Dbzakias2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 εγω το μονο που θυμαμαι ειναι οτι μαζευαμε καθε μερα εναν καθηγητη μας (6 χρονια μεγαλυτερος μας) και στο τελος εμεις τα ακουγαμε που δεν τον σταματησαμε να πινει!
christiana78 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Να με αποπλανήσει ήθελε κύριέ μου ,μάιστα! Βασικά τσαντίστηκα που ήμουν τόσο χαζο τότε και δεν το κατάλαβα γιατί θα της έριχνα 2 σφαλιάρες που της τις χρώταγα ρε γμτ
Pantelwolf Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 2002, Ρόδος. Σε ένα ξενοδοχείο με αντικριστά κτίρια, 5-6 μεγάλα σχολεία από τον Πειραιά , πολυκλαδικού συμπεριλαμβανομένου Μαζί και ένα σχολείο με σκάρτα 20 άτομα από τη Λιβαδειά, τα οποία είχαν τη φαεινή ιδέα να κάνουν σαματά. Μαζεύονται λοιπόν στον κήπο με ένα γκαπαγκούπα και αρχίζουν να φωνάζουν "Γαύροι μουνιά γαμω τον Πειραιά", ενώ ανάβουν και ένα καπνογόνο. Ε τί το ήθελαν; Βγαίνουν οι δικοί μας στα μπαλκόνια,θα' τανε 200, φέρνουν τύμπανα πανό κλπ, ανάβουν πάνω από 15 καπνογόνα και τους κράζουν "Βλάχοι μουνιά γαμώ τη Λιβαδειά". Από τον καπνό δεν έβλεπες τη μύτη σου,ενας χαμός γενικά, από το διπλανό ξενοδοχείο πήραν τηλ. να μάθουν αν έπιασαν φωτιά, και οι εν λόγω Λιβαδειώτες τα μάζεψαν και μπήκαν στα δωμάτια και δεν ξανακούστηκαν. Αλλά ήταν το θέμα συζήτησης στις σχολικές παρέες για εκείνο το μήνα. Επίσης, Α ρε Σοφάκι, τι μπάμιας ήμουν και δε χώρισα την άλλη τότε. Θα είχαμε μεγαλουργήσει. Σε τριήμερη πιάνει ιστορία; 2000 Θεσσαλονίκη. Είμαστε αγοροπαρέα σε ενα δωμάτιο και αράζουμε, ξαφνικά ανοίγει η διπλανή πόρτα και βγαίνουν 2 θηλυκά από άλλο σχολείο με μπεημπη ντολ,κάγκελο εμείς, και μας ζητάνε αναπτήρα. Κανεις μας δεν καπνίζει, στέλνω κομμάντο φίλο και μου φέρνει asap, τον βουτάω και μπαίνουμε στο δωμάτιο. και να καθόμαστε να χαλβαδιάζουμε με τα κοριτσάκια που ήταν μπρούμυτα στο κρεβάτι προς τα εμάς ενώ απο πίσω η ντουλάπα είχε ενα τεράστιο καθρέπτη και το μάτι μας είχε ΠΕΤΑΞΕΙ. Οι φίλοι μας απέξω να μας κράζουν και τα νεα να κυκλοφορούν στο ξενοδοχείο! Κι εκει που είμαστε στην καλή τη φάση και δεν ξέρουμε τι θα προκύψει, τα νεα μάλλον έφτασαν στην διευθύντριά τους, η οποία άρχισε να κάνει ντου στα δωμάτια. Μας σφυράνε πως έρχεται και τρέχουμε και κρυβόμαστε στο μπαλκόνι του δωματίου. Κρύο μιλάμε και εμείς χωρίς μπουφαν. Μπαίνει μέσα , κανει ντου και στο μπανιο για να δει, αλλα δεν βγηκε μπαλκόνι, τους λέει να ετοιμαστούν για την έξοδο και φεύγει Και μετά μπήκαμε μέσα, τις αποχαιρετήσαμε και την κάναμε με ελαφρά Το επόμενο μεσημέρι φύγαμε για το γυρισμό. Ματημπαναγία έτσι έγινε.
margaritagr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Πραγα ολα τα λεφτα... Δε ξερω κι εγω ποση μπυρα ειχαμε πιει! Θυμαμαι σκηνικο οπου μετα απο ελευθερη βολτα εχουμε δωσει ραντεβου με τους καθηγητες για να γυρισουμε στο ξενοδοχειο, κι εγω μ αλλα 2 παιδια ειμαστε στο σουπερ μαρκετ ν αγορασουμε μπυρες. Να μας παιρνουν τηλ. να μας κραζουν κ εμεις να τρεχουμε στους διαδρομους να βρουμε αυτα που θελαμε.. Τα βραδια οι υπευθυνοι του ξενοδοχειου μας εκαναν συνεχεια παρατηρησεις ωσπου την τελευταια μερα ειπαν στους καθηγητες ευτυχως που φευγετε. Κι εχει τρελη φαση το σκηνικο οπου πρεπει κ καλα ο καθενας να ναι στο δωματιο του, κι οι περισσοτεροι ψαχνουν τροπο να πανε αθορυβα σ αλλα δωματια Νταξει εκτος απο μπυρες ειχε και πολυ... Αψεντι... Σε φαση οπου το τελευταιο βραδυ που χαμε μαζευτει σχεδον ολοι σ ενα δωματιο, καποιοι το σνιφαραν κιολας ... Και σ ενα εστιατοριο που χαμε παει, μια φιλη μου παρηγγειλε κοτοπουλο που της ελεγε ο σερβιτορος σε σπαστα αγγλικα κ οταν της ηρθε το πιατο, ηταν ολοκληρη η κοτα μεσα. Ακομα θυμαμαι το βλεμμα της χαχαχα Κλασσικα καποιοι εκαναν το πρωτο τους τσιγαρο.. Εμενα ευτυχως δε μ αρεσε, αλλοι ομως απο τοτε δεν εχουν σταματησει
argonautis tou ergastiriou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 εμείς είχαμε πάει ρόδο πέρσι θυμάμαι χαρακτηριστικά είχα ένα παγούρι στρατιωτικό και είχα βάλει μέσα τσίπουρο (το νερό της φωτιάς)και έκανε βόλτα στο πούλμαν μέχρι και στον οδηγό δώσαμε να πιει... Και το κορυφαίο έτυχε μια απο τις 5 μέρες ένα παιδί να κλίνει τα 18 μεγάλο πράγμα και φυσικά τι κάναμε φέραμε χορεύτρια oriental στο δωμάτιο του μεγάλες στιγμές ολα τα αγόρια τις Γ λυκείου απο τον ποιο νέρντουλα μέχρι τον ποιο μπαφιαρι ειμασταν εκεί. Μπορώ να πω πως είχα συγκινηθεί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα