mirwdias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Παιδια καλησπερα ειμαι καινουργιος. δεν ξερω τι να κανω εχω το ιδιο προβλημα 2 βδομαδες τωρα κλεινει ο υπολογιστης απο μονος του οπως ελεγε το παιδι παραπανω. επειδη δε βγαζω ακρη απο αυτα θα ανεβασω μια φωτο οπως ειναι αυτη τη στιγμη με 3 καρτελες ανοιχτες το google chrome και ενω το εχω ανοιχτο καμια ωρα. συγγνωμη αν δε το εγραφα σε σωστο topic αλλα δεν ηξερα πως να ανοιξω καινιουργιο.παρακαλω βοηθηστε με HWMonitor.txt
PC Booster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Έχεις υπερβολικά υψηλή θερμοκρασία νομίζω στον επεξεργαστή(tmpin2). Θέλει καθάρισμα και ίσως αλλαγή πάστας.
mpermpatis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 θα σου φανεί αστείο μπορει αλλα δες τι έχω κάνει στο παλιό μου pc και δεν ανεβαζει ποτέ θερμοκρασίες. τον δουλεύω με ανοιχτό καπακι απο την μέρα που τον έχω και να σκεφτείς οτι βρίσκεται δίπλα σε σωλήνες καλοριφέρ.
Euclides Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μπορω να ρωτησω κατι κι εγω; Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη άδεια. Ρώτα ότι θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα