therock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δεν γινεται πρεπει να ανοιξει και ιατρικο sub-forum, πραγματικα! Βασικα πριν περιγραψω τον προβληματισμο μου, να ρωτησω αν ξηροδερμια ειναι ισοδυναμο ή διαφορετικο σαν εννοια με την πιτυριδα. Απο οτι διαβαζω, οχι... Επειδη εχω μακρυνει πολυ το μαλλι και ειναι και πολυ πυκνο (ογκος), εδω και κανα χρονο χρησιμοποιω Schwarzkopf gliss σε διαφορες παραλαγες του, για να μου λιαινει το μαλι να ειναι τοσο εντονη η τριχα, γιατι δεν πανε αλλες ισιωτικες. Τωρα τελευταια παρατηρω εντονα διασκορισμενα ασπρα σκονακια καθως και καποια μεγαλυτερα σαν φλουδες. Το ιδιο ισχυει και για τα γενια μου. Το θεμα ειναι πως λουζομαι καθημερινα τοσο μαλλια οσο και γενια, και αν γυρισω σε αντιπυτιριδικο θα φουντωνουν και θα αγριευουν οι τριχες μου? Τι ισχυει για οποιον ξερει, και ποια ειναι η ενδεχομενη λυση.
Andreas2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Θα πρότεινα να κοιτάξεις διάφορα αντικείμενα στο iherb,αν ξέρεις αγγλικά,στον τομέα των μαλλιών.Ένα καλό supplement είναι η βιοτίνη(biotin). 1
therock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Θα πρότεινα να κοιτάξεις διάφορα αντικείμενα στο iherb,αν ξέρεις αγγλικά,στον τομέα των μαλλιών.Ένα καλό supplement είναι η βιοτίνη(biotin). Τι τωρα πρεπει να παιρνω συμπληρωματα και ιστοριες? Βασικα το ειχα δειξει σε ενα δερματολογο σε μια προηγουμενη επισκεψη (που ουτε καν ηταν τοσο εντονο το προβλημα τοτε), που ειχα παει για να ελγξω κατι αλλο, και μου πε πως ειναι απο το αγχος, και μου εγραψε ενα dandruff shampoo απο φαρμακειο που εκανε 20 ευρω ενα πολυ μικρο μπουκαλακι. Παντως δεν μπορω να πω πως κατι με αγχωνει, ουτε συνειδητα ουτε υποσυνειδητα...
Chrisxxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μηπως ειναι ξηροδερμια; Γιατι μου εμφανίζεται και σε μενα σε περιπτώσεις που αλλάζει απότομα ο καιρος.. Επίσης αν λούζεσαι με πολυ ζεστό νερό είναι παράγοντας που αυξάνει την ξηροδερμίας.
kage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Βασικα πριν περιγραψω τον προβληματισμο μου, να ρωτησω αν ξηροδερμια ειναι ισοδυναμο ή διαφορετικο σαν εννοια με την πιτυριδα. Απο οτι διαβαζω, οχι... μαλλον εχουν το ιδιο εμφανησιακο αποτελεσμα. φιλος ειχε προβλημα με ξηροδερμια του παν να χρησιμοποιει διαφορα 'καλυντικα-φαρμακα-αγωγες' και τελικα μου ειπε οτι κατεληξε στο πιο απλο johnson's baby shampoo και ειναι οκ.
therock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μηπως ειναι ξηροδερμια; Γιατι μου εμφανίζεται και σε μενα σε περιπτώσεις που αλλάζει απότομα ο καιρος.. Επίσης αν λούζεσαι με πολυ ζεστό νερό είναι παράγοντας που αυξάνει την ξηροδερμίας. Ναι ισχυει, αλλα με τετοιο κρυο πως να μην ξεπλυθει με κατυο νερο? Αλλα περα απο φλοιους βγαινουν και σκονιτσες. Σαν μια υβριδικη περιπτωση ξεροδερμικης πυτιριδας φανταζει το θεμα! Παντως ακομα και μετα το μπανιο, και που τα λουζω καλα τα μαλια, μπορω και βλεπω κομματια να εξαολουθουν να βρισκονται πανω στο κεφαλι...
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 αραιωσε το λουσιμο και φτιαξε την διατροφη σου.
therock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 αραιωσε το λουσιμο και φτιαξε την διατροφη σου. Α ναι σωστα, ξεχασα πως κανονικα πρεπει καθε 3 μερες λουσιμο. Ειχα μεινει στο καλοκαιρι που το μαλλιν ταλαπαιρωτει απο θαλασσες και ιστοριες και χρειαζεται καθημερινο λουσιμο. Η διατροφη μου παντως ειναι μια χαρα.
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Α ναι σωστα, ξεχασα πως κανονικα πρεπει καθε 3 μερες λουσιμο. Ειχα μεινει στο καλοκαιρι που το μαλλιν ταλαπαιρωτει απο θαλασσες και ιστοριες και χρειαζεται καθημερινο λουσιμο. Η διατροφη μου παντως ειναι μια χαρα. κοιτα με το καλοκαιρι το κεφαλι εχει φαει ενα γερο σοκ. ενα βραδυ απλωσε ελαιολαδο στο κεφαλι σου στις ριζες τον μαλλιων και το μηκος τους και τυλιξε τα σε μια πετσετα και κοιμησου. το πρωι λουσου κανονικα. επισης βοηθανε και οι μασκες μαλλιων. δοκιμασε την liquid silk του Schwarzkopf αλλα μην το παρακανεις γτ θα λαδωσει τρελα το μαλλι σου. γενικα η σειρα liquid silk ειναι τρομερη.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Xμμμ τι παθαινει το μαλλι με το καθημερινο λουσιμο? Το κανω τα τελευταια πολλα χρονια και δεν μπορω να πω πως παρατηρω τιποτα περιεργο.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Xμμμ τι παθαινει το μαλλι με το καθημερινο λουσιμο? Το κανω τα τελευταια πολλα χρονια και δεν μπορω να πω πως παρατηρω τιποτα περιεργο. Αδυνατιζει η τριχα.
Ntinaras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 κουρεψε το κοντο εγω κουρευομαι σα φανταρος,γλιτωνω πολλα πραγματα ζελεδες το πρωι(εχω να βαλω απο το λυκειο) πολλα λιτρα σαμπουαν και νερο ταλαιπωρια
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Xμμμ τι παθαινει το μαλλι με το καθημερινο λουσιμο? Το κανω τα τελευταια πολλα χρονια και δεν μπορω να πω πως παρατηρω τιποτα περιεργο. αυτο ακριβως παθαινει. το γεγονος οτι θελει καθε μερα λουσιμο.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Αδυνατιζει η τριχα. Aυτο μπορω να το καταλαβω, αν και δεν το εχω διαπιστωσει. αυτο ακριβως παθαινει. το γεγονος οτι θελει καθε μερα λουσιμο. Αυτο οχι.
Andreas2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα,απλά θεραπεύτου πρώτα.Μετά αγόρασε ένα καλό φυσικό/βιολογικό σαμπουάν,λάδι καρύδας ή το dabur vatika,jojoba oil και θα είσαι μια χαρά.Ένα καλό σαμπουάν είναι το Avalon Organics Thickening Shampoo.Θα μπορείς να τα λούζεος κάθε μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα