alexis333 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Άμα είχα άλλο pc καλά θα ταν. Και δεν έχω και onboard τώρα ρε γαμώτο. RMA. Μέσω windows δεν μπαίνει ή από bios δεν μπαίνει; Δεν εχεις ενα δισκο με WINDOWS πανω στο pc σου εκτος απο το τον Vertex ? Απλα κανε το update απο δευτερο δισκο ακομα και στο ιδιο pc.Αυτο εκανα εγω.
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Κατεβάζεις το F/W που αντιστοιχεί σε Linux λειτουργικό από αυτή την σελίδα: http://www.ocztechnology.com/ssd_tools/OCZ_Vertex_3,_Vertex_3_Max_IOPS,_Agility_3,_Solid_3,_RevoDrive_3_and_RevoDrive_3_X2/ Υπάρχει ακριβώς από κάτω από το F/W και αντίστοιχος οδηγός για αναβάθμιση μέσω Linux. Μετά bootάρεις το pc σου με ένα Linux Live CD (http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download) και τρέχεις το F/W για τον OCZ... Nice.Δεν είναι περίπου το ίδιο με το tool της OCZ όμως;
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Nice.Δεν είναι περίπου το ίδιο με το tool της OCZ όμως; Είναι. Απλά σε βοηθάει να περάσεις το F/W όταν έχεις τα windows στον SSD και επομένως δεν μπορείς να τον αναβαθμίσεις καθώς είναι ο primary δίσκος...
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Α, Ο.Κ. Προετοιμάσου ψυχολογικά λοιπόν...
nikos21aek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν τον έβαλα σαν δεύτερο πάνω στο PC όπως ήμουν με τον μηχανικό,πέρασα το FW με το tool μέσα σε 5 δευτερόλεπτα το πολύ και μόλις τελείωσα το format στον SSD. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ SSD ΞΑΝΑ! Ήμουν για περίπου γύρω στον ένα μήνα με μηχανικό,λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσα να τον στείλω πιο νωρίς τον παλιό για αλλαγή ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΑ ΑΛΛΟ. Πρώτες εντυπώσεις είναι πως φυσάει αλλά είχα συνιθίσει ένα μήνα με μηχανικό 5400rpm κιόλας και είδα το φως το αληθινό.Στην πορεία θα μπορέσω να τον συγκρίνω και με τον V1 στην εμπειρία χρήσης.
alexis333 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν τον έβαλα σαν δεύτερο πάνω στο PC όπως ήμουν με τον μηχανικό,πέρασα το FW με το tool μέσα σε 5 δευτερόλεπτα το πολύ και μόλις τελείωσα το format στον SSD. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ SSD ΞΑΝΑ! Ήμουν για περίπου γύρω στον ένα μήνα με μηχανικό,λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσα να τον στείλω πιο νωρίς τον παλιό για αλλαγή ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΑ ΑΛΛΟ. Πρώτες εντυπώσεις είναι πως φυσάει αλλά είχα συνιθίσει ένα μήνα με μηχανικό 5400rpm κιόλας και είδα το φως το αληθινό.Στην πορεία θα μπορέσω να τον συγκρίνω και με τον V1 στην εμπειρία χρήσης. Το εκανες οπως σου ειπα τελικα ε ? Ειδες ? Ηταν πολυ απλο. Μονο του το κανει τσακ μπαμ. Με γειες το νεο σου δισκο. Δε μας ειπες ομως τι επαθε ο παλιος ? Εδωσες λεφτα για να παρεις τον V3 απο τον V1 ή εγινε απλη αντικατασταση ? Αν εγινε αυτο εισαι πολυ κωλοφαρδος
nikos21aek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Απλή αντικατάσταση.Που ξέρω τι έπαθε.Δεν μπήκα καν στην διαδικασία να τον φτιάξω επειδή δεν είχα χρόνο.Δεν bootαρε το pc έβαλα Windows σε έναν μηχανικό,τον έστειλα και μου στείλαν V3.Χθές που κοιτούσα λίγο στα forum της OCZ για να δω τι θα κάνω με τον V3 παίζει να βρήκα και τι έπρεπε να κάνω για να φτιάξει ο παλιός.
alexis333 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Απλή αντικατάσταση.Που ξέρω τι έπαθε.Δεν μπήκα καν στην διαδικασία να τον φτιάξω επειδή δεν είχα χρόνο.Δεν bootαρε το pc έβαλα Windows σε έναν μηχανικό,τον έστειλα και μου στείλαν V3.Χθές που κοιτούσα λίγο στα forum της OCZ για να δω τι θα κάνω με τον V3 παίζει να βρήκα και τι έπρεπε να κάνω για να φτιάξει ο παλιός. Αν δε μπουταρει δε σημαινει παντα πως φτιαει ο δισκος ... Αφου στον αλαξανε παλι καλα ... Χαχχαχαα...
johnyblack Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 παιδια εχω προβλημα με τον agility 3. τρωει freeze καθε 2ωρακι στο νερο. καινουριος αγορασμενος πριν μια βδομαδα με το 2.15 περασμενο παω για rma?
nikos21aek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 μητρική και cpu; Gigabyte και ίντελ ποντάρω.
fixxxer29 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 παιδια εχω προβλημα με τον agility 3. τρωει freeze καθε 2ωρακι στο νερο. καινουριος αγορασμενος πριν μια βδομαδα με το 2.15 περασμενο παω για rma? Έχεις περάσει Intel RST drivers? Αν όχι βάλτους , αν ναι βγάλτους
johnyblack Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 μητρικη asus m4a78lt-m le cpu athlon ii x2 πως περναω αυτους τους drivers και που? edit παω να τους βαλω απο δω Link και μου λεει your computer doesn't meet the minimum requirements!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα