Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Αποφάσησα να πάρω πρώτα τη γνώμη σας πριν κάνω την επόμενη κίνηση μη γνωρίζοντας αν θα είναι σωστή ή όχι μιας και δεν έχω ασχοληθεί παλαιότερα με το θέμα. Έχω λοιπόν το ρούτερ της forthnet (ένα thomson) στο ισόγιο την οικοδομής και θέλω να φτάσω το σήμα μου στον 3ο όροφο της ίδιας οικοδομής. Αυτή τη στιγμή με το wireless που έχει μέσα το laptop ίσα που βλέπω το δίκτυο και σκέφτηκα να πάρω ένα τέτοιο συστηματάκι http://ahappydeal.com/products/product_40805.htm μη γνωρίζοντας όμως αν θα μου κάνει δουλειά από μόνο του... Μήπως θα έπρεπε να κάνω και καμιά αλλαγή στην κεραία του ρούτερ? Ή θα ήταν προτειμότερο να αγοράσω αρχικά αυτό το σύστημα και αν δε δω διαφορά τότε να προχωρήσω και σε παραπάνω αλλαγές ?

Δημοσ.

Έχω ακόμη μια απορία που μου δημιουργήθηκε μόλις τώρα! Υπάρχει διαθέσιμο και το παλιό ρούτερ (πάλι thomson) που έδινε η cyta, επίσης στον 3ο όροφο που με ενδιαφέρει να πιάσω σήμα υπάρχει η ίδια τηλεφωνική γραμμή, μήπως θα μπορούσα να εγκαταστήσω το παλιό ρούτερ της cyta και να το κάνω να δουλέψει έτσι ώστε να γλυτώσω τα χρήματα της επέκτασης που σκέφτομαι να κάνω?

Δημοσ.

Έχω πάρει παλαιότερα ένα σύστηματάκι της power on με κεραία 5dbi την οποία αντικατέστησα με μια 9dbi, δε ξέρω πόσο καλό είναι αλλά σκεφτόμουν τώρα για κάτι πιο δυνατό ! Αυτό το Alfa που μου προτείνεις είναι καλύτερο? Επίσης η περίπτωση που έθεσα με δεύτερο ρούτερ πάνω στην ίδια τηλεφωνική γραμμή είναι εφικτή ?

Δημοσ.

Μιλάμε για μια απόσταση 3 ορόφων ... Οπότε άκυρη η σκέψη ! Πάμε δηλαδή σε πιο δυνατή κεραία η οποία κατά τη γνώμη σου είναι η alfa? Υπάρχει κάτι καλύτερο μήπως? Υπάρχει κάποιο link για να την δω ?

Δημοσ.

+1 για τους repeaters θα γίνει καλη δουλειά αφου δεν μπορείς να περάσεις καλώδια αν και για 3 ορόφους και παλι κρατάω μερικές επιφυλάξεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες

βασικα αν βαλει repeaters πρεπει ναναι σε Ν πρωτοκολλο διοτι η συνδεση μεταξυ repeaters θα μοιραζεται στη μεση, με αποτελεσμα αν εχει 54mbps σε G, στο τριτο repeater η ταχυτητα θσ του εχει πεσει στα 5mbps, που μονο για σερφαρισμα ειναι ανεκτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...