Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω σκοπο να ενοικιασω ενα μικρο διαμερισμα, και ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις.

Ειδα το διαμερισμα και ηθελα να το κλεισω....και αυριο παω για συμβολαιο.

Το διαμερισμα δεν ειχε ρευμα, ποσο κανει το ρευμα να ερθει?Εγω το συμβολαιο να το υπογραψω οταν βαλουν και το ρευμα?Απο τοτε να αρχισω να πληρωνω?

Δευτερον ο ιδιοκτητης ζηταει να μπει στο ονομα μου το ρευμα, να το βαλω στο δικο μου?Ειμαι υποχρεωμενος να το κανω αυτο?Τα εξοδα για την αλλαγη ποιος πρεπει να τα πληρωσει?..... :-?

Δημοσ.

Το ρευμα θα το συνδεσει αυτος,εσυ δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα,το οτι το θελει στο ονομα σου πιθανοτατα το κανει για να προφυλαχτει σε περιπτωση που εσυ δεν το πληρωνεις.Θα αρχισεις να πληρωνεις απο τη στιγμη που θα μπεις στο σπιτι (οσον αφορα ρευματα,νερα,κοινοχρηστα κπλ) ενοικιο λογικα θα δωσεις κανα 2 μαζεμενα ως εγγυηση.

Γνωμη μου ειναι αν το σπιτι δεν ειναι ανακαινισμενο να τσεκαρεις βρυσες,καζανακια,θερμοσιφωνες αν χρειαζονται αλλαγμα η επισκευη ωστε να τα αλλαξει αυτος.

Δημοσ.

δεν αναφερομαι σε σενα μονο ειναι συνηθες φαινομενο τωρα τελευταια.

πως νοικιαζετε αν δεν εχετε ιδεα τι παιζει και μετα ερχεστε και γραφετε οτι σας φταινε οι αλλοι?

φανταζομαι τι θα γινει στα κοινοχρηστα,πετρελαιο,χαρατσι δεη,ζημιες και αν σηκωθεις να φυγεις επειδη δεν εχεις λεφτα και να θεωρεις οτι θα εχεις και δικιο...

αρχισε να googlareis

http://www.google.gr/search?hl=el&biw=1024&bih=631&q=%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%85&oq=%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%85&aq=f&aqi=&aql=1&gs_sm=e&gs_upl=170336l173594l0l173722l14l13l0l0l0l3l607l2572l4.2.3.2.0.1l12l0

Δημοσ.

Εδώ είναι που συνήθως κόβει η μαγιονέζα:

να αναλάβει ο ιδιοκτήτης την υποχρέωση να κάνει, με δικά του έξοδα, τις απαραίτητες επισκευές, στο σπίτι (π.χ. βάψιμο, επισκευή παραθύρων κ.λπ.), ώστε αυτό να είναι κατάλληλο, για να κατοικήσουμε

να αναλάβει ο ιδιοκτήτης την υποχρέωση να επισκευάζει, με δικά του έξοδα, τις βλάβες, που θα προξενούνται, στο σπίτι, στα πλαίσια της συνηθισμένης, από εμάς χρήσης του.

Πολλοί ενοικιαστές έχουν περίεργη άποψη για το τί αποτελεί "συνηθισμένη" χρήση.

Δημοσ.

Εδώ είναι που συνήθως κόβει η μαγιονέζα:

Πολλοί ενοικιαστές έχουν περίεργη άποψη για το τί αποτελεί "συνηθισμένη" χρήση.

Όπως και πολλοί ιδιοκτήτες από την άλλη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...