Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι φοιτητής τηλέφωνο δν με ενδιαφέρει μόνο το internet!

Ενημερώστε με απο πρωσοπική σας πήρα για το πιά εταιρεία να διαλέξω αναλογίας τιμής αξιοπιστίας.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θες double play τοτέ με κλειστά μάτια ΟΤΕ το πακέτο με τα 45 ευρο/μήνα.

250" λεπτα προς σταθερά , 60" λεπτά προς κινητά και τα 24mb/s ADSL.

Μακριά απο Cyta έχει τρομερά προβλήματα (έχω ακούσει οτι δουλεύει μέσου δορυφόρου)

Δημοσ.

η καλυτερη προσφορα που παιζει τωρα φιλε μου ειναι της φορθνετ...προπληρομενο πακετο για ενα χρονο με 17.9 το μηνα χωρις επιπελον παγια και αλλα τετοια..εννοειται οτι παιζει μονο σε ιδιοκτητο δικτυο και εχει και τελος ενεργοποιησης για καινουρια γραμμη 52 ευρω.

οποτε με 266 ευρω εχεις ιντερνετ για εναν χρονο 24 γραμμη ολα κομπλε...

κοιτα εδω στο λινκ Link

το εχω προτεινει και το βαλανε πολοι φιλοι μου που ειναι φοιτητες

Δημοσ.

και αν έχεις πιστωτική τότε μπορείς να το βάλεςι σε 8 δόσεις οπότε να μη σε επιβαρύνει κατευθείαν ολόκληρο το ποσό!

Δημοσ.

Δηλαδή στην ουσία αν έχεις πιστωτική κάρτα είναι σαν να μην το προπληρώνεςι σωστά? πολύ καλή προσφορά όντως στα 17,90!

Δημοσ.

Αν θες double play τοτέ με κλειστά μάτια ΟΤΕ το πακέτο με τα 45 ευρο/μήνα.

250" λεπτα προς σταθερά , 60" λεπτά προς κινητά και τα 24mb/s ADSL.

Μακριά απο Cyta έχει τρομερά προβλήματα (έχω ακούσει οτι δουλεύει μέσου δορυφόρου)

απο τα πιο ακριβα πακετα.

β.αυτο για την cyta απλα δεν υπαρχει.οποιος το ειπε ειπε την μεγαλυτερη μαμακια που υπαρχει ποτε.

Δημοσ.

Επειδη θελει ενα φιλαρακι μου να βαλει οικονομικο ιντερνετ, σκεφτεται να βαλει cyta τα 4mbs. Καλο ειναι;

Δημοσ.

Επειδη θελει ενα φιλαρακι μου να βαλει οικονομικο ιντερνετ, σκεφτεται να βαλει cyta τα 4mbs. Καλο ειναι;

αν δεν εχει θεμα με τα 4 Mbit τοτε μια χαρα.αν βγαινει και φτηνοτερα απο αυτομε τα 17.90 της forthnet τοτε why not.

εχει και η Hol 6 mbit αλλα δεν ξερω τιμη

Δημοσ.

Εννοείται αυτό. Αν είναι όμως να γλυτώνεις λεφτά γιατί να μη το κάνεις. Το καλό είναι ότι μπορείς. Αυτό που δε ξέρω είναι αν οι υπάρχοντες συνδρομητές μπορούν να το κάνουν ή είναι μόνο για νέους.

Δημοσ.

Εννοείται αυτό. Αν είναι όμως να γλυτώνεις λεφτά γιατί να μη το κάνεις. Το καλό είναι ότι μπορείς. Αυτό που δε ξέρω είναι αν οι υπάρχοντες συνδρομητές μπορούν να το κάνουν ή είναι μόνο για νέους.

ναι και εγω αυτο λεω οτι αμα μπορεις να το κανεις γιατι να μην το κανεις.το μονο μειονεκτημα ειναι οτι αμα για καποιο λογο γινει κανα προβλημα και δεν βγαλεις λυση και θες να διακοψεις για τον x y Λογο τι γινεται με το θεμα των λεφτων.μονο σε αυτην την περιπτωση.ενω αμα πληρωνεις με τον μηνα λες δεν πληρωνω κτλ.βεβαια αν το προβλημα ειναι αλυτο για x y λογο πιστευω οτι θα στα γυρισουν πισω.

δεν νομιζω οτι ειναι για τους υπαρχοντες.οτι δηλαδη προπληρωστε ενα χρονο με 17.90 ποσο ειναι.αλλα μπορεις να το ρωτησεις.η λογικα θα το γραφει και στο site οτι πχ ειναι για νεους συνδρομητες.

Δημοσ.

απλα πιο πολυς κοσμος εχει forthnet παρα cyta.πιο πολυ καιρο η forthnet στην ελλαδα πιο μεγαλο ονομα πιο παλια.αλλα περα απο αυτα τα γραφειοκρατικα ας παμε στα ουσιωση β.στην forthnet Το καλο ειναι το 6 margin και το Tdm telephony αντιθετα με cyta με 9 margin και voip telephony.κατα τα αλλα σε θεματα συγχρονισμου μικρες θα ειναι οι διαφορες λογω margin και εξαρτατε απο αποσταση απο οτε και απο χαλκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...