Προς το περιεχόμενο

taxis email

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το email υποστήριξης του taxis?

Με εχει κλειδώσει το σύστημα τους και δεν μπορώ να μπω.

Εστειλα στο [email protected] αλλά μου ήρθε άμεσα αποτυχία αποστολής.

Το [email protected] ισχύει γι'αυτές τις περιπτώσεις;

Δημοσ.

Φόρμα επικοινωνίας

για υποβολή αιτήματος.

FAQ's , έχει και τηλέφωνο.

Λογικά μπορείς να κάνεις ξανά ενεργοποίηση με τον κλειδάριθμο που πήρες από τη ΔΟΥ όταν έκανες πιστοποίηση Εγώ έτσι έκανα όταν το κλείδωσα κατά λάθος.

Πιστοποίηση , ενεργοποίηση λογαριασμού

Δημοσ.

Φόρμα επικοινωνίας

για υποβολή αιτήματος.

FAQ's , έχει και τηλέφωνο.

Λογικά μπορείς να κάνεις ξανά ενεργοποίηση με τον κλειδάριθμο που πήρες από τη ΔΟΥ όταν έκανες πιστοποίηση Εγώ έτσι έκανα όταν το κλείδωσα κατά λάθος.

Πιστοποίηση , ενεργοποίηση λογαριασμού

Η φόρμα επικοινωνίας δουλεύει μόνο αν είσαι χρήστης χωρίς καθόλου λογαριασμό στο ταξις.

Μου βγάζει το μήνυμα "Είσαστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης στο TAXISNET. Για να υποβάλετε ερώτημα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας"

Στο τηλέφωνο περίμενα πάνω από μια ώρα και δεν απαντούσε κανείς.

Εστειλα email [email protected] αν θυμάμαι καλά και κανένας δεν απάντησε.

Τελικά πήγα αυτοπροσώπως στην εφορία και έκανα την δουλειά μου... ο λογαριασμός όμως παραμένει κλειδωμένος.

Το παράξενο είναι ότι δεν κλείδωσε με δική μου ευθύνη γιατί έβαλα τον σωστό κωδικό.

Δυστυχώς δεν κράτησα τον κλειδάριθμο για να δοκιμάσω αυτό που λες. Δεν αποκλείεται να δουλεύει αυτό το σύστημα που λες γιατί έχω δει πολλά τρελά στο taxis.

π.χ παλιότερα ο πατέρας μου έκανε δήλωση φπα με τους νέους κωδικούς που είχε πάρει.

Οι νέοι κωδικοί όμως δεν δούλευαν για να εκδώσει την φορολογική ενημερότητα και έπρεπε να βάλει τους παλιούς κωδικούς. :mrgreen:

Δημοσ.

Η φόρμα επικοινωνίας δουλεύει μόνο αν είσαι χρήστης χωρίς καθόλου λογαριασμό στο ταξις.

Μου βγάζει το μήνυμα "Είσαστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης στο TAXISNET. Για να υποβάλετε ερώτημα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας"

Στο τηλέφωνο περίμενα πάνω από μια ώρα και δεν απαντούσε κανείς.

Εστειλα email [email protected] αν θυμάμαι καλά και κανένας δεν απάντησε.

Τελικά πήγα αυτοπροσώπως στην εφορία και έκανα την δουλειά μου... ο λογαριασμός όμως παραμένει κλειδωμένος.

Το παράξενο είναι ότι δεν κλείδωσε με δική μου ευθύνη γιατί έβαλα τον σωστό κωδικό.

Δυστυχώς δεν κράτησα τον κλειδάριθμο για να δοκιμάσω αυτό που λες. Δεν αποκλείεται να δουλεύει αυτό το σύστημα που λες γιατί έχω δει πολλά τρελά στο taxis.

π.χ παλιότερα ο πατέρας μου έκανε δήλωση φπα με τους νέους κωδικούς που είχε πάρει.

Οι νέοι κωδικοί όμως δεν δούλευαν για να εκδώσει την φορολογική ενημερότητα και έπρεπε να βάλει τους παλιούς κωδικούς. :mrgreen:

ε ρε πίκρα !!!!

Σίγουρα, δεν έχεις το χαρτί του κλειδάριθμου ; Μάλλον θα πρέπει να πας στην εφορία να βγάλεις νέο.. Αλλά αν δεν απαντάνε στα κωλοτηλέφωνα, άντε να το επιβεβαιώσεις..:mad:

Διάλυση...

Δημοσ.

Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα τον κλειδάριθμό μου! Με αυτόν έκανα αλλαγή του κωδικού χρήστη και τώρα μπαίνω κανονικά.

θενκς kfyros :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...