Visual Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σας! Έχω την εξής απορία:Για να βάλω ασύρματο internet είναι απαραίτητο να έχω και τηλεφωνική σύνδεση?? Μπαίνω στο "δίοδος" προκειμένου να κάνω αίτηση για φοιτητικό internet, αλλά όποιο "πακέτο" σύνδεσης και αν επιλέξω, μου ζητάνε αριθμό σταθερού τηλεφώνου. Απαντήστε μου, παρακαλώ,αν σας είναι εύκολο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
arxaggelos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Αρχικά, υποθέτω ότι εννοείς ιντερνετ στο σπίτι και όχι μέσω εταιρίας κινητής τηλεφωνίας (mobile internet), και αυτό επειδή ρωτάς για "ασύρματο" ιντερνετ. Εφόσον λοιπόν μιλάμε για οικιακή γραμμή, από όσο ξέρω, όχι, δεν είναι δυνατόν να πάρεις ιντερνετ χωρίς τηλέφωνο στο Δίοδος. Οι εναλλακτικοί πάροχοι (HOL, Forthnet, Cyta, κλπ) μπορούν να δώσουν ΚΑΙ τηλέφωνο σε προνομιακές τιμές σε σχέση με τον OTE (double play) αλλά νομίζω ότι αυτό γίνεται μόνο σε κανονικές συνδέσεις, που δεν γίνονται δηλαδή μέσω του Δίοδος. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος σε αυτό. Τώρα, το αν θα είναι ασύρματο ή όχι το ιντερνετ εξαρτάται από εσένα, αν δηλαδή το ρούτερ που θα βάλεις για να παίξει το ADSL θα είναι WiFi ή όχι. Αν ο πάροχος της σύνδεσης που θα διαλέξεις σου δίνει WiFi ρούτερ, έχει καλώς, αλλιώς θα πρέπει να αγοράσεις ένα μόνος σου και να το ρυθμίσεις πάνω στη γραμμή σου. Νομίζω ότι όλοι δίνουν ασύρματο (πλην του ΟΤΕ που δίνει μόνο σε περιόδους προσφοράς).
stivi1981 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 νομιζω το φθηνοτερο προγραμμα για φοιτητες και οχι μονο ειναι της φορθνετ το προπληρομενο που εφοσον υπαρχει δικτυο της φορθνετ πληρωνεις 250 ευρω περιπυο και εχεις 24 γραμμη ιντερνετ για εναν χρονο εδω στο λινκ εχει ολες τις πληροφοριες Link
Visual Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μάλιστα... Εντάξει, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Sreak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 νομιζω το φθηνοτερο προγραμμα για φοιτητες και οχι μονο ειναι της φορθνετ το προπληρομενο που εφοσον υπαρχει δικτυο της φορθνετ πληρωνεις 250 ευρω περιπυο και εχεις 24 γραμμη ιντερνετ για εναν χρονο εδω στο λινκ εχει ολες τις πληροφοριες Link Για όσους δεν το ξέρουν το συγκεκριμένο πακέτο έρχετε 17,90 το μήνα αν το προπληρώσεις ή αν το βάλεις να πληρώνετε με πιστωτική κάρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα