dre@mc@tcher Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα αντικατέστησα τα x230 που είχα τα οποία ηταν 2.1 και αποφάσισα να παω για τα z506 που είναι 5.1. Η κάρτα ηχου μου που ειναι built in στην μητρική (Asus maximus extreme) , υποστηρίζει 5.1 κανονικά και οταν κάνω το test όλα τα ηχεία ακούγονται ενα ενα κανονικά. Σε video ομως και μουσική ακούω μονο 2.1! Έκανα λιγο ψάξιμο και είδα οτι έχουν built in matrix και οτι μονο τα blu-ray και τα παίχνιδια παίζουν 5.1 κανονικά. Έβαλα λοιπόν ενα blu-ray και ακούγεται ήχος ΜΟΝΟ απο το κεντρικό ηχειο. Καμιά ιδέα κανείς? Ευχαριστώ πολύ
sistah Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Εχεις βαλει τους τελευταιους drivers της καρτας ηχου σου??
dre@mc@tcher Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ναι οι τελευταιοι drivers εχουν μπεί.
mindtrapper Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για video/music πρέπει να επιλέξεις 5.1.
sistah Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 ..Οπως και στο προγραμμα των drivers (αν υπαρχει, οπως στην realtek)
dre@mc@tcher Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Στο πρόγραμμα των drivers έχω βάλει 5.1. Στο media player classic οταν βάζω ενα test video της dolby ακούγεται ήχος απο ολα τα ηχεια. EDIT: Έβαλα ενα αλλο blu-ray και ακούγεται ήχος απο ολα τα ηχεία οποτε υποθέτω φταίει το audio codec για την άλλη? Πως ομως απενεργοποιώ το matrix για να ακούω μουσική απο ολα τα ηχεία ξέρει κανεις? EDIT 2: Ακολούθησα τον οδηγό του Ntinaras και ολα οκ με τα blu-ray. Σε ευχαριστώ πολύ
Ntinaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 βαλε ενα screenshot απο τις ρυθμισεις του προγραμματος της καρτας ηχου. να ξερεις παντως οτι τα 6 ηχεια θα παιζουνε οταν τους δινεις ηχο για 6 ηχεια αν βαλεις ενα τραγουδι αυτο κατα 99,99999999999999% ειναι στερεο και θα παιζουν τα 2 μπροστα μονο(αντε και το subwoofer)
dre@mc@tcher Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Το βρήκα τελικά ηταν κάτω απο τη μύτη μου η επιλογή. Απλά ηθελα ενα ψευδο-surround γιατι ειναι μεγάλο το δωμάτιο. Σας ευχαριστώ πολυ όλους
Ntinaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Το βρήκα τελικά ηταν κάτω απο τη μύτη μου η επιλογή. Απλά ηθελα ενα ψευδο-surround γιατι ειναι μεγάλο το δωμάτιο. Σας ευχαριστώ πολυ όλους αυτο το ψευδοσαραουντ σχεδον παντα ειναι μουφα.
dre@mc@tcher Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 αυτο το ψευδοσαραουντ σχεδον παντα ειναι μουφα. Ναι οντως ψιλομούφα είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα