Προς το περιεχόμενο

American horror story

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sellers

τα παιδια-φαντασματα ομως τον ηξεραν και τον ελεγαν Τειτ! Ασε που εχουμε και τα οραματα! Αρα τα φαντασματα ηξεραν ποιος ειναι και πως αυτος τα σκοτωσε.

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και γω πιστευω οτι ο Τειτ ειναι φαντασμα in denial και πρεπει να θυμηθει τι εκανε και να το αποδεχτει..Αλλωστε δεν ηθελε ποτε να βγει με την κοπελιτσα εξω παρα μονο την ημερα του Χαλογουιν επειδη τοτε μπορουσαν να τον δουν και οι ζωντανοι..Το μοναδικο πραγμα που ισως λιγο μου την σπαει ειναι πως δεν εχουν ψιλιαστει οι ενοικοι οτι μπορει να ειναι φαντασματα καποιοι απο αυτους που γυροφερνουν το σπιτι..Ειδικα με την Hayden ποσο κουφο που το πιστεψε οτι ειναι ζωντανη ο πατερας..

Απο οσο ξερω τα παιδια με συνδρομο down δεν δειχνουν ποτε την πραγματικη τους ηλικια.

Δημοσ.

Απο οσο ξερω τα παιδια με συνδρομο down δεν δειχνουν ποτε την πραγματικη τους ηλικια.

Tι να σου πω, συμφωνα με το timeline μιλαμε για 17 χρονια

(ισως αν ειχε φωτο με τη Κονστανς, να ηταν αλλιως)

Παντως για το αλλο που λες, εμεις σαν θεατες λεμε "ρε συ, μα καλα, δεν καταλαβαινουν"

Αλλα σκεψου αν σου συνεβαινε εσενα, δεν θα προσπαθουσες να εξηγησεις λογικα τι εγινε ακομα και αν ειναι η πιο τραβηγμενη στα ορια εξηγηση, πριν πας σε μεταφυσικες λυσεις?

εξαλλου, ακομα δεν εχουν δει κατι που να μην εξηγειται με natural τροπο. Ηταν το 1ο

Δημοσ.

Και γω πιστευω οτι ο Τειτ ειναι φαντασμα in denial και πρεπει να θυμηθει τι εκανε και να το αποδεχτει..Αλλωστε δεν ηθελε ποτε να βγει με την κοπελιτσα εξω παρα μονο την ημερα του Χαλογουιν επειδη τοτε μπορουσαν να τον δουν και οι ζωντανοι..Το μοναδικο πραγμα που ισως λιγο μου την σπαει ειναι πως δεν εχουν ψιλιαστει οι ενοικοι οτι μπορει να ειναι φαντασματα καποιοι απο αυτους που γυροφερνουν το σπιτι..Ειδικα με την Hayden ποσο κουφο που το πιστεψε οτι ειναι ζωντανη ο πατερας..

Ακριβώς! Όσο για την Hayden...

ο πατέρας αρχικά νόμιζε ότι το έστησε όλο αυτό ο larry harvey, μέχρι που του είπε πλαγίως τι συμβαίνει την ώρα που τον κοπανούσε με το φτυάρι

Δημοσ.

Παντως ειναι πολυ μπερδεμενη. πολυ φαντασμα και εχω χασει λιγο τον μπουσουλα.

Ο ταιτ για μενα ειναι σιγουρα

φαντασμα. μια cheerleader γυρισε και του ειπε οτι επρεπε να ειμουν 34 χρονων σημερα, αρα εχουν περασει 17 χρονια απο το μακελιο, αρα καποια στιγμη πεθανε και αυτη.

Οσο για το συνδρομο down, Οντως, οσοι το εχουν δεν δειχνουν τα χρονια τους. εμενα προσωπικα μου φαινοταν πανω απο 35 χρονων, δεν με εντυπωσιασε καθολου αυτο.

Δημοσ.

Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα με το 6ο αν και εχω καποιες αποριες

1. Το ολο θεμα με τον piggy man εχει καποιο νοημα? Περαν του Μπεν που μπηκε σε υποψιες για τη γυναικα του και τον σεκιουριτα και πρεπει να τις αντιμετωπισει μπλα μπλα μπλα

2. Υπαρχει κατι περαν του προφανους στην ατακα της νεκρης Αντι μεσω του μενιτιουμ "δεν θελω να ειμαι με τον Τειτ τωρα που έμαθα την αληθεια"? Μηπως υπαρχει καποια αλλη αληθεια που δεν ξερουμε?

το πιο σημαντικο ομως ειναι

3. Υπαρχει λογος που η σκηνη στο σχολειο δεν εγινε ακριβως οπως την ειπαν τα φαντασματα? Πχ δεν ρωτησε την μια κοπελα "Πιστευεις στο Θεο", τον αθλητη τον πυροβολησε με καραμπινα στο στηθος, οχι με το πιστολι στο κεφαλι κτλ

Ασχετο, εκεινος ο two-face τι απεγινε?

Ο λογος που δεν μου αρεσε τοσο το 6ο ειναι πως απλοποιει τα πραγματα (παροτι το δουλευει ολο και καλυτερα στο θεμα characterisation) και κανει downgrade τη σειρα σε απλο ghost story και μαλιστα πολυ συντομα

Θα ηθελα περισσοτερο την ιδιεταιρότητα και λιγο ανωμαλια, οπως στα 2 πρωτα, τωρα μου φαινεται λες και στο 8ο επεισοδιο θα γινει το τελος της σειρας, εχουν λυθει ολα τα μυστηρια σε 6 επεισοδια

Δημοσ.

Γιατι δεν περιμενεις εναν μηνα ακομη μιας και δεν εχεις δει, να δεις στην ουσια μαζεμενη ολη την 1η?

Δημοσ.

Γιατι δεν περιμενεις εναν μηνα ακομη μιας και δεν εχεις δει, να δεις στην ουσια μαζεμενη ολη την 1η?

Ετσι κι αλλιως, δεν εχω πολυ καιρο για σερι λιωσιμο κι ουτε ειμαι σε τετοια φαση γενικα (θα βλεπω, ας πουμε, 2-2 τα επεισοδια), οποτε λογικα μεχρι να δω οσα κυκλοφορησαν ως τωρα θα 'χει τελειωσει/θα τελειωνει και η σεζον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...