puma1991 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Τι γινεται με αυτο το ΤΕΙ?Προσπαθω εδω και ενα μηνα να παρω τηλεφωνο και ειτε δεν λειτουργουν ειτε δεν το σηκωνει κανεις!!Εχει περασει ο αδερφος μου στο τμημα μηχανολογιας και δεν ξερουμε τι γινεται!!Εχουν ξεκινησει τα μαθηματα?Υπαρχει κανεις απο τει λαρισας εδω?SOS
CtrlFreak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δες εδώ για το site της σχολής. Ψάξε και για group στο facebook.
puma1991 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μα λεει παραταση εγγραφων μεχρι και 14 οκτωμβριου και απο την αλλη λεει οτι εχουν αρχισει μαθηματα 03 οκτωμβριου......πως γινεται αυτο?Πανε καλα?
puma1991 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Γίνεται παντού αυτό. Πως γινεται παντου?Εστω οτι εγω δεν εχω εγγραφη ακομα, αλλα τα μαθηματα εχουν ξεκινησει, μαζι και εργαστηρια....και εγω παω μετα και κανω εγγραφη στο τμημα....τι θα γινει με τα εργαστηρια που εχω χασει?Που γινεται αυτο?
tsifotis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ξεκινας παρακολουθεις, εχεις βγαλει το προγραμμα σου και ακομα για τα εργαστηρια εχεις κανει "εγγραφη". Δηλαδη οταν λεμε εγγραφη εννοουμε πας την πρωτη βδομαδα και γραφεις σε κατι μπακαλοτεφτερα σκουπιδολιστες το ονομα σου ωστε να ξερει ο "καθηγητης" ποιος παρακολουθει το ταδε διωρο ομαδας. Εννοειται οτι αυτο ειναι ενα θεμα εσωτερικο του μαθηματος και για την γραμματεια δεν εχει καμια σημασια. Καποια στιγμη μεσα στον οκτωβρη ή ακομα και νοεμβρη, ποτε δεν ξερεις θα εχει βγει ενα δεκαημερο εκπτωσεων... εεε εγγραφων ηθελα να πω. Θα επιλεξει μαθηματα στο dionysos.teilar.gr Περα απο το οτι αυτη ειναι η επισημη ανανεωση εγγραφης για καθε εξαμηνο, εκει οντως εχει σημασια να δηλωσεις ποια μαθηματα παρακολουθεις και προσεκτικα. πχ Αν καταλαθος δεν βαλεις ενα μαθημα και πας το δωσεις γιατι νομιζες οτι το ειχες δηλωμενο ακομα και αριστα να γραψεις η γραμματεια δεν θα στο αλλαξει. Παλι σε μια τετοια περιπτωση θα επρεπε να ληθει ας πουμε "εσωτερικα" πχ να σε σημειωσει ο καθηγητης στα μπακαλοτεφτερα του οτι το περασες αλλα δεν το δηλωσες ωστε το επομενο εξαμηνο που θα το δηλωσεις να σε περασει χωρις να ξαναεξεταστεις. Ολα αυτα φυσικα ΑΝ ΘΕΛΕΙ. Την διαδικασια αυτην την αναφερω για να διαχωριστει η εννοια του μαθηματος σε επιπεδα διδασκαλιας και γραμματειας. Εν ολιγοις, εσυ μπορει να εισαι και περαστικος απο διπλα σχολη και να παρακολουθεις μαθηματα για χαβαλε. ΔΕΝ ενδιαφερει κανεναν, ειδικα την γραμματεια. Οπως και εισαι επισημως φοιτητης και να κανεις την εγγραφη σου και να μην πατας ποτε. Δεν αφορα τον καθηγητη που εχει φοιτητες φαντασματα. Ειναι ευθυνη του φοιτητη να κανει τα χαρτια του, το προγραμμα που τον βολευει και να παρακολουθει, να ενημερωθει για εξετασεις και να εξεταστει. Καλη τυχη στον αδελφο σου και μια τελευταια κλισέ συμβουλη... Πριν εγγραφειτε, σκεφτειτε το ΚΑΛΑ!
CtrlFreak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Οι εγγραφές ξεκινάν αρχές Σεπτεμβρίου όποιοι θέλουν να γραφτούν και να παρακολουθήσουν γράφονται νωρίς, δεν σημαίνει πως όλοι θα παρακολουθήσουν. Τεσπα φέτος έγινε και το μπάχαλο με τις καταλήψεις γι'αυτό πήραν παράταση. Κανονικά νομίζω ήταν μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου οι εγγραφές. Για το αν θα παρακολουθήσει εργαστήρια εξαρτάται από τον καθηγητή αν θα τον αφήσει ή όχι...
puma1991 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ξεκινας παρακολουθεις, εχεις βγαλει το προγραμμα σου και ακομα για τα εργαστηρια εχεις κανει "εγγραφη". Δηλαδη οταν λεμε εγγραφη εννοουμε πας την πρωτη βδομαδα και γραφεις σε κατι μπακαλοτεφτερα σκουπιδολιστες το ονομα σου ωστε να ξερει ο "καθηγητης" ποιος παρακολουθει το ταδε διωρο ομαδας. Εννοειται οτι αυτο ειναι ενα θεμα εσωτερικο του μαθηματος και για την γραμματεια δεν εχει καμια σημασια. Καποια στιγμη μεσα στον οκτωβρη ή ακομα και νοεμβρη, ποτε δεν ξερεις θα εχει βγει ενα δεκαημερο εκπτωσεων... εεε εγγραφων ηθελα να πω. Θα επιλεξει μαθηματα στο dionysos.teilar.gr Περα απο το οτι αυτη ειναι η επισημη ανανεωση εγγραφης για καθε εξαμηνο, εκει οντως εχει σημασια να δηλωσεις ποια μαθηματα παρακολουθεις και προσεκτικα. πχ Αν καταλαθος δεν βαλεις ενα μαθημα και πας το δωσεις γιατι νομιζες οτι το ειχες δηλωμενο ακομα και αριστα να γραψεις η γραμματεια δεν θα στο αλλαξει. Παλι σε μια τετοια περιπτωση θα επρεπε να ληθει ας πουμε "εσωτερικα" πχ να σε σημειωσει ο καθηγητης στα μπακαλοτεφτερα του οτι το περασες αλλα δεν το δηλωσες ωστε το επομενο εξαμηνο που θα το δηλωσεις να σε περασει χωρις να ξαναεξεταστεις. Ολα αυτα φυσικα ΑΝ ΘΕΛΕΙ. Την διαδικασια αυτην την αναφερω για να διαχωριστει η εννοια του μαθηματος σε επιπεδα διδασκαλιας και γραμματειας. Καλη τυχη στον αδελφο σου και μια τελευταια κλισέ συμβουλη... Πριν εγγραφειτε, σκεφτειτε το ΚΑΛΑ! οχι δηλωση μαθηματων.....εγγραφες πρωτοετων εννοω!!!Δηλαδη πως γινεται εγω να πηγαινω να παρακαλουθω εργαστηρια και να μην ειμαι καθολου γραμμενος στο τμημα. Δεν πρεπει πρωτα να εχουν ολοκληρωθει οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ και μετα να ξεκινησουν τα μαθηματα? Προσοχη, δεν εννοω την δηλωση μαθηματων, εννοω την εγγραφη στο τμημα σαν πρωτοετης.... Η δηλωση μαθηματων ξερω οτι πολλες φορες γινεται και λιγο πριν την εξεταστικη.... Οι εγγραφές ξεκινάν αρχές Σεπτεμβρίου όποιοι θέλουν να γραφτούν και να παρακολουθήσουν γράφονται νωρίς, δεν σημαίνει πως όλοι θα παρακολουθήσουν. Τεσπα φέτος έγινε και το μπάχαλο με τις καταλήψεις γι'αυτό πήραν παράταση. Κανονικά νομίζω ήταν μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου οι εγγραφές. Για το αν θα παρακολουθήσει εργαστήρια εξαρτάται από τον καθηγητή αν θα τον αφήσει ή όχι... Ο αδερφος μου παρακαλοθουσε απο το νετ(σιτε του τει) τι γινοταν στο τει και πολλες φορες επερνε τηλεφωνο στο τει|(οπου δεν απανταγαν)....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ.Εμεις νομιζαμε οτι ακομα εγραφαν εξετασεις....
CtrlFreak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Όντως στο site του τμήματος δεν υπάρχουν ανακοινώσεις. Είναι όλες εδώ και δεν βλέπω κάπου κάποιο χρονοδιάγραμμα.... μπάχαλο!
tsifotis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Πρωτον ας μην τρελενεται γιατι σε 2 μαθηματα (αν εγιναν κι αυτα) δεν εχασε κατι ουσιαστικο. Οντως ακουγεται μπερδεμα να ξεκινανε τα μαθηματα χωρις τυμπανοκρουσιες. Η αληθεια ειναι παντα ξεκινανε καπακι με το που τελειωνει η δευτερη εξεταστικη. Για απουσιες και τετοια μην τον αγχωνει, οι καθηγητες παιρνουνε σε τετοια πραγματα απο συνεννοηση. Να το θεωρεις πολυ εξτρημ να γραψεις βαθμο (εστω και 5) και να ακουσεις οτι κοβεσαι απο τον καθηγητη λογω απουσιων. Υπαρχουνε ισως και τετοιοι αλλα ειναι δακτυλομετρουμενοι. Πραγματικα για υλη δεν χαθηκε κατι, μακαρι δηλαδη απο δω και περα να παρακολουθησει ενα 60% παραδοσεων. Οσο για το ανοργανωτο της υποθεσης, δυστυχως πρεπει να το παρεις αποφαση, καλως ή κακώς ενα εκπαιδευτικο ιδρυμα δεν ειναι ο μονος δημοσιος οργανισμος που δουλευει χυμα και με ασυνεπεια σ' αυτήν την χωρα. Λυση: η ιδιωτικη εκπαιδευση ή μετανάστευση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.