Nikosgiann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ο 53χρονος διαδηλωτής, οικοδόμος στο επάγγελμα, που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά νωρίτερα από πέτρα στο κεφάλι και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, κατέληξε πριν από λίγη ώρα, από ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τους συγγενείς του. Ο άτυχος άνδρας έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δυστυχώς, έχασε τη μάχη με το θάνατο… Νωρίτερα, ένταση επικράτησε μπροστά από τη Βουλή μεταξύ κουκουλοφόρων και διαδηλωτών του ΠΑΜΕ. Για προσχεδιασμένη επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον μελών του ΠΑΜΕ έκανε λόγο η Αλέκα Παπαρήγα. Επεισόδια σημειώθηκαν επίσης σε Μοναστηράκι, Βουκουρεστίου και Αμερικής. Αποκλεισμένο παραμένει το Σύνταγμα.Link Δεν θελω να φανταστω τι θα επακολουθησει...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Kαι περιμενα την @@sos@@ με την επανασταση της και τα "ζητω η αναρχια, ζητω η βια" να μας δημοσιευσει την ειδηση...
tsifotis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δεν θελω να φανταστω τι θα επακολουθησει... Πανω κατω οτι με τα θυματα της marfin... Δηλαδη τιποτα! Συλλυπητηρια στην οικογενεια του ατυχου διαδηλωτη.
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Εγώ άκουσα για ταξιτζή και πως δεν σχετίζεται η ανακοπή του με τα επεισόδια. Είναι φρέσκο το νέο ακόμα και υπάρχει παραπληροφόρηση Δεν θελω να φανταστω τι θα επακολουθησει... Σε αυτό το θρεντ να δεις τι θα επακολουθήσει τώρα που θα μπαίνει ο κάθε ένας και θα αρχίσει τα δικά του
Nikosgiann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 δυστηχως ο καλος στον εγκεφαλος ειναι μη μετρησιμος..
Marria Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Συλλυπητηρια στην οικογενεια του και ας ηρεμησουν λιγο και στο κεντρο, δεν τους εφταιγε σε τιποτα ο ανθρωπος
apd453 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αν είναι αυτός που έδειχνε η TV με το λευκό πανωφόρι στη πρώτη γραμμή θα μπορούσα να πω ότι πήγαινε γυρεύοντας.
Nephelia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αν είναι αυτός που έδειχνε η TV με το λευκό πανωφόρι στη πρώτη γραμμή θα μπορούσα να πω ότι πήγαινε γυρεύοντας. Δεν νομίζεις ότι είσαι λιγο σκληρός με αυτό που γράφεις ;
-nick- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Kαι περιμενα την @@sos@@ με την επανασταση της και τα "ζητω η αναρχια, ζητω η βια" να μας δημοσιευσει την ειδηση... Χμ τον ρολο του "Π**Ε" τον πηρες χαμπαρι ?
apd453 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δεν νομίζεις ότι είσαι λιγο σκληρός με αυτό που γράφεις ; Γιατί? Αν πάω εγώ να το παίξω καουμπόης εναντίον 20-30 και μου κάτσουν καμιά ροπαλιά στο κεφάλι δεν έχω ευθήνη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Χμ τον ρολο του "Π**Ε" τον πηρες χαμπαρι ? οχι για πες εσυ.
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ωωωωωωωωω, νικ σε είπε αναρχικό εδιτ.:πριν το edit
-nick- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 οχι για πες εσυ. Στην ουσια διευκολυνε τα ματ (εχει γινει και παλιοτερα αλλα οχι τοσο απροκαλυπτα) , δωσιμο διαδηλωτων στους μπατσους,ξυλο αν πανε να μπουν στο σωμα της πορειας τους παμε για προστασια, και αλλα τετοια ωραια. Σημερα στην ουσια περιφρουρησαν τη βουλη
Pantelwolf Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ναι, ας ακολουθήσουμε την "πληροφόρηση" που κάνει εδω και ωρα το ΚΚΕ για πέτρα. Άλλοι λένε οτι έπαθε ανακοπή όχι οτι τραυματίστηκε. Εγω με το φτωχο μου το μυαλό θα περιμένω να μάθω τι έγινε. ΥΓ.Συγχαρητήρια για το ντου που πήγατε να κάνετε κιόλας στο μαυρο μπλοκ. Τόσο μυαλό.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ωραια παραδιδω το thread στην ανωτερω τριαδα και δεν ασχολουμαι παραπερα. Πειτε τα. Α και συγνωμη, που τολμησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις