Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει τώρα καμιά βδομάδα που με ενοχλεί το στομάχι μου και από όσα διαβάζω υποψιάζομαι έλκος και απογοητεύομαι στην ιδέα του ίσως κάτι μόνιμου...

Όσοι έχετε τι ακριβώς κάνετε; Κάτι χάπια τύπου nexium χρησιμοποιείται σαν χρόνια θεραπεία; προσέχεται πολύ το διατροφολόγιο σας;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

το πεπτικό έλκος είναι μια πολύ συχνή πάθηση συνεπώς πάσχουν πολλοί... ρωτάω για τις εμπειρίες τους όχι κάτι περαιτέρω... ο γιατρός είναι το μόνο σίγουρο...

Δημοσ.

να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να τα διαχωρίσω εύκολα... μερικές φορές έχω καούρες τις περισσότερες πόνο

Δημοσ.

σε γιατρό θα πάω έτσι και αλλιώς μέσα στην βδομάδα, για εμπειρίες ρωτάω περισσότερο γιατί με άγχωσε το όλο θέμα

Δημοσ.

άσε τις ιατρικες γνωματεύσεις απο το ιντερνετ και πήγαινε να σε κοιτάξει κανένανας γιατρός.

εδώ τεχνολογικό φορουμ είναι όχι εξωτερικά ιατρεία.

και το να ακούσεις το καθετι απο τον καθε άσχετο μόνο κακό μπορεί να σου κάνει.

γιαυτο πήγαινε σε κάποιον ειδικό.

+1

Δημοσ.

+1

μωρέ +1000 όχι +1, αλλά δεν ζήτησα από κανέναν πίσω από καμία οθόνη τι να κάνω, απλά ρωτάω άτομα που έχουν πρόβλημα τι κάνουν και πως "πορεύονται" στην ζωή τους...

Δημοσ.

μωρέ +1000 όχι +1, αλλά δεν ζήτησα από κανέναν πίσω από καμία οθόνη τι να κάνω, απλά ρωτάω άτομα που έχουν πρόβλημα τι κάνουν και πως "πορεύονται" στην ζωή τους...

Επειδή με το στομάχι μου ταλαιπωρήθηκα για περίπου δύο χρόνια,αυτό που έχω να σου πω είναι το εξής :

Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω οποιαδήποτε φοβία σου δημιουργήθηκε ή πρόκειται να σου δημιουργηθεί.

Μην σταματήσεις οποιαδήποτε δραστηριότητα γι'αυτόν τον λόγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...