karmen1983 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 lucid δε τα είπα όσα είπα για να τα ακούσεις εσύ
UpToDate_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 "Eγω προσωπικα θα ντρεπομουν να παω σε flocafe με το ζελε μου, την κολωνια μου (προαιρετικα), το smartphone μου και το ντυσιματακι μου να παραγειλω καφε και οταν ερθει η ωρα να πληρωσω να πω "ειδα το τρειλερ του Παπαδακη/αμηχανο χαμογελο μεχρι να πιασει ο σερβιτορος το υπονοουμενο"." χαχααχχααχαχχααχχααχαχχαχααχχααχ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 δεν ήξερα οτι κλείνουν τα τοπικς για τις προσφορές που δεν είναι hardware, ίσως καλύτερα να το έβαζα στο μπλαμπλα. αν θέλει να το μεταφέρει κάποιος δεν το έκανα για να δημιουργήσω κανένα θέμα ούτε θα κερδίσω κάτι με το τοπικ. (και να με συμπαθήσετε με αυτήν την κίνηση, σε κάποιο άλλο τοπικ θα αρχίσω τα καντήλια όταν νευριάσω και θα με μισήσετε) Δεν ειπα οτι εσυ εκανες προμο. Εσυ το ακουσες, εκρινες οτι καλο ειναι να το μοιραστεις μαζι μας, μια χαρα κανενα προβλημα. Κρινω τους βλαμενους τυπους wannabe pr/marketing experts που σκεφτονται να βαλουν τον κοσμακη να πηγαινει σε high-class μαγαζια και να ζηταει τσαμπα τον καφε επειδη ακουσε ενα προμο στην tv, ως εξυπνο διαφημιστικο κολπο.
Luciddream Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δεν ειπα οτι εσυ εκανες προμο. Εσυ το ακουσες, εκρινες οτι καλο ειναι να το μοιραστεις μαζι μας, μια χαρα κανενα προβλημα. Κρινω τους βλαμενους τυπους wannabe pr/marketing experts που σκεφτονται να βαλουν τον κοσμακη να πηγαινει σε high-class μαγαζια και να ζηταει τσαμπα τον καφε επειδη ακουσε ενα προμο στην tv, ως εξυπνο διαφημιστικο κολπο. αυτο το κομάτι πήγαινε στην κάρμεν βασικά το απο κάτω ήταν το quote σε σένα... εντάξει, δεν λές και τα flocafe high-class μαγαζί
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δεν πληροί τους όρους δημοσίευσης στην ενότητα των Προσφορών. Μετακινείται στο Μπλα Μπλα...
panosno1com Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Eγω προσωπικα θα ντρεπομουν να παω σε flocafe με το ζελε μου, την κολωνια μου (προαιρετικα), το smartphone μου και το ντυσιματακι μου να παραγειλω καφε και οταν ερθει η ωρα να πληρωσω να πω "ειδα το τρειλερ του Παπαδακη/αμηχανο χαμογελο μεχρι να πιασει ο σερβιτορος το υπονοουμενο". Θα ντρεπομουν απεναντι σε οποιον θα ειχα στο ιδιο τραπεζι καταρχην (εκτος αν ημασταν προσυνενοημενοι σε στυλ "χα μ@λ@κες σημερα θα παιξει φαση, θα πιουμε τσαμπα καφε στα φλοκα"). Και θα ντρεπομουν και απεναντι στο παληκαρι/κοπελα που με σερβιρε να το πω. Απτην αλλη αν ημουνα σαν λετσος θα ντρεπομουν να μπω γενικα στα floca, ειτε ειχαν τσαμπα ειτε οχι τον καφε. Και δεν ειμαι καθολου καθωσπρεπιστης, τουναντιον. Παρεπιπτοντως, τι κακογουστο διαφημιστικο κολπο/προμο ειναι αυτο με τους τσαμπα καφεδες στο ταδε καταστημα, τωρα τελευταια? ΥΓ. No offence στον ts τα παραπανω, γενικα μιλαω με αφορμη την κινηση του Παπαδακη. το ρωτας πριν κατσεις ρε συ αλλα οχι με υφος σκρουτζ που τρεχει το συμβολο του δολλαριου στα ματια απλα ξερω γω του στυλ: εχεις ακουσει αννν κλπ ε νταξει στη φλοκαφε του μικρολίμανου θα την εκανα την καφριλα μου εγω παντως
kage Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) απο που ακουστηκε δηλ?δουλευει καποιος στον αντ1 ή φλοκα? χλωμο να σου δεινουν free καφε και να πιανεις και τραπεζι.take away θα ναι. αλλα εξυπνη κινηση των φλοκαφε να λεει καθε 15λεπτα ο παπαδακης και οι υπολοιπο για δωρεαν καφε την 1η μερα που θα βαρανε 40αρια agb ελπιζω να μην μπερδευτηκε καποιος απο παρομοιες προσφορες http://www.newsbeast.gr/files/1/2011/09/flocafee2.jpg http://2.bp.blogspot.com/_-0P7ryc6_FY/TTlba1OYEfI/AAAAAAAAARs/_0ahWYbAl7w/s1600/flocafe.jpg Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2011 από kage
Luciddream Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 απο που ακουστηκε δηλ? χλωμο να σου δεινουν free καφε και να πιανεις και τραπεζι.take away θα ναι. αλλα εξυπνη κινηση των φλοκαφε να λεει καθε 15λεπτα ο παπαδακης και οι υπολοιπο για δωρεαν καφε την 1η μερα που θα βαρανε 40αρια agb ελπιζω να μην μπερδευτηκε καποιος απο παρομοιες προσφορες http://www.newsbeast.gr/files/1/2011/09/flocafee2.jpg http://2.bp.blogspot.com/_-0P7ryc6_FY/TTlba1OYEfI/AAAAAAAAARs/_0ahWYbAl7w/s1600/flocafe.jpg ε κάπου το πήρε το αυτί μου θα δούμε το πρωί αν όντως ισχύει ... εντάξει μην ήμαστε αρνητικοί στα πάντα θέλουν να το προμοτάρουν ας βγούν κερδισμένοι όσοι μπορούν απο αυτό (και εμείς δηλαδή).
funbreaker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Eγω προσωπικα θα ντρεπομουν να παω σε flocafe με το ζελε μου, την κολωνια μου (προαιρετικα), το smartphone μου και το ντυσιματακι μου να παραγειλω καφε και οταν ερθει η ωρα να πληρωσω να πω "ειδα το τρειλερ του Παπαδακη/αμηχανο χαμογελο μεχρι να πιασει ο σερβιτορος το υπονοουμενο". Θα ντρεπομουν απεναντι σε οποιον θα ειχα στο ιδιο τραπεζι καταρχην (εκτος αν ημασταν προσυνενοημενοι σε στυλ "χα μ@λ@κες σημερα θα παιξει φαση, θα πιουμε τσαμπα καφε στα φλοκα"). Και θα ντρεπομουν και απεναντι στο παληκαρι/κοπελα που με σερβιρε να το πω. Απτην αλλη αν ημουνα σαν λετσος θα ντρεπομουν να μπω γενικα στα floca, ειτε ειχαν τσαμπα ειτε οχι τον καφε. Και δεν ειμαι καθολου καθωσπρεπιστης, τουναντιον. Παρεπιπτοντως, τι κακογουστο διαφημιστικο κολπο/προμο ειναι αυτο με τους τσαμπα καφεδες στο ταδε καταστημα, τωρα τελευταια? ΥΓ. No offence στον ts τα παραπανω, γενικα μιλαω με αφορμη την κινηση του Παπαδακη. Κι εγώ το ίδιο ακριβώς, λες και ο καφές είναι ζωτική ανάγκη και πρέπει να εκμεταλλευτώ την φοβερή προσφορά. Αν δεν έχεις λεφτά μην πας, αλλιώς μου φαίνεται γυφτιά να ρωτάς αν μπορώ να μην πληρώσω.
arxaggelos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 παιδια πρεπει τη κατηγορια με τις προσφορες να χωρισει σε υποκατηγοριες δηλαδη σε hardware και εκτος hardware Υιοθετώντας ότι όταν μιλάμε για hardware εννοούμε υπολογιστές και τα συναφή, μια προσφορά για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, κουρευτική μηχανή ή μπρελόκ με σήμα ομάδας πού θα την έβαζες; Στο hardware ή στα εκτός; Γιατί έχουν παίξει όλα αυτά κατά καιρούς, και ακόμη χειρότερα από αυτά, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Εν πάσει περιπτώσει, είναι καλή ιδέα ο διαχωρισμός σε «hardware» (δηλαδή αποκλειστικά τεχνολογία κλπ) και «μη hardware» (ό,τι άλλο βρούμε, οτιδήποτε κι αν είναι), αλλά αυτό το δεύτερο θέμα μπορεί να μπει στο Μπλα Μπλα. Έτσι και οι κανόνες τηρούνται, και μπορούμε να μαθαίνουμε καμιά πιο γενική προσφορά.
-nick- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 αν έχω σωστές πληροφορίες, αύριο το πρωί στον ANT1 στον παπαδάκη θα διαφημήσει οτι όποιος πάει σε κάποιο κατάστημα Flocafe και πεί οτι είδε το promo στον Ant1 θα πάρει δωρεάν καφέ και κάποιο συνοδευτικό (κρουασάν - μπισκότο - κτλπ)... Και δεν κοιμασαι μπας και δεις κανα Lucid Dream καλυτερα? Σοβαρα τι ειδηση ηταν αυτη μαν??!
SlimData Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Luciddream sorry προκαταβολικά για το hi jack που θα κάνω στο θέμα σου. Είμαστε για κλάματα σε αυτό το φόρουμ τελικά. Χθες άνοιξε ένα παλικάρι προσφορά για κρέμες προσώπου με κέρδος 100ευρά και πέσανε να τον φάνε, γιατί δεν είναι hardware η προσφορά αλλά μούρης. Δε παύει όμως να είναι 100 ευρώ στην τσέπη (περισσότερο σε μας τις κοπέλες). Και τελικά το θέμα διαγράφηκε αν δεν κάνω λάθος. Σήμερα κερδίζουμε 2 ευρώ(?) για ένα καφέ και δεν βγαίνει κιχ από κανέναν περι hardware προσφοράς. Μπράβο μας... Πολύ σωστό. Ειδικά αν σκεφτείς ότι οι πιο ενδιαφέρουσες προσφορές στο συγκεκριμένο thread τον τελευταίο καιρό είναι το galaxy s και τα timberland (που επίσης, και λογικα, κλειδώθηκαν...) Γενικά, οκ, βλέπω τη λογική στο να κλειδώνονται τα θέματα που δεν αφορούν hardware στο συγκεκριμένο section. Επειδή όμως όπως είπε και η carmen, αυτά είναι € στις τσέπες μας, ίσως να ήταν καλή ιδέα να ανοιγόταν ένα sticky στο μπλα-μπλα που θα ανεβάζαμε όλες τις προσφορές που ΔΕΝ αφορούν hardware-τεχνολογικά.
karmen1983 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 οπώς και επίσης ή να διαγράφονται ΟΛΑ ή να μετακινούνται ΟΛΑ στο μπλα μπλα Οκ οι άντρες είναι πλειοψηφία εδώ μέσα, αλλά η προηγούμενη προσφορά ήτανε τζι τζι. Ο κάθε ένας, θα μπορούσε να το πει στη κοπέλα του, σε κάποια φίλη του και πάει λέγοντας. Το ότι διαγράφηκε εκείνο και μετακινήθηκε αυτό, sorry αλλά το θεωρώ απαράδεχτο. Εκτός αν τελικά αξίζει τόσα ένας καφές...
Luciddream Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Και δεν κοιμασαι μπας και δεις κανα Lucid Dream καλυτερα? Σοβαρα τι ειδηση ηταν αυτη μαν??! είδηση? ποια είδηση μια πληροφορία έγραψα. τελικά πήρε κανείς καφέ ? εγώ κοιμόμουν μέχρι το μεσημέρι δεν ξέρω αν έγινε τελικά.... οπώς και επίσης ή να διαγράφονται ΟΛΑ ή να μετακινούνται ΟΛΑ στο μπλα μπλα Οκ οι άντρες είναι πλειοψηφία εδώ μέσα, αλλά η προηγούμενη προσφορά ήτανε τζι τζι. Ο κάθε ένας, θα μπορούσε να το πει στη κοπέλα του, σε κάποια φίλη του και πάει λέγοντας. Το ότι διαγράφηκε εκείνο και μετακινήθηκε αυτό, sorry αλλά το θεωρώ απαράδεχτο. Εκτός αν τελικά αξίζει τόσα ένας καφές... κάρμεν χαλάρωσε βρέ, αν θέλεις να ζητήσω να το σβήσουν το τοπικ.... υποθέτω άλλος θα το διέγραψε το άλλο τοπικ (που δεν ξέρω καν σε ποιο αναφέρεσαι) και άλλος θα μετέφερε το συγκεκριμένο, ή, άλλη ψυχολογία θα είχε ο ίδιος που το έκανε τότε και άλλη τώρα... η πλάκα με ΜΕΡΙΚΕΣ γυναίκες (και δεν λέω για σένα κάτι εκτώς και αν ισχύει και για σένα) αντί να υποστηρίξουν την ισότητα υποστηρίζουν τον φεμινισμό, αν με καταλαβαίνεις. υ.γ ηθικό δίδαγμα του τοπικ, καλύτερα να μην ανοίγω δικά μου θέματα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα