Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι με αυτό το όνομα τουλάχιστον. Κάποτε είχα ψάξει και δε βρήκα κάτι. Κινέζικα του θανατά είναι κι αυτά.

Τα joyetech μαζί με τα ovale (το ίδιο είναι με άλλο όνομα) παίζουν από κίνα γύρο στα 20$. Αν ψάξεις σε κινέζικα πιστεύω θα βρεις και τα nobacco σε τιμές εκεί γύρο στα 15-20$. Χαμός γίνεται. Απλά βρες ένα μοντέλο που που πουλιέται και Ελλάδα για να έχεις ανταλλακτικά.

Δημοσ.

Οπως εξηγω και στο αλλο θρεντ

ολα ειναι κινεζικη τεχνολογια, απλα βαζουν πανω το brand name που θελει καθε εταιρεια.

Το συγκεκριμενο, σαν πακετο μπορει να μην υπαρχει, αλλα μπορεις να το βρεις σε κομματια σε πολλα κινεζικα sites. Εγω εγω ηδη παρει απο το healthcabin αρκετα πραγματακια, το κακο ειναι η αργοπορια, μπορει να σου κανει κι ενα μηνα. Αυτο κερδιζεις με τα ελληνικα καταστηματα, διοτι ας πουμε η nobacco, μπορει να ειναι πιο ακριβη, αλλα στο εχει σπιτι σου την επομενη μερα με ACS και με αγορα ανω των 40 ευρω εχεις δωρεαν μεταφορικα.

Α, κι οσον αφορα την εγγυηση, χωρις πολλες κουβεντες μου αλλαξε μια μπαταρια, πρωτα στελνοντας μου την καινουρια, για να μην αργοπορουμε, και μολις παρελαβα, τοτε εστειλα την παλια (με εξοδα δικα τους). Μεχρι τωρα αψογη σαν εταιρια (το μελλον θα δειξει).

Δημοσ.

Είναι παρόμοιο μοντέλο με αυτό την nobacco (οπτικά και σαν τεχνολογία είναι ίδια)

Της nobacco είναι σετ με δύο τσιγάρα και έχει έξτρα τη δυνατότητα φόρτισης με usb που σου επιτρέπει να φουμάρεις και να φορτίζει ταυτόχρονα στο PC.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό εδώ ξέρετε πόσο κάνει?

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο ΕGO-W

acpreth καλώς ήρθες στο forum. Όταν βλέπεις προϊόντα ΧΩΡΙΣ τιμές και παραπομπή για να ρωτήσεις τότε απλώς κλείσε το παράθυρο και ξέχασε τους γιατί σίγουρα εχουν ένα υπερτιμημένο προϊόν και θα προσπαθήσουν να στο πουλήσουν με το μπλα μπλα. Αν οι δυνητικοί πελάτες αντιμετωπίζονται ώς χαϊβάνια, τότε αυτός ο έμπορος δεν αξίζει τα λεφτά μου.

Αφού απάντησα ontopic θα εκφράσω και ένα offtopic προβληματισμό. Μήπως το post σου έχει καθαρά διαφημιστικό χαρακτήρα; Ρωτώ διότι το login σου περιέχει το reth (που για τους γνωρίζοντες παραπέμπει στο rethymno) και επειδή στη σελίδα που (τυχαία φαντάζομαι) μας προτείνεις, στο τμήμα επικοινωνίας αναφέρει σαν σημεία πώλησης την Αθήνα και το Ρέθυμνο (βλ συνημμένη εικόνα). Αν πουλάτε ένα καλό προϊόν σε ανταγωνιστική τιμή (οχι αναγκαία την φθηνότερη), πείτε το αντρίκια και με ειλικρίνεια και ο πελάτης θα το εκτιμήσει και θα σας προτιμήσει.

post-181820-0-57837400-1324989901_thumb.jpg

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.

Τι εννοείς λέγοντας το log in του;

Tο login(μια λέξη), το αναγνωριστικό του. Π.χ. το δικό σου Login ειναι cthulhucarbide

Δημοσ.

από nobacco αγοράζεις την αμεσότητα και την εξυπηρέτηση.

γενικά την προτείνω σαν εταιρία για το πρώτο πακέτο γιατί σαν πρωτάρης θα έχεις και θα δημιουργήσεις αρκετά προβλήματα.

μετά αφού ψαχτείς τα υπόλοιπα σου τα παίρνεις από άλλο site τα υγρά τα φτιάχνεις μόνος σου κτλπ

εγώ ξεκίνησα με το Giant της nobacco και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. σιγά σιγά βρήκα μπαταρίες χώμα τιμές τα υγρά τα φτιάχνω μόνος μου και δεν μου στοιχίζει τίποτα κτλπ

πχ αυτο που βλεπεις ειναι αυτο http://www.vaporkings.com/KR808D-1-2-piece-e-Cigarette-starter-kits-s/70.htm

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλως σας βρήκα, φίλε isay είσαι όντως λαγωνικό, η αλήθεια όμως είναι οτι δεν έκρυψα κάτι...αλλά μου αρέσει πές μου και άλλα για μένα...θα πώ και εγώ κάτι για σένα.... γράφεις από linux pc και μάλιστα SUSE!! το βρήκα?

δεν έχει διαφημιστικό χαρακτήρα απλά ρωτάω αν το ξέρετε ή έχετε ακούσει κάτι γι αυτό....

anyway ευχαριστω πολύ πάντως για τον χρόνο που αφιέρωσες και μου απάντησες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...