγαινω συχνα φιλαδελφια αλλα αυτα δεν τα πλησιαζω γιατι ειναι ακριβα και για μοστρα.Μου την δινει ολη η φαση.
aledjo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Απλα σου βαζουν μια γκομενα στην πορτα εδω ειναι η πλακα. δεν ειχε καμια γκομενα στη πορτα!
aris1986 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 εδω ειναι η πλακα. δεν ειχε καμια γκομενα στη πορτα! /offtopic Xαχαχα!Οικονομικη κριση!Ρε δεν παν στον $#^@%.Θα σπουδασω εγω τα παιδια τους στο εξωτερικο,να δινω τα ωραια μου λεφτα για να αγοραζουν τα 40χρονα αφεντικα Μ3,σπιτια και να τους φτιαχνω και την σεξουαλικη ζωη κανοντας μοστρα στις πιτσιρικες με τα λεφτα που βγαζουν απο μπυρες των 6,5 ευρω; Λυπάμαι και τους ανθρώπους που πανε πια σε τέτοια μερη πίνουν μια μπύρα και κοιτάνε σαν να ειναι φαντάροι σε ΚΨΜ ο,τι κινείται. Άσχετο, αλλά απο κατι τετοιoυς εχουν σηκώσει τον αμανέ ψηλα οι γυναίκες,απο πειραγματα στο αμαξι,στον δρόμο,στο fb και την εχουν δει ολες μοντελα και femme fatales. Αλλάξτε όσο είναι νωρίς. Η αμφισβήτηση έφερε την εξέλιξη. /ontopic Κανε αυτο που ειπαν οι παραπανω.Εικονικη προσληψη για να σου δωσει τα δεδουλεμενα!
imr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Φιλαδελφεια που λετε παρα το οτι και φτηνα και γαματα μαγαζια γενικα τα περισοτερα πιανουν πολυ κωλο χωρις να ειναι απολυτως τιποτα. Το τραγικο βεβαια ειναι οτι αυτα τα μαγαζια ειναι παντα γεματα.
aledjo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 //offtopic Φιλαδελφεια που λετε παρα το οτι και φτηνα και γαματα μαγαζια γενικα τα περισοτερα πιανουν πολυ κωλο χωρις να ειναι απολυτως τιποτα. Το τραγικο βεβαια ειναι οτι αυτα τα μαγαζια ειναι παντα γεματα. μου εχει κανει εντυπωση μια μπυραρια που ειναι στο πρωτο οροφο (δε θυμαμαι ονομα), στη κεντρικη πλατεια επειδη εχει ΠΑΝΤΑ κοσμο. και καθημερινες.... //offtopic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.