Luciddream Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 αν έχω σωστές πληροφορίες, αύριο το πρωί στον ANT1 στον παπαδάκη θα διαφημήσει οτι όποιος πάει σε κάποιο κατάστημα Flocafe και πεί οτι είδε το promo στον Ant1 θα πάρει δωρεάν καφέ και κάποιο συνοδευτικό (κρουασάν - μπισκότο - κτλπ)...
UpToDate_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ψηστε το για νεο meeting των insomniacs... ;p
barman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 χα χα!! ΠΑντως εγω θα προτιμησω να παω δουλεια παρα να τρεχω για 1 καφε κερασμενο !!! LOL
Luciddream Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 χα χα!! ΠΑντως εγω θα προτιμησω να παω δουλεια παρα να τρεχω για 1 καφε κερασμενο !!! LOL εεε εντάξει λογικό απλά για κάποιον που περνάει απο εκεί, δν ειναι άσχημο.... αν ισχύει βέβαια τό όλο θέμα
noob Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ούτε εγώ πίνω καφέ αλλά ψήνομαι για το συνοδευτικό.
karmen1983 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Luciddream sorry προκαταβολικά για το hi jack που θα κάνω στο θέμα σου. Είμαστε για κλάματα σε αυτό το φόρουμ τελικά. Χθες άνοιξε ένα παλικάρι προσφορά για κρέμες προσώπου με κέρδος 100ευρά και πέσανε να τον φάνε, γιατί δεν είναι hardware η προσφορά αλλά μούρης. Δε παύει όμως να είναι 100 ευρώ στην τσέπη (περισσότερο σε μας τις κοπέλες). Και τελικά το θέμα διαγράφηκε αν δεν κάνω λάθος. Σήμερα κερδίζουμε 2 ευρώ(?) για ένα καφέ και δεν βγαίνει κιχ από κανέναν περι hardware προσφοράς. Μπράβο μας...
panosno1com Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 eυχαριστω για την ενημερωση , αν τυχει και βγω το πρωι αυριο θα ρωτησω σε φλοκαφε και αν δεν ισχυει θα παω στην διπλα καφετερια που πηγαινα απο παλια αλλιως δε θα με χαλουλου αν ισχυει!!!
giorginho Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Αν βρει καποιος προσφορα για προφυλακτικα ας ποσταρει please, καιγομαστε!!!
efo355 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Luciddream sorry προκαταβολικά για το hi jack που θα κάνω στο θέμα σου. Είμαστε για κλάματα σε αυτό το φόρουμ τελικά. Χθες άνοιξε ένα παλικάρι προσφορά για κρέμες προσώπου με κέρδος 100ευρά και πέσανε να τον φάνε, γιατί δεν είναι hardware η προσφορά αλλά μούρης. Δε παύει όμως να είναι 100 ευρώ στην τσέπη (περισσότερο σε μας τις κοπέλες). Και τελικά το θέμα διαγράφηκε αν δεν κάνω λάθος. Σήμερα κερδίζουμε 2 ευρώ(?) για ένα καφέ και δεν βγαίνει κιχ από κανέναν περι hardware προσφοράς. Μπράβο μας... Ούτε εγω μπορώ να την καταλάβω αυτή τη λογική. Στην τελική καλό το hardware αλλά αυτά που αγοράζουμε συνέχεια είναι άλλα πράγματα. Δε νομίζω ότι θα ήταν κακό να βάλει και κάποιος ακόμα και απορρυπαντικό αν είναι πραγματική προσφορά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Eγω προσωπικα θα ντρεπομουν να παω σε flocafe με το ζελε μου, την κολωνια μου (προαιρετικα), το smartphone μου και το ντυσιματακι μου να παραγειλω καφε και οταν ερθει η ωρα να πληρωσω να πω "ειδα το τρειλερ του Παπαδακη/αμηχανο χαμογελο μεχρι να πιασει ο σερβιτορος το υπονοουμενο". Θα ντρεπομουν απεναντι σε οποιον θα ειχα στο ιδιο τραπεζι καταρχην (εκτος αν ημασταν προσυνενοημενοι σε στυλ "χα μ@λ@κες σημερα θα παιξει φαση, θα πιουμε τσαμπα καφε στα φλοκα"). Και θα ντρεπομουν και απεναντι στο παληκαρι/κοπελα που με σερβιρε να το πω. Απτην αλλη αν ημουνα σαν λετσος θα ντρεπομουν να μπω γενικα στα floca, ειτε ειχαν τσαμπα ειτε οχι τον καφε. Και δεν ειμαι καθολου καθωσπρεπιστης, τουναντιον. Παρεπιπτοντως, τι κακογουστο διαφημιστικο κολπο/προμο ειναι αυτο με τους τσαμπα καφεδες στο ταδε καταστημα, τωρα τελευταια? ΥΓ. No offence στον ts τα παραπανω, γενικα μιλαω με αφορμη την κινηση του Παπαδακη.
logitech Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 παιδια πρεπει τη κατηγορια με τις προσφορες να χωρισει σε υποκατηγοριες δηλαδη σε hardware και εκτος hardware
Luciddream Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Παρεπιπτοντως, τι κακογουστο διαφημιστικο κολπο/προμο ειναι αυτο με τους τσαμπα καφεδες στο ταδε καταστημα, τωρα τελευταια? ΥΓ. No offence στον ts τα παραπανω, γενικα μιλαω με αφορμη την κινηση του Παπαδακη. δεν ήξερα οτι κλείνουν τα τοπικς για τις προσφορές που δεν είναι hardware, ίσως καλύτερα να το έβαζα στο μπλαμπλα. αν θέλει να το μεταφέρει κάποιος δεν το έκανα για να δημιουργήσω κανένα θέμα ούτε θα κερδίσω κάτι με το τοπικ. (και να με συμπαθήσετε με αυτήν την κίνηση, σε κάποιο άλλο τοπικ θα αρχίσω τα καντήλια όταν νευριάσω και θα με μισήσετε) εντάξει δεν το λές και κόλπο με τους τσάμπα καφέδες, απλά με την κρίση επιτέλους σταματάμε να πληρώνουμε τον καφέ +300% της τιμής που αξίζει. αυτό που τους νοιάζει είναι να συνεχίσουν να παίρνουν τα 4-5 ευρώ που έτσι και αλλιώς πάιρναν, απλά πλέον μπορείς με τα ίδια χρήματα να πάρεις και καφέ και γλυκό. (ενώ παλιά ήθελες το διπλάσιο ποσό). παιδια πρεπει τη κατηγορια με τις προσφορες να χωρισει σε υποκατηγοριες δηλαδη σε hardware και εκτος hardware ωραία ιδέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα