kage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 θα μπορουσαν να βαλουν 100% το ποσο του ενοικιου να εκπιπτει απο την εφορια! τοτε οι ενοικιαστες θα κυνηγαγαν την κανονικη αποδειξη και ο ιδιοκτητης θα πληρωνε παντα αυτα που επρεπε. <<Ιδού, οι 12 κατηγορίες δαπανών που εκπίπτουν από το εισόδηµα ή µειώνουν τον φόρο καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Ενοίκιο: Εκπίπτει από τον συνολικό φόρο το 20% της δαπάνης ενοικίου και µέχρι τα 1.200 ευρώ. Αντί των αποδείξεων καταβολής ενοικίου, ο φορολογούµενος δικαιούται να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση,από την οποία προκύπτει το ποσό που κατέβαλε για κύρια κατοικία του ιδίου και της οικογένειάς του. Τα ίδια ισχύουν και για το ενοίκιο που καταβάλλει όποιος µισθώνει κατοικίες για τις στεγαστικές ανάγκες των παιδιών του που σπουδάζουν σε πόλη, όπου δεν έχουν ιδιόκτητη κατοικία.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Αν δε δίνεις απόδειξη στον ενοικιαστή και δε τα δηλώνεις πολύ απλά δε σε φορολογεί. Ο ενοικιαστής μου αυτό κάνει...
kalogeros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αν δε δίνεις απόδειξη στον ενοικιαστή και δε τα δηλώνεις πολύ απλά δε σε φορολογεί. Ο ενοικιαστής μου αυτό κάνει... Καταλάβατε τώρα αγαπητοί συμφορουμίτες γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε; Και μετά θα έρθει ο Βενιζέλος (και ο κάθε Βενιζέλος) και θα σου βάλει μια έκτακτη εισφορα εισοδήματος, θα σου κόψει το μισθό σου, θα σε βάλει να πληρώσεις τέλος επιτηδεύματος, θα σου ρίξει και ένα τέλος ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών (ή όπως αλλιώς λέγεται) στις διπλασιασμένες αντικειμενικές αξίες και εσύ θα νομίζεις ότι με το να μην κόψεις απόδειξη στον ενοικιαστή σου, γλίτωσες χρήματα. Και θα σου φταίει μετά το άδικο το κράτος που φορολογεί τους "έντιμους" πολίτες του. Πότε άραγε θα απαλαγούμε από αυτές τις ραγιάδικες νοοτροπίες και συμπεριφορές μπας και δει και η χώρα μας καμιά άσπρη μέρα.
pournaras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Καταλάβατε τώρα αγαπητοί συμφορουμίτες γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε; Και μετά θα έρθει ο Βενιζέλος (και ο κάθε Βενιζέλος) και θα σου βάλει μια έκτακτη εισφορα εισοδήματος, θα σου κόψει το μισθό σου, θα σε βάλει να πληρώσεις τέλος επιτηδεύματος, θα σου ρίξει και ένα τέλος ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών (ή όπως αλλιώς λέγεται) στις διπλασιασμένες αντικειμενικές αξίες και εσύ θα νομίζεις ότι με το να μην κόψεις απόδειξη στον ενοικιαστή σου, γλίτωσες χρήματα. Και θα σου φταίει μετά το άδικο το κράτος που φορολογεί τους "έντιμους" πολίτες του. Πότε άραγε θα απαλαγούμε από αυτές τις ραγιάδικες νοοτροπίες και συμπεριφορές μπας και δει και η χώρα μας καμιά άσπρη μέρα. Ο Βενιζελος κι ο καθε Βενιζελος, ειναι στη βουλη και στην εξουσια απο το '81 και μετα. Απο τοτε λοιπον ειχαν την ευκαιρια να κανουν ανταποδοτικες τις εισφορες, να κανουν σωστους ελεγχους εκει που χρειαζεται, και γενικα να λειτουργησουν σωστα ενα κρατος. 30 χρονια περασαν, ουτε ενα ουτε δυο, και μεσα σε αυτα τα 30 δεν εγινε απολυτως τιποτε παρα μιζες, ρεμουλες, και λαμογιες. Οταν λοιπον μετα απο ολο αυτο το φαγοποτι, ερχεσαι εν ετει 2011 και μου λες (οχι εσυ, το κρατος) οτι πρωτα πρεπει να πληρωσω τους φορους (για αλλη μια φορα εγω πρωτος), και μετα να γινεις εσυ κοινωνικο κρατος... τοτε καποιος κανει πολυ επικινδυνο χιουμορ.
NeuroN Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ενοίκιο: Εκπίπτει από τον συνολικό φόρο το 20% της δαπάνης ενοικίου και µέχρι τα 1.200 ευρώ. Αντί των αποδείξεων καταβολής ενοικίου, ο φορολογούµενος δικαιούται να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση,από την οποία προκύπτει το ποσό που κατέβαλε για κύρια κατοικία του ιδίου και της οικογένειάς του. Τα ίδια ισχύουν και για το ενοίκιο που καταβάλλει όποιος µισθώνει κατοικίες για τις στεγαστικές ανάγκες των παιδιών του που σπουδάζουν σε πόλη, όπου δεν έχουν ιδιόκτητη κατοικία. Μάλλον αστεία ερώτηση αλλα, επειδή νομίζω οτι ο πατέρας μου δεν δηλώσε φέτος το ενοίκιο που πλήρωναμε για εκει που σπουδαζα, ξέρετε αν μπορει να το δηλώσει τώρα?
x2468 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μάλλον αστεία ερώτηση αλλα, επειδή νομίζω οτι ο πατέρας μου δεν δηλώσε φέτος το ενοίκιο που πλήρωναμε για εκει που σπουδαζα, ξέρετε αν μπορει να το δηλώσει τώρα? οχι δεν γίνεται.και αν το δηλώσει δεν θα έχει την έκπτωση ενοικίου.
Ntinaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ο Βενιζελος κι ο καθε Βενιζελος, ειναι στη βουλη και στην εξουσια απο το '81 και μετα. Απο τοτε λοιπον ειχαν την ευκαιρια να κανουν ανταποδοτικες τις εισφορες, να κανουν σωστους ελεγχους εκει που χρειαζεται, και γενικα να λειτουργησουν σωστα ενα κρατος. 30 χρονια περασαν, ουτε ενα ουτε δυο, και μεσα σε αυτα τα 30 δεν εγινε απολυτως τιποτε παρα μιζες, ρεμουλες, και λαμογιες. Οταν λοιπον μετα απο ολο αυτο το φαγοποτι, ερχεσαι εν ετει 2011 και μου λες (οχι εσυ, το κρατος) οτι πρωτα πρεπει να πληρωσω τους φορους (για αλλη μια φορα εγω πρωτος), και μετα να γινεις εσυ κοινωνικο κρατος... τοτε καποιος κανει πολυ επικινδυνο χιουμορ. owned.
Tsino Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ο Βενιζελος κι ο καθε Βενιζελος, ειναι στη βουλη και στην εξουσια απο το '81 και μετα. Απο τοτε λοιπον ειχαν την ευκαιρια να κανουν ανταποδοτικες τις εισφορες, να κανουν σωστους ελεγχους εκει που χρειαζεται, και γενικα να λειτουργησουν σωστα ενα κρατος. 30 χρονια περασαν, ουτε ενα ουτε δυο, και μεσα σε αυτα τα 30 δεν εγινε απολυτως τιποτε παρα μιζες, ρεμουλες, και λαμογιες. Οταν λοιπον μετα απο ολο αυτο το φαγοποτι, ερχεσαι εν ετει 2011 και μου λες (οχι εσυ, το κρατος) οτι πρωτα πρεπει να πληρωσω τους φορους (για αλλη μια φορα εγω πρωτος), και μετα να γινεις εσυ κοινωνικο κρατος... τοτε καποιος κανει πολυ επικινδυνο χιουμορ. +10000
Xorxhs! Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 υπάρχει κατωτατο μισθωμα ανα περιοχη ανα τετραγωνικο για την εφορία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα