domino19x Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 προσπαθω να παρω καποιες φωτωγραφιες που μου εστειλαν στο msn και να τις βαλω σε ενα φακελο αλλα οταν παταω αποθηκευση αρχειου δεν αποθηκευονται στον φακελο..μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?
karmen1983 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δεν αποθηκεύονται καν ή τις πάει σε άλλο φάκελο;
karmen1983 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ποιο msn έχεις; Οταν βλέπεις την φώτο που σου στέλνει κάποιος δεν έχει πάνω δεξιά μία δισκετούλα να την πατήσεις αν πας το Mouse;
karmen1983 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δε με βοηθάς όμως Ποιο Msn έχεις; Το τελευταίο; Αν ναι και δεν εμφανίζεται η δισκέτα, πρέπει να πας το mouse πάνω για να εμφανιστεί. Αν δεν την εμφανίζει ρώτα το φίλο φίλη σου αν συνεχίζει να έχει ανοικτό το παράθυρο κοινής προβολής. Αν το έχει κλείσει δε μπορείς να την αποθηκεύσεις
domino19x Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 ναι το τευλευταιο msn εχω..τη δισκετα δεν μου την εμφανιζει. εννοεις πως πρεπει να ειναι συνδεδεμενος για να μπορεσω να τις αποθηκευσω..γιατι τωρα βρισκεται εκτος
karmen1983 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Και συνδεδεμένος και να μην έχει κλείσει το παράθυρο κοινής χρήσης. Αν θες ντε και καλά τη φώτο τράβα ένα screenshot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα