Προς το περιεχόμενο

American horror story

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω ότι λέει ο Murphy ότι υπάρχει κάποιο στοιχείο στα τελευταία 3 επεισόδια που προδίδει που θα γυριστεί η νέα σεζόν.Τι να εννοεί άραγε;

Δημοσ.

Εγω πονταρω οτι θα πανε για Φλοριντα, που ελεγε συνεχεια η Βιβ οτι θα παρει την κορη της και θα παει στην αδελφη της στην Φλοριντα

Δημοσ.

Μολις ανακαλυψα οτι μολις εκανα τη μαλακια να δω το φιναλε χωρις να 'χω πρωτα δει το 11ο επεισοδιο :-( Νοηματικα δεν νομιζω οτι εχασα τιποτα, αλλα οκ, βλακειουλα.

Κατα τ' αλλα, μια χαρα το τελευταιο αν και χωρις εκπληξεις και μεγαλες εξελιξεις κλπ (αντιθετα απ' ο,τι μας συνηθιζουν οι αμερικανικες σειρες). Εγιναν αυτα που περιμεναμε. Χαλαρο επεισοδιο.

Δημοσ.

Το ειδα και εγω χτες το βραδυ. Καλο ηταν και εκλεινε ομορφα την σειρα χωρις να αφησει πολλα τραγικα κενα.

οσο για την Μάιρα, η δικη μου αποψη ειναι πως ενω πεθανε νεα και οι αντρες την βλεπανε ετσι οπως πεθανε, οι γυναικες εβλεπαν την μορφη της ταλαιπωρημενης ψυχης της. Ισως ειναι λιγο "παιδικη" η αποψη μου αλλα εμενα με βολευει να μην πολυαπασχολω το μυαλο μου με αυτο καθως το θεωρω λεπτομερια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@iniohos

Το γιατι αλλαζε μορφη ως προς τη ματια νομιζω εχει απαντηθει

στο προτελευταιο ειδικα που λεει στον Μπεν "επιτελους βλεπεις την αληθεια" και ειναι γρια, οπως και νωριτερα που λεει σε καποιον οτι οι αντρες βλεπουν αυτο που θελουν να δουν. Eπισης και τα αλλα φαντασματα γρια την βλεπουν, αντρες και γυναικες, πχ ο Τειτ. Εξαλλου ολα τα φαντασματα εχουν ταλαιπωρημενη ψυχη, γιατι μονο αυτη γερνουσε?

Το πιο κοντινο σε απαντηση ειναι οτι τα φαντασματα που το σωμα τους παραμενει στο σπιτι/οικοπεδο συνεχιζουν να γερνανε

Μολις ανακαλυψα οτι μολις εκανα τη μαλακια να δω το φιναλε χωρις να 'χω πρωτα δει το 11ο επεισοδιο :-( Νοηματικα δεν νομιζω οτι εχασα τιποτα, αλλα οκ, βλακειουλα.

Κατα τ' αλλα, μια χαρα το τελευταιο αν και χωρις εκπληξεις και μεγαλες εξελιξεις κλπ (αντιθετα απ' ο,τι μας συνηθιζουν οι αμερικανικες σειρες). Εγιναν αυτα που περιμεναμε. Χαλαρο επεισοδιο.

Καλο ειναι αυτο, κατα τη γνωμη μου, μαν.

Δεδομενου οτι του χρονου εχει αλλη υποθεση, καλο ειναι να "κλεινει" ο κυκλος (οσο γινεται) και χαιρομαι ιδιεταιρα

που δεν θα μας πρηξουν με τον μικρο αντιΧριστο

Επεξ/σία από DKNI
Δημοσ.

Ρε σεις, μια απορια, τωρα που ξαναβλεπω τον 4ο κυκλο

Η Κονστανς ειπε στη Βιβιεν οτι εκανε 4 παιδια. Το 4ο ποιο ειναι?

Δημοσ.

Ωραιος...

Εχω κολλησει με το γιατι η Μοιρα

δειχνει γερασμενη ακομα και σε φαντασματα και σε αλλους αντρες. Η καλυτερη απαντηση που εχω βρει στο ιντερνετ ειναι το "γιατι ειναι η μονη που το πτωμα της ειναι ακομα στο σπιτι" (ολες οι αλλες ειναι του στυλ "γιατι εχει βαρυνει ο χρονος την ψυχη της" λες και δεν υπαρχουν αλλα φαντασματα, πχ οι νοσοκομες, οι γκευ που βαρεθηκαν να ειναι εκει και εχουν "κουραστει" οποτε τις θεωρω ακυρες) αλλα δεν μου αρεσει, :mrgreen: την βρισκω λιγο lame οτι συνεχιζει να γερναει επειδη ειναι το πτωμα ακομα στο οικοπεδο, δλδ σε 100 χρονια πως θα ειναι? Εχει κανεις καμια καλυτερη?

Δημοσ.

Ωραιος...

Εχω κολλησει με το γιατι η Μοιρα

δειχνει γερασμενη ακομα και σε φαντασματα και σε αλλους αντρες. Η καλυτερη απαντηση που εχω βρει στο ιντερνετ ειναι το "γιατι ειναι η μονη που το πτωμα της ειναι ακομα στο σπιτι" (ολες οι αλλες ειναι του στυλ "γιατι εχει βαρυνει ο χρονος την ψυχη της" λες και δεν υπαρχουν αλλα φαντασματα, πχ οι νοσοκομες, οι γκευ που βαρεθηκαν να ειναι εκει και εχουν "κουραστει" οποτε τις θεωρω ακυρες) αλλα δεν μου αρεσει, :mrgreen: την βρισκω λιγο lame οτι συνεχιζει να γερναει επειδη ειναι το πτωμα ακομα στο οικοπεδο, δλδ σε 100 χρονια πως θα ειναι? Εχει κανεις καμια καλυτερη?

Σε μια συνεντευξη ο σεναριογραφος ελεγε οτι ουτε η Μοιρα ξερει γιατι γινεται αυτο το πραγμα.Εγω παντως πιστευω οτι ειναι η μοναδικη

,απο ολα τα φαντασματα, που εχει συναισθηματικα ωριμασει.Ολοι οι αλλοι αν παρατηρησεις ειναι στην ιδια πανω κατω ψυχολογικη κατασταση λιγο πριν πεθανουν.Η Μοιρα στο τελος της σειρας οταν ειχε παρει αγκαλια το μωρο της Vivian ειχε πει σε αυτην: Θα ειχα κανει και γω παιδια αν δεν ημουν τοσο tramp οσο ζουσα.Eχει αποδεχτει τα λαθη της ζωης της..Ειναι σε αλλο level που λεμε.:P

Δημοσ.

Βασικα DKNI το ahs πιο πολύ δεν είχε σκοπό να εξηγήσει πράγματα. Απλά ήθελε να χτίσει ιστορία με ατμόσφαιρα χωρίς γιατί. Και τα 2-3 που δικαιολόγησαν μαγκιά τους και μπράβο, αλλα και πάλι δεν θα με χαλούσε να μέναν έτσι.

Δημοσ.

Σε μια συνεντευξη ο σεναριογραφος ελεγε οτι ουτε η Μοιρα ξερει γιατι γινεται αυτο το πραγμα.Εγω παντως πιστευω οτι ειναι η μοναδικη

,απο ολα τα φαντασματα, που εχει συναισθηματικα ωριμασει.Ολοι οι αλλοι αν παρατηρησεις ειναι στην ιδια πανω κατω ψυχολογικη κατασταση λιγο πριν πεθανουν.Η Μοιρα στο τελος της σειρας οταν ειχε παρει αγκαλια το μωρο της Vivian ειχε πει σε αυτην: Θα ειχα κανει και γω παιδια αν δεν ημουν τοσο tramp οσο ζουσα.Eχει αποδεχτει τα λαθη της ζωης της..Ειναι σε αλλο level που λεμε.:P

ναι αυτό πρέπει να είναι συμφωνώ στο full

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Good Question.....

Μάλλον η αδερφή του.

Μα αν δεν κανω λαθος εδειξε σε μια σκηνη αφοτου την πεταξε, ενα χερι να την παιρνει απο τον καδο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...