stm00192 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος..μην τον αποπερνετε.αμα αφησεις την τεχνολογια για λιγο καιρο και δεν ασχολησε συνεχως προχωρα τοσο γρηγορα και χανεσε.λογικο ειναι να το παθει αυτο και ο ts. Δεν τον αποπήρα για την ερώτηση του, που εννοείται ότι καλα εκανε και την έθεσε μιας και θέλει να μαθει. Για αυτό αλωστε του απαντησα οσο πιο αναλυτικά μπορουσα (πραγμα που ούτε καν το εκτιμησε)!! .. τον αποπηρα για το γεγονος οτι το παιζει γνώστης ενώ δεν ειναι... Και εγώ έχω δουλεψει σε συνεργείο αυτοκινήτων για αρκετό καιρό αλλά αυτό ουτε δουλεια μου το κανει , ουτε γνωστη περι αυτοκινήτων με κανει... Ισα ισα που έχω σχεδον μαυρα μεσανυχτα!!
trivium Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 τον αποπηρα για το γεγονος οτι το παιζει γνώστης ενώ δεν ειναι... Λοιπόν φίλε μου ας σταματήσουμε να το παίζουμε τρόικα, έχεις πάρει πολύ προσωπικά την λέξη "δουλειά μου" πράμα το οποίο δεν θα στηρίξω οτι είναι. Αν έλεγα "χόμπυ μου" ίσως και να μην μπαίναμε στον κόπο να παίζουμε την κολοκύθα. Αλλά το ίδιο πράμα εννοούσα. Ηλεκτρονικός τελείωσα από μια σχολή, πείρα στα pc έχω απ τα δικά μου και των φίλων μου, στο hardwareάδικο δούλεψα 4 μήνες, και τώρα δουλεύω σε μεροκάματο για να μαζέψω λεφτά να σπουδάσω κάτι τελείως άκυρο με τους υπολογιστές. Απλά να ξέρεις κάτι τέτοιοι τύποι σαν κι εσένα μου δίνουν κίνητρο να τους ξεπεράσω. Μικρός είμαι ακόμα.
stm00192 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Φιλε πραγματικα στο εύχομαι να με ξεπερασεις για αυτο ειναι νεες γενιες για να ξεπερνουν τις παλαιοτερες! Το θέμα είναι οτι το πρωτα βημα για να ξεπερασεις τους παλαιοτερους ειναι να παραδεχεσαι τα λαθη σου και να είσαι ικανος να δεχεσαι την κριτικη... πραγμα το οποιο δεν εχεις καταφερει ακομη και λογικο είναι αν αναλογιστουμε το νεαρο της ηλικίας σου!!
trivium Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Φιλε πραγματικα στο εύχομαι να με ξεπερασεις για αυτο ειναι νεες γενιες για να ξεπερνουν τις παλαιοτερες! Το θέμα είναι οτι το πρωτα βημα για να ξεπερασεις τους παλαιοτερους ειναι να παραδεχεσαι τα λαθη σου και να είσαι ικανος να δεχεσαι την κριτικη... πραγμα το οποιο δεν εχεις καταφερει ακομη και λογικο είναι αν αναλογιστουμε το νεαρο της ηλικίας σου!! στο πράμα που νευρίασα ήταν στο "καημένοι πελάτες". αυτή είναι λάθος κριτική φίλε μου. άκρως προσβλητική που σηκώνει αντιδράσεις.
stm00192 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 στο πράμα που νευρίασα ήταν στο "καημένοι πελάτες". αυτή είναι λάθος κριτική φίλε μου. άκρως προσβλητική που σηκώνει αντιδράσεις. Οταν λες οτι κατι ειναι δουλεια σου και οχι ηταν δουλεια σου πριν κατι αιωνες τι αντιδραση περιμενες.... αν ερχοταν ενας ηλεκτρολογος και μου ελεγε δεν ξερω τι ειναι το ντουι εννοειται οτι καθε πελατης του θα ηταν καημενος!
trivium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Οταν λες οτι κατι ειναι δουλεια σου και οχι ηταν δουλεια σου πριν κατι αιωνες τι αντιδραση περιμενες.... αν ερχοταν ενας ηλεκτρολογος και μου ελεγε δεν ξερω τι ειναι το ντουι εννοειται οτι καθε πελατης του θα ηταν καημενος! με έχεις παρεξηγήσει πολύ.
D4rkst3EL Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 3: Γίνεται την δεύτερη κάρτα να την χρησιμοποιήσω αντί για gpu σε cpu; έλεος ρε συ είπαμε :Ρ δουλειά μου είναι τα hardware απλώς crossfire στην ελλάδα ΛΙΓΟΙ έχουν και πρώτη φορά το έπιασα στα χέρια μου. Φίλε μου σου μιλάω με καλή διάθεση και πίστεψέ με δε σε παρεξήγησε ούτε ο stm ούτε κανείς. Μόνος σου παρεξηγήθηκες με αυτά που έγραψες στα αρχικά σου post. Αφού στην συνέχεια ξεκαθάρισες την κατάσταση όλα οκ μη το συνεχίζουμε και είμαστε και βαθιά off-topic
Heatspreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 ή μπορεις να βγαλεις την παλια...αν δεν ξερεις πως απλα αφερεσε την τροφοδοσια της..και οχι δεν γινετε Cf Αν η κάρτα είναι κουμπωμένη στο Mobo και το κάνεις αυτό, παίζει να μυρίσει σουβλάκι. Τέλος χρειάζεσαι και επεξεργαστή με υψηλή συχνότητα και επεξεργαστική ισχύ. Αν χρησιμοποιήσεις αδύναμο επεξεργαστή, οι κάρτες δεν αποδίδουν. Ε, δεν νομίζω να έχει και κανέναν Pentium 4... C2Q και μετά παίζουν μια χαρά...
ektor7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 ...πιθανόν να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την 8600GT μόνο για physX. Και πάλι δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο. Αν χρησιμοποιήσω μια κάρτα για physx(nvidia gpu) κ τη άλλη η κύρια gpu,την ώρα που χρησιμοποιούνται κ οι 2,η κατανάλωση σε w είναι σαν να έχω sli ή είναι αρκετά μικρότερη? Διαφορετικές κάρτες κ δεν είναι συνδεδεμένες! Πχ. gtx260(physx) & gtx570 με 625watt επώνυμο τροφοδοτικό,θα έχει θέμα?
stm00192 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αν χρησιμοποιήσω μια κάρτα για physx(nvidia gpu) κ τη άλλη η κύρια gpu,την ώρα που χρησιμοποιούνται κ οι 2,η κατανάλωση σε w είναι σαν να έχω sli ή είναι αρκετά μικρότερη? Διαφορετικές κάρτες κ δεν είναι συνδεδεμένες! Πχ. gtx260(physx) & gtx570 με 625watt επώνυμο τροφοδοτικό,θα έχει θέμα? Οχι το τροφοδοτικό δεν έχει θέμα!! Η κατανάλωση εξαρτάται απο το πόσο gpu usage θα έχει η δεύτερη κάρτα κατά την χρηση ως physx card.. που δεν νομίζω ότι θα είναι ιδιαιτερα μεγαλο!!
ektor7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Οχι το τροφοδοτικό δεν έχει θέμα!! Η κατανάλωση εξαρτάται απο το πόσο gpu usage θα έχει η δεύτερη κάρτα κατά την χρηση ως physx card.. που δεν νομίζω ότι θα είναι ιδιαιτερα μεγαλο!! Ok!Thanks! Αξίζει όμως ή καλύτερα να αφήσεις τη δυνατή κάρτα να κάνει όλη τη δουλειά?
stm00192 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αν αντεχει και δεν έχεις εντονα frame drops δεν νομιζω οτι υπαρχει λόγος να χρησιμοποιήσεις την δεύτερη!!
ektor7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Οπόταν σε σκηνές με έντονη χρήση του physx θα βοηθήσει! Αλλά μάλλον σε κάρτες στα επίπεδα της 570,δε θα χρειαστεί προς το παρόν! Ευχαριστώ και πάλι!
Heatspreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ακόμα και με μικρότερη κάρτα θα μπορείς να έχεις PhysX και καλό Frame Rate. Και μόνο που υπάρχει μία κάρτα βισματωμένη στη μητρική και στο τροφοδοτικό τραβάει κάποιο φορτίο. Από εκεί και πέρα ο χρήστης μπορεί να πει αν αξίζει η κατανάλωση και ο θόρυβος και η πολυπλοκότητα της κατάστασης για να έχεις PhysX (αν δεν έχεις nVidia κάρτα γραφικών και βάλεις μία για PhysX) ή για καλύτερη απόδοση (αν έχεις ήδη nVidia κάρτα γραφικών).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα