Προς το περιεχόμενο

pc χωρίς ποντίκι και χωρίς πληκτρολογιο!!!!!!!


andreas44m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε υπολογιστη με windows 7 και μητρική P43tWINS1600 SOCKET 775(http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P43Twins1600)υστερα απο κανιβαλισμο τοσο του p/s ποντικιού όσο και του p/s πληκτρολογίου(σοκετσ πανω στην μητρική),κατέστρεψε και τις θύρες usb!!!ο υπολογιστής ανοιγει κανονικά μπαίνει στην επιφάνεια εργασίας αλλα δεν δουλεύει ούτε ποντίκι ούτε πληκτρολογιο!!!τόσο τα αναλογικά-κλασσικά ουτε τα usb!!!στο bios δεν μπορώ να μπώ,μην τυχόν και απενεργοποίησε το usb controller!!!O σκληρός τον έλενξα δεν εχει ιούς!!!usb θύρα απο τις 7 που εχει δεν λειτουργει καμία.δεν δινουν ουτε ταση!!Εκανα και cmos reset,εβγαλα μπαταρια,αποσυνδεσα 220 v και βραχυκύκλωσα το jumper!!!αλλα τιποτα.Σκεφτομαι να παρω εναν pci to usb ανταπτορα,αλλα εχει cd με drivers!!πως θα τουσ περάσω αφου δεν λειτουργεί ούτε ποντίκι ουτε πληκτρολογιο;;;

Oποιαδηποτε ιδεα-προταση δεκτή.

 

Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση-βοηθεια σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανιβαλισμο εννοω οτι τραβαγε ποντικι και πληκτολογιο και χαλασε τισ σοκετ-φισσες θηλυκες--σχεδον τις ξυλωσε απο την μητρικη,τωρα πως καταφερε και εβγαλε εκτος λειτουργιας και τισ 5 usb θύρες πισω και τις 2 μπροστα,ακομα δεν εχω καταλαβει!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ειναι ενεργοποιημενο το remote desktop θα μπορουσες να το χειριστεις απο εκει με αλλο υπολογιστη. Αλλα κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ειναι.

 

Θα μπορουσες να γραψεις ενα script και να το βαλεις στο startup ωστε να τρεξει αυτοματα με το που μπει στο desktop να το ενεργοποιησει. Και να βαλει και κωδικο στο χρηστη γιατι το remote desktop δεν θα λειτουργησει με κενο κωδικο

Φυσικα για να το κανεις αυτο, η θα εχεις πληρη προσβαση μεσω δικτυου η θα βαλεις το δισκο δευτερο σε καποιο αλλο pc προσωρινα.

 

Αν ειναι home edition δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο αυτα μπορουν να γινουν. Ειδικα το remote desktop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολλή καλή η ιδέα σου,αλλα δεν ξέρω και πολλά απο remote control,και πωσ θα δω αν εχει ενεργοποιηθεί αφου δεν εχώ προσβαση στο pc,σαν δευτερο σκληρό μπορώ να to βαλω σε αλλο υπολογιστη,να μπω στο σκληρό,αλλα πως θα δω αν το χει ενεργοποιημενο;ή εννοείς να το ενεργοποιήσω μεσω script;;απο remote control εχω ασχοληθεί μονο με το teamviewer.Λειτουργικο εχει widows 7,θα με αφησει να δω περιεχομενα,εφαρμογες σε αλλο υπολογιστη,λογω δικαιωματων παντα ρωτώ.

 

αμα προσπαθήσω να φτιαξω ενα .bat αρχειο,και βαλω μεσα το teamviewer,και το βαλω μεσα στο φακελο εκκινησησ και αφου πρωτα εχω τοποθετησει το εχε του στην επιφανεια εργασιασ των windows 7,υπαρχει περιπτωση να καταφερω κατι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Windows 7 ειναι αλλα home η professional? Αν ειναι home θα πρεπει να πειραξεις το συστημα αλλαζοντας dll το οποιο εκτος απο παρανομο δεν φαινεται να δουλευει παντα αξιοπιστα. Και χωρις πληκτρολογιο/mouse? Αστο καλυτερα.

 

Αν ειναι professional, φτιαξε ενα αρχειο RD-Enable.bat με τις παρακατω γραμμες

 

reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Terminal Server" /v fDenyTSConnections /t REG_DWORD /d 0 /f

start /wait netsh advfirewall set currentprofile state off

 

Αυτο θα σου απενεργοποιησει και το firewall επισης γιατι μπορει να δημιουργησει προβλημα

Το Bat θα πρεπει να μπει καπου που θα τρεξει αυτοματα με την εκκινηση του υπολογιστη

Στα 7 πρεπει να υπαρχει το

C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup

 

Αλλα δεν μπορω να το επαληθευσω αυτη τη στιγμη

 

Δες αν μπορεις να το ενεργοποιησεις και μετα βλεπουμε για το θεμα των χρηστων και κωδικων

 

Α, ελπιζω να εχεις απενεργοποιησει πληρως το UAC διαφορετικα θα ζητησει να πατησεις enter οποτε την πατησαμε!

 

Δεν ξερω ποσα πραγματα μπορει να κανει το teamviewer χωρις καθολου ρυθμιση. Δεν θελει εγκατασταση? UAC?

Αν θες να δοκιμασεις, φτιαξε το Bat εκει που ειπα πριν και δωσε start /wait και την πληρη διαδρομη στο εκτελεσιμο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ φιλε Bspus,με βοηθας αρκετα με τις απαντησεισ σου,αυριο ομως θα ασχοληθω με αυτο που μου εγραψεσ και θα σου πω νεοτερα.παντως με βοηθησες αρκετα με τα γραφομενα σου.ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι δεν αγοραζεις μια usb pci καρτουλα που θα σου δωσει μερικες extra θυρες .. οπου εκει μπορεις να βαλεις το ποντικι και να κανεις την δουλεια σου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αμα βαλω το teamviewer στο startup.δεν θέλει πατηματα πληκτρων; ή εγκατάσταση;next next κ.τ.λ

όσο για την pci to usb καρτουλα θελει εγκατασταση drivers απο cd;πως θα το κανω χωρις ποντικι πληκτρολογιο;αμα ειμαι λαθος διορθώστε με.

 

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαταρχην συγνωμη ειναι windows vista ultimate και εχει και kasperky antivirus and firewall!!!εκανα το .bat αρχειο που μου ειπες αλλα λογο δικαιωματων των windows vista δεν με αφηναν να τα κανω αντιγραφη και επικολληση στο startup, C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup,παρολο που'χα τον σκληρο δισκο σε αλλο pc με windows xp,αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω το unlocker και να κανω μεταφορα για να μπορεσω να τα μεταφερω στο φακελο Startup,το ιδιο εκανα και για το team viewer,αλλα ακαρπες οι προσπαθειες!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θετικο το οτι ειναι vista ultimate γιατι εχει σιγουρα remote desktop.

 

Οταν λες ακαρπες προσπαθειες τι εννοεις? Τα μετεφερες οπως λες στο startup. Το teamviewer τι εκανε δεν ξεκινησε?

Αν σου εβγαλε UAC prompt ειναι απο το bat αρχειο. Βγαλτο προσωρινα απο το startup για να μπορεσει να ξεκινησει το teamviewer να δουμε αυτο τι εχει να κανει. Ακομα και αν μπορει να τρεξει παντως το UAC prompt δεν νομιζω να το αποφυγεις

 

Δυστυχως το ιδιο το UAC δεν νομιζω οτι μπορεις να το απενεργοποιησεις χωρις η ιδια η απενεργοποιηση να απαιτει επιβεβαιωση.

 

Αν ακομα σε ενδιαφερει (για το challenge factor) ισως καταφερεις κατι με το ERD Commander 2010, αν καταφερεις να το βρεις

Ειναι ενα Live cd που μπορει (μεταξυ αλλων) να κανει mount τη registry του windows installation στο δισκο (ενω δεν εχεις bootαρει απο τα windows) και να την πειραξεις.

Απο εκει μπορεις να απενεργοποιησεις UAC και οτι αλλες αλλαγες χρειαζονται στο registry, βαζοντας φυσικα το δισκο σε αλλο μηχανημα και μπουταροντας απο το cd

 

Παρεπιπτοντως η εντολη για την απερεγοποιηση UAC ειναι

reg ADD HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v EnableLUA /t REG_DWORD /d 0 /f

 

η αλλιως, ανοιγεις registry στο HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System

και προσθετεις ως τυπο reg_dword to EnableLUA με τιμη 0

 

To kaspersky θα πρεπει να φυγει

HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

ειναι το κλειδι που υπαρχουν αρκετα startup προγραμματα και μπορει να βρισκεται και αυτο εκει.

Διαφορετικα με τη βια, σβηνοντας αρχεια και ελπιζοντας να μην κανει προβληματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί παιδεύεσαι φίλε μου με προγράμματα αφού δεν μπορείς να έχεις ούτε πληκτρολόγιο ούτε ποντίκι; Άσε που δεν είναι δουλειά αυτή να συνδέεσαι μόνο remote.

Πάρε όπως είπε και ο φίλος παραπάνω μια pci usb καρτούλα να τελειώνεις. Δεν θέλει εγκατάσταση, θα στην βρει το σύστημα μόνο του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια ειχατε δικιο τελικα!!!Πηρα μια καρτα pci το 4 usb με 11 ευρώ και αν και δεν συμπαθώ με τιποτα τα windows vista!! τελικα ειδαν την καρτα χωρις να χρειαστει να κανω εγκατασταση απο to cd!!Οποτε διορθώθηκε το προβλημα.

 

Σας ευχαριστω όλους για το πολυτιμη βοήθεια σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...