Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βαρετά ήταν, πολλά ναρκωτικά.

Δεν καταλαβαίνω γιατι μερικοί έβρισκαν/βρίσκουν ενδιαφέρον να πίνουν μπάφους, εγώ όταν βαριέμαι ή δεν έχω τι άλλο να κάνω...

edit: υπήρχαν αρκετοί που ερχόντουσαν τζάμπα ή πλήρωναν μισό εισιτήριο, και καλά δεν είχαν λεφτά. Παπάρια, μια χαρά λεφτά είχαν, οι άλλοι ήμασταν κοροιδα που πληρώσαμε κανονικά.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν μιλαμε για μερικα χρονια πριν.ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τουλ.2-3 ατομα περα απο καθηγητες ερχοντουσαν τσαμπα.

ειχε πολυ οικονομα η δουλεια.καπου διαβασα οτι τα τελευταια χρονια εχει αλλαξει το συστημα και δυσκολευονται να κανουν λαμογιες

ε και τοτε λαμογια πηγαν να κανουν,αλλα δεν τους βγηκε.οχι τιποτα αλλο,αλλα στο τσακ να μην πηγαιναμε οι υπολοιποι παρολο που ειχαμε πληρωσει.

τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζε.. :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν πήγα γιατί διάβαζα.

Εγώ όντως δεν πήγα γι'αυτό το λόγο :-D

Βέβαια είχα πάει στη 4ημερη στη 2α Λυκείου και στην αρχή της χρονιάς στη 3η Λυκείου είχα πάει 5 μέρες Βουδαπέστη με το «Οι Νέοι γνωρίζουν την Ευρώπη» οπότε έτσι και αλλιώς δε πολυψηνόμουν να πάω 5ημερη.

Δημοσ.

Εγώ όντως δεν πήγα γι'αυτό το λόγο :-D

Βέβαια είχα πάει στη 4ημερη στη 2α Λυκείου και στην αρχή της χρονιάς στη 3η Λυκείου είχα πάει 5 μέρες Βουδαπέστη με το «Οι Νέοι γνωρίζουν την Ευρώπη» οπότε έτσι και αλλιώς δε πολυψηνόμουν να πάω 5ημερη.

http://www.youtube.com/watch?v=YQzoqQs0xCg

Δημοσ.

Εμείς πέρσυ πήγαμε εξαήμερη Ρόδο λόγω του ότι ήταν πολύ μακρινή η διαδρομή και θα μας "έτρωγε" τον χρόνο.

Γενικά μην ακούτε, τα περισσότερα που διαδίδονται για τις πενταήμερες είναι παπάτζες/αστικοί μύθοι. Είναι τόσο μεγάλη η κούραση απο τα διάφορα που γίνονται μέσα στην ημέρα (ειδικά τις μέρες μετά απο ταξίδι), που και να θές να έχεις ενέργεια, δεν σου βγαίνει.

Δημοσ.

Σε όλες τις εκδρομές παίζει:

-Ο τύπος που ήπιε σαν σαύρα,που λιποθύμησε και οι υπόλοιποι τον κουβαλούσαν σάν τον επιτάφιο (μουρμουρίζοντας το opening "Ο Ιησούς απο την Ναζαρέτ")

-Το πορνίδιο της τάξης που έγινε "γυναίκα" (χαχαχο),ενώ έπαιρναν μάτι ίσα με 10 κάφροι απο το μπαλκόνι εν αγνοία του ζευγαριού.

-Ο κρυφο-γκέϊ της τάξης που τελικά εκδηλώθηκε και πλέον δέν είναι τόσο...κρυφό...

-O μαλάκας που ξέμεινε στην μέση του πουθενά 2 τα ξημερώματα,γιατι όταν βγήκε η ανακοίνωση,αυτός (α) τα έπινε, (β) την έπεφτε σε γκόμενες, (γ) τον έπαιζε γενικός.Συνήθως δέν έχει μονάδες στο κινητό,έτσι για να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.Μπράβο μαλάκα,κάτσε στο κρύο τώρα...

-Ο άκυρος κολιτσίδας,που απο το πουθενά θα γίνει το καλύτερο φιλαράκι σου,γιατί έμπασες βότκες και ιστορίες κάτω απο την μύτη των καθηγητών για να κάνεις after στο δωμάτιο.Εννοείται οτι δέν τσοντάρει μία και πίνει παραπάνω απ΄ολους.Σε ξέρω ρε παράσιτο;

-Ο σπιούνος που θα σε δώσει στεγνά όταν αντιληφθεί το παραπάνω.

-Τα απαραίτητα T-shirt/πανό με μπάφους κλπ καφρίλες.

τςτςτς...στερεότυπα...

Ξεχασες να αναφερεις και την πολυ συνηθισμενη περιπτωση συναντησης 2 σχολειων στο ιδιο η σε κοντινα ξενοδοχεια:

-Δηθεν τσαμπουκαδες μεταξυ των σχολειων, που παντα το αλλο σχολειο ειναι οι γυφτοι, οι φλωροι κλπ και που παντα καθαριζαν οι "μαγκες" της δικης μας ταξης στον υποθετικο τσαμπουκα που δεν προεκυψε ποτε, περα απο κανα βρισιδι απο μπαλκονι σε μπαλκονι.

-Καθε παρεα αγοριων ειχε να πει μια ιστορια για το πως κανανε παρτυ με ουζα στο δωματιο μιας παρεας κοριτσιων απτο αλλο σχολειο.

Α επισης, μαθαιναμε τα νεα αλανια της ταξης, δηλαδη αυτους που ηπιαν μπαφους. Οπως και τις νεες γκομενες-πορνιδια. Η Γιωργια επιασε το πουλι του Νικου στο ταδε μπαρ, η Χριστινα χαιδευε τον Κωστα και τον Μητσο ταυτοχρονα, η απουσιολογος το εκανε με τον χειροτερο μαθητη της ταξης κλπ αθαντα κουτσομπολια μετα το περας της 5ημερης. Σε αυτην την κατηγορια επιδιωκαν να βρισκονται τα μεχρι προτινος "φυτα"/"σπασικλες" της ταξης για να μας αποδειξουν ποσο αδικο εχουμε.

Φυσικα υπηρχαν και τα παντοτινα UFO που σοδομα και γομορα να γινοντουσαν γυρω τους, που να τους κωλοτριβοταν η καλυτερη της ταξης, αυτοι θα προτιμουσαν να τραβουν φωτογραφιες διαφορα τοπια και μνημεια και να παραμενουν εκτος τοπου και χρονου καθολη τη διαρκεια των 5 ημερων. Πιανανε παντα θεση παραθυρο στα πουλμαν για να παρατηρουν τις διαδρομες, ενω ηταν οι μονοι που παρακολουθουσαν με ενδιαφερον τις ξεναγησεις. Το βραδυ υπνο γυρω στις 10, ουτε λογος να βγουν βολτα εξω, καθως ειτε δεν ειχαν παρεες, ειτε ηταν μια απομονωμενη κλικα.

Δημοσ.

Εγω την 7ημερη στην 3η δεν την πηγα γιατι δεν ειχα ρευστο - αλλα

Στην 3ημερη της 2ας,

1. Τραγουδουσα απο το μπαλκονι μου σε ενα μ&^%^νι(ή τελος παντων μου φαινοταν ετσι γιατι ηθελα να την ριξω) ενος αλλου σχολειου που καθοταν με την παρεα της στην πισινα απο τις 3 το πρωι εως τις 5,

και

2. 5 με 7 το ιδιο πρωι ειχα βαλει εκκλησια που ειχε σε ενα καναλι.. εβγαλα την TV στο μπαλκονι πανω σε μια καρεκλα και την ειχα τερμα για 2 ωρες. Ημουν και σε στρατηγικο σημειο για να βγει πιο γαματος ο ηχος μεσα στην ησυχια. Απριλης μηνας.

0129kb.jpg

Γενικα οι αναμνησεις μου ειναι πιο πολλες με γκομενακια παρα με καφριλες :(

Δημοσ.

Μέναμε σε τετρακλινα. Εγώ και οι άλλοι 3 αποφασίσαμε να κάνουμε διαγωνισμό χεσιματος. Ως μονάδες αλλά και ως ομάδες. Οι 2 κανόνες που θέσαμε....ήταν οτι πρέπει να μεσολαβούν τουλάχιστον 5 ώρες ανάμεσα στις ομοβροντίες για να πάρουμε πόντο και το πως το τσιρλιό δεν προσμετράται.Κάθε φορά που κάποιος εχεζε οι άλλοι τσεκαραν. Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις. Να ξυπνάει ο ....χεστης τους υπόλοιπους για τσεκαρισμα. Άλλος να χεζεται του θανατα και να τα κρατάει προκειμένου να παρέλθει το 5ωρο. Να ψάχνουμε ξημερώματα κάποιον από τους συμμετέχοντες που την είχε τζασει με γκομενετο για να δει....να τον βρίσκουμε και τελικά...να αφήνει το γκομενετο και να έρχεται. Τον ειχαμε πάρει τρελά σοβαρά τον διαγωνισμό και η μάχη κρίθηκε με ενα χεσιμο στην Δημητρούλα λίγο πριν πιάσουμε Πειραιά. Για την ιστορία εγώ κέρδισα ως μονάδα αλλά ως ομάδα χάσαμε γιατί ο άλλος του team είχε στουμπωσει και δεν μπορούσε με τίποτα να ακολουθήσει τα υπόλοιπα "πολυβόλα".

Δημοσ.

Ειχαμε παει Ροδο (οι καφροι οι δικοι μας δεν ηθελαν να παμε εξωτερικο).

Ηταν η πρωτη φορα που ηπια. Αλλα μαλλον του εδωσα και καταλαβε.

Ολοκληρο μπουκαλι Famous Grouse.. Ακομα θυμαμαι που ολα γυριζαν, γυριζαν, γυριζαν..

Μεχρι που τα εβγαλα ολα και επαψαν πια να γυριζουν!! :rolleyes:

Αλλα η πλακα ειναι οτι τα θυμαμαι ολα..

Και οι (και καλα) γκομενιτσες να νομιζουν οτι δεν ξερω τι λεω. Και να ερχονται μια μια και να μου κανουν ερωτησεις απο Βιολογια Γενικης..

Αλλά ελα που μια χαρα τα θυμομουν και τοτε!

Μαλλον το ποτο θα εφταιγε!

Δημοσ.

Μαζί μας είχαν έρθει 3 καθηγητές. Το πρώτο βράδυ θα πηγαίναμε σε ένα κλαμπ, εμένα και αλλα 2 παιδιά δεν μας αρέσαν τα κλαμπ, οπότε μείναμε πίσω στο ξενοδοχείο. Καθόμασταν και μαλακιζόμασταν (μεταξύ μας, καλή φαση, μικρά δεν ξέραμε, πειραματιζόμασταν) όταν κατα της 5 τα ξημερώματα γυρίσαν όλοι πτώματα απο το κλαμπ και πήγαν για ύπνο. Πάνω στην κουβέντα μας είπαν ότι σπάσαν πολύ πλάκα με τους 2 εκ των 3 καθηγητών, και ήταν πολύ καλοί και μπλα μπλα, και ότι ο τρίτος καθηγητής δεν ήταν μαζί τους και δεν ξέραν που είναι. Τέλος πάντων, φεύγουν όλοι, πάνε ξεροί στα κρεβάτια, ψυχή στους διαδρόμους, άπειρη ησυχία. Καθόμαστε εγώ και οι άλλοι 2 στο κέντρο ακριβώς του διαδρόμου και συζητάμε σε φάση άντε ας πούμε καμιά μαλακία ακόμα πριν πάμε και εμείς για ύπνο. Κατα τις 6 και κάτι λοιπόν, πέντε λεπτά πριν πάμε να την πέσουμε, κάποιος καλεί το ασανσέρ απο το ισόγειο. 1 λεπτό αργότερα ακούγεται το ''τιν'' ότι το ασανσέρ ότι έφτασε στον όροφο μας, και ανοίγει η πόρτα σιγά σιγά σαν σε κινηματογραφική ταινία και απο μέσα ξεπροβάλει ο καθηγητής σε μια τέτοια κατάσταση:

252143-gambler-at-slot-machine.jpg

Τον κοιτάμε και οι 3, μας κοιτάει και αυτός σκάει ένα σατανικό γέλιο που μύρισε ουίσκι όλος ο όροφος και παραπατώντας, έφυγε στο δωμάτιο. Αποδείχτηκε τελικά ότι ο δικός μας ''Ο τύπος που ήπιε σαν σαύρα,'' ήπιε περίπου το 1/4 της ποσότητας του καθηγητή, και ότι εν τέλει έφυγε (ΚΑΙ) απο εκεί άφραγκος γιατί ήταν τρελός τζογαδόρος...

Αιωνία η μνήμη σου, μαλάκα. Που με βαθμολόγησες κι'όλας.

ΥΓ. Δεν πέθανε. Ζει. Για να κλείσω πιο όμορφα το ποστ το έγραψα το τελευταίο.

Δεν πήγα γιατί διάβαζα.

ΓΕΛΩ.

----------------------------------------------------------------------------------------

Επίσης, το σύνολο των προφυλακτικών που είχαν αγοραστεί απο όλους τους αρσενικούς συμμετέχοντες της εκδρομής, έφτανε να γαμήσουμε όλη την Κίνα.

Εν τέλει:

Many%20balloons.jpg

Δημοσ.

μηπως τα παραλες?ποσα χρονια πριν και ποσα ατομα πηγαινατε?

πως 2 το χρονο?τιποτα απο κεινες που πηγαιναν 15ατομα για καποιο μαθημα?

μικρο σχολειο επαρχιας που ολο το λυκειο μαζι δεν ξεπερναγε τα 45 ατομα κ συνηθως τις περναγαν σαν περιβαλλοντικες κτλ για να μην εχουν προβληματα αν θυμαμαι καλα.δεν εχω λογο να τα παραπω!

Δημοσ.

πάντως εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά 10δες πιομενες αγγλίδες να πέφτουν επανω μας...με ενα μπουκάλι johny σκοραριζες για όλη την βδομάδα :-P

Δημοσ.

Θυμάμαι που την είχαμε πατήσει με την κολλήτή μου και μας είχε φορτωθεί η π@τανα του σχολείου στο δωμάτιο(την λέω έτσι όχι γιατί είχε πηδιόταν με πολλούς -με γειά της και χαρα της- αλλά γιατί δεν τολμούσε κοπέλα να πει οτι γούσταρε κάποιον, την επόμενη στιγμή είχε πεσει πάνω του σαν χταπόδι :mad: )Μια μέρα που έλειπε η κολλήτή μου αυτή άρχισε να κάνει σαν την υστερική οτι ήπιε μπάφο και δεν είναι καλά( ούτε LSD να είχε πάρει...) και δεν ήξερε πως να ξενερώσει και της ήρθε η φαεινή ιδέα να κάνει ντους και γδύθηκε τσιτσίδι μπροστά μου ζητόντας μου βοήθεια να κάνει μπάνιο.... εγώ επίσης πιωμένη άλλη σκασίλα δεν είχα, της έλεγα να σκάσει και να φάει κάτι και να με παρατήσει ήσηχη... πέρασε πολύς καιρός για να καταλάβω τί παίχτηκε... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...