PuNiShErR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Είμαι φοιτητής τηλέφωνο δν με ενδιαφέρει μόνο το internet! Ενημερώστε με απο πρωσοπική σας πήρα για το πιά εταιρεία να διαλέξω αναλογίας τιμής αξιοπιστίας.
lefteris210 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Αν θες double play τοτέ με κλειστά μάτια ΟΤΕ το πακέτο με τα 45 ευρο/μήνα. 250" λεπτα προς σταθερά , 60" λεπτά προς κινητά και τα 24mb/s ADSL. Μακριά απο Cyta έχει τρομερά προβλήματα (έχω ακούσει οτι δουλεύει μέσου δορυφόρου)
stivi1981 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 η καλυτερη προσφορα που παιζει τωρα φιλε μου ειναι της φορθνετ...προπληρομενο πακετο για ενα χρονο με 17.9 το μηνα χωρις επιπελον παγια και αλλα τετοια..εννοειται οτι παιζει μονο σε ιδιοκτητο δικτυο και εχει και τελος ενεργοποιησης για καινουρια γραμμη 52 ευρω. οποτε με 266 ευρω εχεις ιντερνετ για εναν χρονο 24 γραμμη ολα κομπλε... κοιτα εδω στο λινκ Link το εχω προτεινει και το βαλανε πολοι φιλοι μου που ειναι φοιτητες
talidipa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 και αν έχεις πιστωτική τότε μπορείς να το βάλεςι σε 8 δόσεις οπότε να μη σε επιβαρύνει κατευθείαν ολόκληρο το ποσό!
Sreak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή στην ουσία αν έχεις πιστωτική κάρτα είναι σαν να μην το προπληρώνεςι σωστά? πολύ καλή προσφορά όντως στα 17,90!
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αν θες double play τοτέ με κλειστά μάτια ΟΤΕ το πακέτο με τα 45 ευρο/μήνα. 250" λεπτα προς σταθερά , 60" λεπτά προς κινητά και τα 24mb/s ADSL. Μακριά απο Cyta έχει τρομερά προβλήματα (έχω ακούσει οτι δουλεύει μέσου δορυφόρου) απο τα πιο ακριβα πακετα. β.αυτο για την cyta απλα δεν υπαρχει.οποιος το ειπε ειπε την μεγαλυτερη μαμακια που υπαρχει ποτε.
Luxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Επειδη θελει ενα φιλαρακι μου να βαλει οικονομικο ιντερνετ, σκεφτεται να βαλει cyta τα 4mbs. Καλο ειναι;
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Επειδη θελει ενα φιλαρακι μου να βαλει οικονομικο ιντερνετ, σκεφτεται να βαλει cyta τα 4mbs. Καλο ειναι; αν δεν εχει θεμα με τα 4 Mbit τοτε μια χαρα.αν βγαινει και φτηνοτερα απο αυτομε τα 17.90 της forthnet τοτε why not. εχει και η Hol 6 mbit αλλα δεν ξερω τιμη
chris_ap Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Κι εγώ forthnet θα λεγα...στα 18 ευρώ δε θα βρεις και κάτι καλύτερο
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 αρκει να μην εχει θεμα να προπληρωσει η να το βαλει σε καρτα.
chris_ap Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εννοείται αυτό. Αν είναι όμως να γλυτώνεις λεφτά γιατί να μη το κάνεις. Το καλό είναι ότι μπορείς. Αυτό που δε ξέρω είναι αν οι υπάρχοντες συνδρομητές μπορούν να το κάνουν ή είναι μόνο για νέους.
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Εννοείται αυτό. Αν είναι όμως να γλυτώνεις λεφτά γιατί να μη το κάνεις. Το καλό είναι ότι μπορείς. Αυτό που δε ξέρω είναι αν οι υπάρχοντες συνδρομητές μπορούν να το κάνουν ή είναι μόνο για νέους. ναι και εγω αυτο λεω οτι αμα μπορεις να το κανεις γιατι να μην το κανεις.το μονο μειονεκτημα ειναι οτι αμα για καποιο λογο γινει κανα προβλημα και δεν βγαλεις λυση και θες να διακοψεις για τον x y Λογο τι γινεται με το θεμα των λεφτων.μονο σε αυτην την περιπτωση.ενω αμα πληρωνεις με τον μηνα λες δεν πληρωνω κτλ.βεβαια αν το προβλημα ειναι αλυτο για x y λογο πιστευω οτι θα στα γυρισουν πισω. δεν νομιζω οτι ειναι για τους υπαρχοντες.οτι δηλαδη προπληρωστε ενα χρονο με 17.90 ποσο ειναι.αλλα μπορεις να το ρωτησεις.η λογικα θα το γραφει και στο site οτι πχ ειναι για νεους συνδρομητες.
ninthestars Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 επειδή αναφέρθηκε η cyta με όχι και τόσο καλοκευτικό τρόπο. Αν έχεις κανείς καμιά άλλη εμπειρία ας την μοιραστεί μαζί μας.
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 απλα πιο πολυς κοσμος εχει forthnet παρα cyta.πιο πολυ καιρο η forthnet στην ελλαδα πιο μεγαλο ονομα πιο παλια.αλλα περα απο αυτα τα γραφειοκρατικα ας παμε στα ουσιωση β.στην forthnet Το καλο ειναι το 6 margin και το Tdm telephony αντιθετα με cyta με 9 margin και voip telephony.κατα τα αλλα σε θεματα συγχρονισμου μικρες θα ειναι οι διαφορες λογω margin και εξαρτατε απο αποσταση απο οτε και απο χαλκο.
raziels Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 το καλύτερο, πιστεύω, είναι να βρεις κάποιον από την ίδια πολυκατοικία και να πάρεις γνώμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα