Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο φαρμακειο φοβαμαι μην πανε να μου πρωθησουν τπτ ασχετο η πειραματικο για να κανουν κερδος. Παντως σημερα που πηγα το πρωι πηρα ενα Head and Shoulders που ανεφερε για ξηροδερμια. Αν δεν δω αποτελεσμα θα επισκπτω και φαρμακειο ή ισως ξαναπερασω και απο κανα δερματολογο...

Δημοσ.

Εγω παντως απο εντυπωσεις σε πρωτη χρηση του Head & Shoulders για την ξηροδερμια εχω να πω το εξης. Τα μαλλια μου ναι μεν καθαρισαν απο οτι ειχαν πανω τους, σε αντιθεση με το Shwarzkopf που λουζομουνα και στα καπακια εξακολουθουσα να βλεπω πιτυριδες και φλοιους πανω στα μαλλια, αλλα εσκυψα πανω στο καθερφτι και εριξα μια ματια στις ριζες και ειδα πως το δερμα πανω στο κεφαλι ηταν σπασμενο και ξεφλουδισμενο. Αυτο τωρα τι ειναι? Καποιας μορφης ασθενεια, ή οντως προκειται για ξηροδερμια? Στην πυτιριδα υποτιθεται πως ξεφλουδιζει το δερμα στο κρανιο?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ δοκίμασα και το Head & Shoulder αυτο με το αμυγδαλο, αλλα και τη νεα σειρα με το βαθυ μπλε. Τπτ δεν αλλαξε. Απλα μειωθηκαν σε πρωτη φαση οι νιφαδες (σε μικρο ποσοστο).

Αντιθετα χθες μολις χρησιμοποιησα http://www.hondoscenter.gr/products/beauty/everyday-care-products/aussie/3825-miracle-moist-shampoo και με το πρωτο λουσιμο εχω ελαχιστη ξηροδερμια (απο χθες δεν εχω παρατηρησει κατι). Μπορει να εχουν 7 ευρω τα 300 ml  αλλα απο το να βαζω φαρμακευτικο σκευασμα στο κεφαλι μ καλυτερα να χρησιμοποιω καποιο σαμπουαν. Θα σας ενημερωσω για τα περαιτερω.

Δημοσ.

Εγω παντως απο εντυπωσεις σε πρωτη χρηση του Head & Shoulders για την ξηροδερμια εχω να πω το εξης. Τα μαλλια μου ναι μεν καθαρισαν απο οτι ειχαν πανω τους, σε αντιθεση με το Shwarzkopf που λουζομουνα και στα καπακια εξακολουθουσα να βλεπω πιτυριδες και φλοιους πανω στα μαλλια, αλλα εσκυψα πανω στο καθερφτι και εριξα μια ματια στις ριζες και ειδα πως το δερμα πανω στο κεφαλι ηταν σπασμενο και ξεφλουδισμενο. Αυτο τωρα τι ειναι? Καποιας μορφης ασθενεια, ή οντως προκειται για ξηροδερμια? Στην πυτιριδα υποτιθεται πως ξεφλουδιζει το δερμα στο κρανιο?

Οπως προειπε καποιος παρε FUNGORAL2% και βαζε πολυ λιγο(να το αφηνεις αρκετη ωρα)...για περιπου 3 εβδομαδες μετα οταν δεις οτι δεν υπαρχει προβλημα θα το βαζεις μια φορα την εβδομαδα...και μετα μια φορα τον μηνα(ταιριαξε το με καποιο σαμπουαν για πιτυριδα...εγω χρησιμοποιω Ultrex).Οσο αργεις δημιουργειται και τριχοπτωση....!!

(βεβαια μπορεις να πας και σε δερματολογο μπορει ναναι μυκητιαση της κεφαλης...σμηγματορροικη δερματιτιδα η πιτυριαση και το πιο απλο πιτυριδα(για ολα αυτα fungoral δινουνε...)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...