ksavvas10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σας, Κατέβασα ένα component για joomla 1,5 για αγγελίες για να το βάλω στο site μου.. Το έβαλα στην αρχή και σχεδόν τα πάντα ήταν στα αγγλικά.. Στην συνέχεια μετέφρασα κομμάτι κομμάτι το αρχείο language στα ελληνικά και το ανέβασα στο site μου.. Όταν πήγα να το λειτουργήσω όμως είδα ότι στο συγκεκριμένο component δεν αναγνωρίζονταν η ελληνική γραμματοσειρά καθόλου και δεν μου εμφάνιζε κανέναν ελληνικό χαρακτήρα.. Μπορεί κάποιος να μου πεί τι πρέπει να αλλάξω ακόμα για να αναγνωρίσει την ελληνική γραμματοσειρά σαν νέα γλώσσα?? Σας επισυνάπτω τις αλλαγές στην γλώσσα γιατι δεν επισυνάπτεται ολο το αρχείο.. Το υπόλοιπο μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων language.zip
Kostas-zio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Το πρόβλημα είναι στο αρχείο που ανεβάζεις. Σε ποιο πρόγραμμα κάνεις την αποθήκευση ?? πρέπει να αλλάξεις το encoding σε utf8
ksavvas10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Το πρόβλημα είναι στο αρχείο που ανεβάζεις. Σε ποιο πρόγραμμα κάνεις την αποθήκευση ?? πρέπει να αλλάξεις το encoding σε utf8 Τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα.. Γιατί αποθήκευα με έναν editor σε ansi.. ευχαριστώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα