Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ελληνικά στο wix.com


neXTgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γειά σας!

 

φίλος, newbie στο χώρο του web building απ' ότι λέει, θέλει για το μαγαζί του να φτιάξει ένα site ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. δοκίμασε το www.wix.com λοιπόν (που το βρήκε και του άρεσε) και διαπίστωσε (απ' ότι μου είπε, μη με ρωτάτε γιατί δεν έκανα καν register οπότε δεν έχω δει όσα σας λέω) πως δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά.

 

ερώτηση : υπάρχει τρόπος εύκολος για newbie να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό ? να στραφεί σε άλλα free web building sites ? να αγοράσει κάποιο πρόγραμμα/πακέτο που κάνει αυτή τη δουλειά ή να κατεβάσει τέλος πάντων κάποιο free ? σε κάθε περίπτωση ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ελληνικά κείμενα . αυτά, και σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα!εχω φτιάξει σελίδα στο wix όπου δεν υποστηρίζονται ελληνικά σε τίτλους!δηλαδη αντί για κατηγορία φωτογραφίες πρέπει να κανει κατηγορία πχ gallery! Κείμενο μπορεί να προσθέσει δια λέγοντας add->text->paragraphs->browser και απο εκει κάποιο που να μην λέει ".. Title and..." αλλα σκέτο text και το οποίο το τροποποιεί όπως θέλει στα ελληνικά.λενε θα βάλουνε ελληνικά στο μέλλον!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα website builder έχουν παρόμοια προβλήματα. Και όχι μόνο με τα ελληνικά, αλλά και με άλλες γλώσσες π.χ. ρωσικά, φινλανδικά κ.ά. που έχουν ειδικούς χαρακτήρες.

Πολύ καλή λύση είναι ένα έτοιμο HTML template ή ένα CMS. Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν και λογισμικό εγκατάστασης CMS με 1 κλικ όπως τα Softaculous, Simple Scripts, Fantastico κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την στιγμή που είναι αρχάριος, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει CMS. Ένα πολύ καλό site builder είναι την parallels, όπου είναι δώρο με πολλά host πακέτα!

 

Εδώ ένα demo

 

Το sitebuilder είναι free στην tophost, είναι σίγουρα και σε άλλες αλλά δεν θυμάμαι σε ποιες (αν ενδιαφέρεται ας googlarei)!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...