aris1986 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 //offtopic μου εχει κανει εντυπωση μια μπυραρια που ειναι στο πρωτο οροφο (δε θυμαμαι ονομα), στη κεντρικη πλατεια επειδη εχει ΠΑΝΤΑ κοσμο. και καθημερινες.... //offtopic Eν αιθρια.Εκει να δεις για κωλο πιασιμο.Αστα.Πηγαινα χρονια.Πηγα και τις προαλλες μονο να με φτυσουν οταν ζητησα αποδειξη. Γενικα εχουν και αφεντικο που ειναι σκυλος,επιβλεπει με καμερες,παιρνει τηλ τους σκατωνει,τους δινει λιγα κτλπ. Χαλασε και αυτη.
xristoforos89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 //offtopic μου εχει κανει εντυπωση μια μπυραρια που ειναι στο πρωτο οροφο (δε θυμαμαι ονομα), στη κεντρικη πλατεια επειδη εχει ΠΑΝΤΑ κοσμο. και καθημερινες.... //offtopic Που να πας στην Arch στο Περιστερι. Εκει ειναι που δεν πεφτει καρφιτσα!
imr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Eν αιθρια.Εκει να δεις για κωλο πιασιμο.Αστα.Πηγαινα χρονια.Πηγα και τις προαλλες μονο να με φτυσουν οταν ζητησα αποδειξη. Γενικα εχουν και αφεντικο που ειναι σκυλος,επιβλεπει με καμερες,παιρνει τηλ τους σκατωνει,τους δινει λιγα κτλπ. Χαλασε και αυτη. Ετσι ακριβως, γενικα σαν χωρος, ατμοσφαιρα κτλ ειναι κορυφαιο. Και απο τιμες ειναι ψιλονορμαλ, αλλα μου φαινεται επειδη μαζευει πολυ κοσμο νομιζουν οτι θα κατσουμε να μας πηδηξουν κιολας. Το εχω κοψει και εγω τους τελευταιους μηνες ενω πηγαινα αρκετα συχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.