rosmodelo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Γειά σας! Θέλω να κάνω overclocking στο laptop μου κ είδα ότι οι περρισσόροι προτείνουν το AutoToolInstaller.Το κατέβαγηζσα το εγκατέστησα κ είδα ότι θέλει να του βάλω CLOCK GENERATOR Link το οποίο έψαξα αλλά δεν βρήκα ποιό πρέπει να βάλω! To laptop έχει επεξεργαστή Intel® Pentium® Processor T4400 (1M Cache, 2.20 GHz, 800 MHz FSB) Socket P Link γνωρίζει κάποιος ποιό clock generator πρέπει να βάλω η που μπορώ να το βρώ? Άν κάποιος απο εσάς το έχει δουλέψει το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ήθελα να μου πεί τι πρέπει να κάνω..! Το laptop είναι acer aspire 7736zg (17,3),ati 5650 1gb,4gb memory...Γενικά σαν laptop (λόγο ότι είναι 17ρι δεν μου ζεσταίνετε πότε! Α + κάτι ακόμα μέχρι πόσο μπορώ να το ανεβάσω?Άπο 2,2 μπορώ να το πάω στα 2,8-3,0 ghz η ζητάω πολλά???
LuNaTiC Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ θα γούσταρα να πειράξω λίγο το i5-480M εάν ξέρει κανείς προγραμματάκια να μας δώσει ?...
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Χρειαζεται να δωσεις το PLL του laptop, στο SetFsb http://www13.plala.or.jp/setfsb/ Αν δεν το βρεις καπου online, ο αλλος τροπος ειναι... ανοιγοντας το: μητρικη (μα δεν το προτεινω αυτο*) [*Mobile cpu ειναι = το πολυ να ανεβεις +250 MHz]
panos9553 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Παιδια δεν αξιζει να πειραξετε τα laptop σας...αφηστε το.. Αληθεια lunatic σε τι δεν σε καλυπτει ο i5 και θες να τον ανεβασεις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.