Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια . εχω παρει πρόσφατα μια ασύρματη συσκευή ruter. που φτανει μέχρι 270 MBPS. τιν εχω συνδέσει αλλα βλεπω οτι πιάνει 100mbps οπος η παλια που ειχα. .. επειδή δεν ξέρω και πολλα πραγματα ειναι σωστη η ταχύτητα που γραφει ; η επρεπε να λεει παραπανω mbps; μήπως πρεπει να κανω καμια ρίθμιση στο ruter; ; αν εχει καποιος καπια απαντηση ας με βοηθήσει . ευχαριστω...

Δημοσ.

Πια συσκευή ειναι απο περιέργεια ?

Πληροφοριακά η ταχύτητα που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα του internet αλλα την maximum ταχύτητα που μπορεί να πιάσει μεσα στο οικιακό δίκτυο που την έχεις, και επειδή λογικά ολες οι υπόλοιπες συσκευές ειναι φυσιολογικά στα 100mbps ετσι και αυτή προσαρμόζεται στην ταχύτητα των αλλω συσκευώ δηλαδή στα 10 / 25 / 50 η οσα mbps μπορουν να δώσουν.

Δημοσ.

Πια συσκευή ειναι απο περιέργεια ?

Πληροφοριακά η ταχύτητα που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα του internet αλλα την maximum ταχύτητα που μπορεί να πιάσει μεσα στο οικιακό δίκτυο που την έχεις, και επειδή λογικά ολες οι υπόλοιπες συσκευές ειναι φυσιολογικά στα 100mbps ετσι και αυτή προσαρμόζεται στην ταχύτητα των αλλω συσκευώ δηλαδή στα 10 / 25 / 50 η οσα mbps μπορουν να δώσουν.

αυτη ειναι η συσκευη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614737

Δημοσ.

Ειναι ακριβώς αυτο που σου ειπα παραπάνω το οποίο ισχύει και ενσύρματα και ασύρματα κοινώς και με καλώδιο (ethernet) και wireless

Δημοσ.

τα εχεις βαλει κοντα κοντα και παλι βλεπεις 100.η βλεπεις 270 και σε ασυρματη μεταφορα ειναι σαν 100?μηπως το stick δεν παει παραπανω/?ποιο stick εχεις?εκτος αν συνδεεσαι με καλωδιο οποτε λογικο ειναι να βλεπεις 100 Mbps.τα 270 ειναι για wireless n οχι για καλωδιο.

Δημοσ.

τα εχεις βαλει κοντα κοντα και παλι βλεπεις 100.η βλεπεις 270 και σε ασυρματη μεταφορα ειναι σαν 100?μηπως το stick δεν παει παραπανω/?ποιο stick εχεις?εκτος αν συνδεεσαι με καλωδιο οποτε λογικο ειναι να βλεπεις 100 Mbps.τα 270 ειναι για wireless n οχι για καλωδιο.

εχω λαπτοπ... με καλοδιο μου γραφει το laptop οτι πιανω 100 mbps χωρις καλοδιο γραφει οτι πιανω 54 mbps ... ενω το κουτί τισ συσκευής λεει οτι το ruter πιανει 270mbps ... μήπως και δεν παει καλα ; η αυτα που μου γραφει στο λαπτοπ ειναι σωστα;
Δημοσ.

εχω λαπτοπ... με καλοδιο μου γραφει το laptop οτι πιανω 100 mbps χωρις καλοδιο γραφει οτι πιανω 54 mbps ... ενω το κουτί τισ συσκευής λεει οτι το ruter πιανει 270mbps ... μήπως και δεν παει καλα ; η αυτα που μου γραφει στο λαπτοπ ειναι σωστα;

Φίλε Σταύρο. Ας τα δούμε λίγο αναλυτικά. Το router σου μπορεί να «δώσει» μέχρι 100 σε ενσύρματο και μέχρι 270 στο ασύρματο. Από την άλλη πρέπει να εχεις και hardware που μπορεί να «πάρει» τις αντίστοιχες ποσότητες. Προφανώς ο υπολογιστής μπορεί να πάρει ΜΕΧΡΙ 100 (εδώ έχουμε το μέγιστο στην παραλαβή) στο ενσύρματο και μέχρι 54 στο ασύρματο. Αν είχες ασύρματη κάρτα δικτύου τύπου n τότε θα μπορούσε να πάρεις μέχρι τα 270 στην παραλαβή. Προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο, χωρίς να αγοράσεις άλλο hardware.

απλός μάλλον δεν θα εχεις laptop με gigabit lan και wifi Ν

Ακόμα και κάρτα δικτύου gigabit να είχε, με το συγκεκριμένο router παλι 100 θα έπιανε.

Δημοσ.

θελεις καρτα 802.11 n που ειναι ειναι 300 Mbps κιολας οχι οι πρωτες που ειναι 150.τωρα εσυ εχεις 802.11g που παιζει μεχρι 54 mbps.δεν εχει νοημα βεβαια να πας παραπανω αφου δεν θα κερδισεις σε ταχυτητα στο internet αλλα θα κερδισεις μονο σε μεταφορα αρχειων αν κανεις ασυρματα απο το ενα pc στο αλλο.

απλός μάλλον δεν θα εχεις laptop με gigabit lan και wifi Ν

ελαχιιστα δινουν gigabit

Δημοσ.

θελεις καρτα 802.11 n που ειναι ειναι 300 Mbps κιολας οχι οι πρωτες που ειναι 150.τωρα εσυ εχεις 802.11g που παιζει μεχρι 54 mbps.δεν εχει νοημα βεβαια να πας παραπανω αφου δεν θα κερδισεις σε ταχυτητα στο internet αλλα θα κερδισεις μονο σε μεταφορα αρχειων αν κανεις ασυρματα απο το ενα pc στο αλλο.

ελαχιιστα δινουν gigabit

δηλαδή τα 270mbps δεν σημαίνει οτι θα ειναι πιο γρήγορο το ιντερνετ; ρωταω γιατι δεν τα ξερω και καλα τα πραγματα
Δημοσ.

δηλαδή τα 270mbps δεν σημαίνει οτι θα ειναι πιο γρήγορο το ιντερνετ; ρωταω γιατι δεν τα ξερω και καλα τα πραγματα

Nope.το ιντερνετ ειναι μεχρι 24 Mbps.ειτε παιξεις 100 με ethernet ειτε 54 me 802.11 g ειτε 270 με 802.11 n ειναι το ιδιο.τα Mbps παιζουν ρολο μονο αμα μεταφερεις αρχεια απο pc σε pc μεσα στο δικτυο

Δημοσ.

ελαχιιστα δινουν gigabit

Eίναι λίγο άκυρο να εχεις wifi N 300mbps και να μην έχει το access point η το pc gigabit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...