bobo19 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Γειάς. Μια βοήθεια παρακαλώ, έχω ένα κομμάτι κώδικα που ενώ λειτουργεί κανονικά, δηλαδή κάνει UPDATE στον πίνακα στην βάση δεδομένων, μου εμφανίζει το ακόλουθω μύνημα λάθους. You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 Ο Κώδικας είναι: if (isset($_POST['product_name'])) { $product = $_POST[product]; $product_name = $_POST[product_name]; $product_description = $_POST[product_description]; $product_price = $_POST[product_price]; $sql = mysql_query("UPDATE PRODUCTS SET product_name='$product_name', product_description='$product_description', product_price='$product_price' where product_id='$product'") or die(mysql_error()); } Τι έχω λάθος, ή τι μπορώ να κάνω για να το παρακάμψω αφού έτσι και αλλιώς εγώ παίρνω το αποτέλεσμα που θέλω στην βαση μου. Ευχαριστώ πολύ.
Xdanger Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 καταρχήν βάλε τα post μέσα σε mysql_real_escape Αν δεν θές να εμφανίζεται το μύνημα λάθους βγάλε το mysql_error απτό die
bobo19 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 χμμμ τελικά χτυπούσε σε άλλο σημείο του κώδικα.. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη απάντηση.. Και μιας και το έφερε η κουβέντα, τι πρόβλημα θα υπάρξει άμα δεν βαλω τα POST μέσα σε mysql_real_escape() ; Είναι καλύτερο προγραμματιστηκά? Είναι καλύτερο για την ασφάλεια? Με μια ματιά που διάβασα απο κάποια σχόλια με έκανε να μπερδευτώ περισσότερα. Συγνώμη αλλά νέος στην php!
Xdanger Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Για λόγους ασφαλείας, αποτρέπει το SQL injection οτ;ν βέβαια μεταφέρεις κείμενο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε SQL query
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα