Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Πήρα τον υπολογιστή μιας φίλης μου για φτιάξιμο..Ο υπολογιστής ξαφνικά άρχησε να μην φορτώνει τα windows Και κάποιες φορές να μην δείχνει τίποτα στην εκίνηση..Τέλος πάντων το πήρα σπίτι μου μπήκα κανονικά bios ρύθμισα τα πάντα και είπα να ξεκινήσω το format..Bootάρω το cd λοιπόν αρχίζει φορτώνει τα windows και εκεί που πάει να ξεκινήσει να φορτώνει 1%,2% κλπ σε κάποιο νούμερο κολλάει...Δόκιμασα 7 και xp αλλά τίποτα!!Πιστέυετε πως είναι πρόβλημα σκληρού δίσκου??

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι μια "καλη" πιθανοτητα.Boot απο live cd μπορεις να δοκιμασεις, για να παρεις μια αρχικη ιδεα της καταστασης?

Δημοσ.

Να κατεβάσεις κάποια διανομή linux και να το τρεξεις σαν live cd (εχουν την δυνατότητα) για να δεις πως θα συμπεριφερθεί και εκεί το pc .

Εαν μπορείς πες μας και τα χαρακτηριστικά

Δημοσ.

Τώρα κατάλαβα..Δεν θα δοκιμάσω format με το cd τν linux κ απλά θα το εκτελέσω για να δω αν μπαίνει κλπ κλπ..Το pc είναι 1 μούφα!!!Είναι τς ΗΡ μαζί με μητρική ΗΡ κλπ κλπ..Θα δοκιμάσω αυτή τν πατέντα μέχρι το μεσημεράκι...Αν κ πιο πολύ πιστέυω ότι βγήκε off ο σκληρός δίσκος!!!

• Moderators
Δημοσ.

Αν κ πιο πολύ πιστέυω ότι βγήκε off ο σκληρός δίσκος!!!

To live cd ειναι ενας καλος τροπος για να δεις τι παιζει και με τον σκληρο.

Δημοσ.

Τίποτα ούτε και με το Live cd..Bootάρισε κανονικά αλλά δεν προχώρησε και πολύ για να μου βγάλει επιλογές!!!Μήπως επειδή χθες έσβησα τα διαμερίσματα του δίσκου και είναι σαν να μην έχει πάνω του windows?Δεν νομίζω γιατί τουλάχιστον θα προχωρούσε κάποια βήματα έτσι ώστε να κάνω διαμόρφωση του δίσκου και τα περάσω τα linux..Σκέφτομαι σήμερα να πάρω 1 δανεικό δίσκο από 1 φιλαράκι και να δοκιμάσω να κάνω εκεί το format..Εσείς τι πιστέυετε?

• Moderators
Δημοσ.

Τίποτα ούτε και με το Live cd..Bootάρισε κανονικά αλλά δεν προχώρησε και πολύ για να μου βγάλει επιλογές!!!

Δηλαδη?Τι ακριβως εγινε?Δεν μπορουσε να κανει boot?

Δημοσ.

Bootαρισε άλλα όταν πήγαινε να ξεκινήσει η διαδικασία μου έβγαζε 1 εικονούλα που έλεγε linux νομίζω με τς βούλες π είναι και δεν φόρτιζαν καθόλου..Που παλιά όταν είχα κάνει κάτι ανάλογο περνούσα κανονικά στο menu..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...