Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια εδώ και ένα χρονο περιπου ειμαι στον οτε (απολυτα ευχαριστημενος) ειχα κανει το προγραμα 45.5 το μηνα με απεριο σταθ και 60 κινη το μηνα .Στις αρχες νοεμβριου λιγη το συμβολαιο και καθαρα λογω οικονομικου(96 ευρω περιπου το διμηνο δινω) σκεφτομαι να φυγω προς αλλον παροχο.Οι απαιτησης μου είναι οn line gaming μεσω ps3 (για το φιφα12 κυριος)δηλ με ενδιαφερη κυριος για αυτό .Tα αλλα τα παιχνιδια τα παιζω offline και τα υπολοιπα που κανω είναι να σερφαρω. Χρησιμοποιω το Netgear 2200 και τα στοιχια της γραμης μου ειναι

Port Status TxPkts RxPkts Collisions Tx B/s Rx B/s Up Time

WAN pppoe 6743 12598 0 113 4012 01:14:44

LAN1 10M/100M 14005 8158 0 37463 2143 01:14:56

LAN2 Link Down --

LAN3 Link Down --

LAN4 Link Down --

WLAN 145M 1527 825 0 91 50 01:14:38

ADSL Link Downstream Upstream

Connection Speed 13367 kbps 1012 kbps

Line Attenuation 25.5 db 11.4 db

Noise Margin 8.3 db 10.5 db

Και όταν παει καλλα

System Up Time 02:43:21

Port Status TxPkts RxPkts Collisions Tx B/s Rx B/s Up Time

WAN pppoe 120875 122067 0 1151 1614 02:43:07

LAN1 10M/100M 2039 1595 0 16238 2987 02:43:21

LAN2 Link Down --

LAN3 Link Down --

LAN4 Link Down --

WLAN 145M 1043 524 0 25 12 02:43:03

Connection Speed 15158 kbps 1017 kbps

Line Attenuation 25.5 db 11.4 db

Noise Margin 7.9 db 10.6 db

Ομιλια σε σταθερα και κινητα πλεον είναι περιορισμενα και δεν με ενδιαφερουν ιδιεταιρα.Μιλαμε κυριος από τα κινητα μας.Ειμαι από επαρχια Ξανθη

Σκεφτομαι να δοκιμασω cyta.O φιλος μου εχει μαγαζι με υπολογιστες και είναι αντιπροσωπος της cyta και μου λεει να δοκιμασω για ένα μηνα (αν και γω νομιζω ότι το συμβολαιο είναι για ένα χρονο)Κάθε αποψη επροσδεκτη.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δες και το πακετο της forthnet που μπορεις να το προπληρώσεις. γλιτώνεις νομιζω 4 μήνες έτσι.

αφου θες online gaming, να ζητήσεις να σε βαλουν σε fast path ώστε να έχεις γρήγορα pings

Δημοσ.

Το fastpath είναι μονόδρομος αν θέλεις gaming!

Τη γραμμή σου τη βλέπω σχετικά καλή επομένως δεν θα έχεις πρόβλημα!

Δημοσ.

Στο Fast Path πολύ πιθανόν να σου πέσει λίγο η ταχύτητα στο download πάντως απο ms ειδικά για online games θα εισαι πολύ καλύτερα.

Έτσι και αλλιώς δεν χάνεις τίποτα αμα δεν σε ικανοποιεί το βγάζεις το fast path

Δημοσ.

Ευχαριστω για της απαντησεις το ερωτημα μου ειναι να παω στην cyta η forthnet.Αμα παω στην cyta εχω ποιο πολλες ακρες(λογω οτι ο φιλος μου ειναι αντιπροσοπως της και γνωριζει και τον τεχνικο της cyta)η προς forthnet.Επισεις με προβληματιζει οτι στην cyta σου δινουν το δικο τους ρουτερ και δεν ξερω κατα ποσο καλλο ειναι αυτο να μην μπορεις να κανεις τις ρυθμισεις που θες.Και οταν κανω την αιτηση τους λεω να με βαλουν κατευθειαν σε fast path η μετα

spank τι ενοεις με (πάντως απο ms ειδικά για online games θα εισαι πολύ καλύτερα.)γιατι δεν το καταλαβα

Δημοσ.

Ευχαριστω για της απαντησεις το ερωτημα μου ειναι να παω στην cyta η forthnet.Αμα παω στην cyta εχω ποιο πολλες ακρες(λογω οτι ο φιλος μου ειναι αντιπροσοπως της και γνωριζει και τον τεχνικο της cyta)η προς forthnet.Επισεις με προβληματιζει οτι στην cyta σου δινουν το δικο τους ρουτερ και δεν ξερω κατα ποσο καλλο ειναι αυτο να μην μπορεις να κανεις τις ρυθμισεις που θες.Και οταν κανω την αιτηση τους λεω να με βαλουν κατευθειαν σε fast path η μετα

spank τι ενοεις με (πάντως απο ms ειδικά για online games θα εισαι πολύ καλύτερα.)γιατι δεν το καταλαβα

για μενα forthnet για ενα λογο.η cyta δινει voip και σου δινει τον δικο της ρουτερ οποτε δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο και να θες συν οτι δεν εχεις full access στον ρουτερ που προσωπικα εμενα μου την δινει να μην μπορω να κανω οτι θελω.το δευτερο καλο της forthnet ειναι οτι σε μια καλη γραμμη επειδη δινει 6 Margin μπορεις να συγχρονισεις πιο ψηλα απο οτι πχ σε Otenet Που ειναι το margin 9 οπως και εχεις.αυτο που λεει ο spank ειναι οτιαμα βαλεις forthnet τους λες απο interleave να σε κανουν fast και εκει θα κερδισεις σε ping Με τα Online games.Λιγοτερο lag πως να το πω πιο απλα.απο default ολες οι εταιιρειες παιζουν Interleave.στο fast Μπορει να συγχρονισεις ενα κλικ πιο κατω απλα εχεις καλυτερο Ping.και μπορεις να βαλεις οτι ρουτερ θες.

απλα οσο ξερω θα σου βγει λιγο πιο ακριβα απο cyta.επισης δεν μπορεις να δοκιμασεις ενα μηνα.ολοι κανουν συμβολαιο ενα χρονο

Δημοσ.

για μενα forthnet για ενα λογο.η cyta δινει voip και σου δινει τον δικο της ρουτερ οποτε δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο και να θες συν οτι δεν εχεις full access στον ρουτερ που προσωπικα εμενα μου την δινει να μην μπορω να κανω οτι θελω.το δευτερο καλο της forthnet ειναι οτι σε μια καλη γραμμη επειδη δινει 6 Margin μπορεις να συγχρονισεις πιο ψηλα απο οτι πχ σε Otenet Που ειναι το margin 9 οπως και εχεις.αυτο που λεει ο spank ειναι οτιαμα βαλεις forthnet τους λες απο interleave να σε κανουν fast και εκει θα κερδισεις σε ping Με τα Online games.Λιγοτερο lag πως να το πω πιο απλα.απο default ολες οι εταιιρειες παιζουν Interleave.στο fast Μπορει να συγχρονισεις ενα κλικ πιο κατω απλα εχεις καλυτερο Ping.και μπορεις να βαλεις οτι ρουτερ θες.

απλα οσο ξερω θα σου βγει λιγο πιο ακριβα απο cyta.επισης δεν μπορεις να δοκιμασεις ενα μηνα.ολοι κανουν συμβολαιο ενα χρονο

Ευχαριστω για της πληροφοριες :rolleyes: Τα στοιχια της γραμης μου πως τα βλεπεις ειναι καλλα

Δημοσ.

Τα στοιχεία της γραμμής σου μου φαίνονται αρκετά καλα , και αυτο το Noise Margin 8.3 db αν πας forthnet το φυσιολογικό θα ειναι να πέσει στο 6 αφου εκει παίζει η forthnet οποτε φυσιολογικά θα συγχρονίζεις και πιο ψηλά.

Δημοσ.

Θα μπορούσα να σου πω να πας προς forthnet μιας και εγώ ειμαι πολύ ευχαριστημένος αλλα δεν εχω εμπειρία απο cyta και ακόμα συμαντικότερο δεν ξέρω πως παίζουν στην περιοχή σου η forthnet και h cyta.

Πάντως σε οποια και απο τις 2 να πας θα εισαι πολύ καλα αλλα η forthnet εχει αυτο το + αν μπορείς να το πεις με το 6αρι profile

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσα να σου πω να πας προς forthnet μιας και εγώ ειμαι πολύ ευχαριστημένος αλλα δεν εχω εμπειρία απο cyta και ακόμα συμαντικότερο δεν ξέρω πως παίζουν στην περιοχή σου η forthnet και h cyta.

Πάντως σε οποια και απο τις 2 να πας θα εισαι πολύ καλα αλλα η forthnet εχει αυτο το + αν μπορείς να το πεις με το 6αρι profile

Και γω για εκει το κοβω τελικα και ο θεος βοηθος.Το πιο οικονομικο? πακετο δεν με ενδιαφερει η ομιλια αλλα μονο το ιντερνετ.

Επεξ/σία από aslanG7
Δημοσ.

ανάμεσα cyta και forthnet, σίγουρα forthnet για τους λόγους που είπαν τα παιδιά και λόγω αξιοπιστίας.

αφου σε ενδιαφέρει μονο internet, παρε το forthnet adsl στα 25ευρώ ή 17ευρώ αν προπληρώσεις. το 2ο καλυτερα να το κανεις με πιστωτικλη και γλιτώνεις και 4 μήνες

Δημοσ.

Ευχαριστω για της πληροφοριες :rolleyes: Τα στοιχια της γραμης μου πως τα βλεπεις ειναι καλλα

μια χαρα ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμη σου

Τα στοιχεία της γραμμής σου μου φαίνονται αρκετά καλα , και αυτο το Noise Margin 8.3 db αν πας forthnet το φυσιολογικό θα ειναι να πέσει στο 6 αφου εκει παίζει η forthnet οποτε φυσιολογικά θα συγχρονίζεις και πιο ψηλά.

ναι 6αρι margin θα του βαλουν σε interleave.απλα αν θελει ζηταει fast μετα αν δεν τον καλυπτει το Interleave

Δηλαδη να σκεφτω να την κανω προς forthnet μερια παρα προς cyta.

+1

kai to συν με την forthnet ειναι οτι βαζεις οτι ρουτερ θες αντιθετα με την cyta και το voip που σε κλειδωνει υποχρεωτικα σε ενα ρουτερ.το θεωρω πιο σημαντικο απο το margin.βαζεις οτι ρουτερ γουσταρεις

Και γω για εκει το κοβω τελικα και ο θεος βοηθος.Το πιο οικονομικο? πακετο δεν με ενδιαφερει η ομιλια αλλα μονο το ιντερνετ.

πιο φτηνο ισως και να βγεις της cyta αλλα εγω δεν θα την προτεινα

Δημοσ.

Παιδια για δειτε και τα σημερινα

Connection Speed 15254 kbps 1017 kbps

Line Attenuation 25.0 db 11.4 db

Noise Margin 5.4 db 10.7 db

Kριμα γιατι ολα με δουλεουνε τζαμι και λογου κοστους θα φυγω.Παντος σας ευχαριστω για της συμβουλες.

Πηρα τηλ στον οτε και το συμβολαιο μου ληγει 14 νοεμβριου ποτε να κανω αιτησει στην forthnet?

Και κατι ακομη πως μπορω να κανω αξιοπιστο τεστ για να δω το ping μου (γινεται μεσω του netgear 2200 που εχω) η καπος αλλιως

Δημοσ.

Παιδια για δειτε και τα σημερινα

Connection Speed 15254 kbps 1017 kbps

Line Attenuation 25.0 db 11.4 db

Noise Margin 5.4 db 10.7 db

Kριμα γιατι ολα με δουλεουνε τζαμι και λογου κοστους θα φυγω.Παντος σας ευχαριστω για της συμβουλες.

Πηρα τηλ στον οτε και το συμβολαιο μου ληγει 14 νοεμβριου ποτε να κανω αιτησει στην forthnet?

Και κατι ακομη πως μπορω να κανω αξιοπιστο τεστ για να δω το ping μου (γινεται μεσω του netgear 2200 που εχω) η καπος αλλιως

5.4 margin απο οτε?:P

μαλλον μικρα σκαμπανεβασματα.β.μην αγχνωνεσαι.μια χαρα θα παιξεις και με την επομενη εταιρεια.τον ιδιο χαλκο θα παρεις.μικρα σκαμπανεβασματα κανει στην χειροτερη να σου βαλουν Profile 8 αν και με το Thomson δεν μασαει σε χαλια γραμμες.(αν και εσυ θα βαλεις το netgear)

κανε καμια 10 μερες πιο πριν.απλα μην κανεις και να κανα μηνα πιο πριν γιατι μετα θα σου πει ο οτε οτι διεκοψες πριν το συμβολαιο οποτε να πληρωσεις ρυτρα.εκτος αν περιμενεις να παει 14 στον οτε δεν κανεις ανανεωση με τον χρονο αλλα συνεχισεις δηθεν για ενα μηνα και διακοψεις.

το Ping Το βλεπεις ειτε μεσα απο το παιχνιδι κτλ

ειτε το κλασσικο απο command prompt

ping προορισμος.

σε forthnet αν δεν σε ικανοποιει το αρχικο Ping ζητα fast path μετα.μεσα απο το ρουτερ δεν θυμαμαι να εχει το Netgear και γενικως τα περισσοτερα δεν εχουν.επισης κανε και firmware update στο Netgear αν εχει πιο νεο και βαλτο Pppoe/llc αν δεν το εχεις κανει ηδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...