Andreas2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 1ης κατηγορίας:Gucci,Calvin Klein,Ralph Lauren και όλα αυτά 2ης κατηγορίας:Lacoste,Marlboro,Camel Active,Quicksilver,Cortefiel(?)και όλα αυτά 3ης κατηγορίας:Zara,H&M,Maine,Red Herring,Next,St George by Duffer,Marks and Spencer,του Debenhams,Springfield,Marks and Spencer και όλα αυτά 4ης κατηγορίας:Bazar(ρούχα μπαζαριών),μαρκέτες,ρούχα από τσιγγάνους,ρουχά φτηνών σουπερμάρκετ και όλα αυτά.
Dark_son20 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 μπαίνω σε μια μπανιέρα με μεταξοσκώληκες και αυτοί τα φτιάχνουν πάνω μου!
Andreas2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Πείτε ρε να μάθω κανένα καλό κατάστημα να αγοράσω πλεκτά τώρα που θα έρθει χειμώνας,αν και έχω 100 που δεν τα φόρεσα ακόμη.Θέλω να μάθω για ποιότητα,π.χ.μερικά έιναι μόνο λόγω ονόματος ή της Α κατηγορίας είναι ανώτερα από της Β; Πείτε ρε να μάθω κανένα καλό κατάστημα να αγοράσω πλεκτά τώρα που θα έρθει χειμώνας,αν και έχω 100 που δεν τα φόρεσα ακόμη.Θέλω να μάθω για ποιότητα,π.χ.μερικά έιναι μόνο λόγω ονόματος ή της Α κατηγορίας είναι ανώτερα από της Β;
nickarmy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 http://www.shopadidas.com/product/mens-originals-star-wars-at-at-craft-sweatshirt/RY901?cid=O58915 μονο
Andreas2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δεν μιλώ για αθλητικά.Άντε κορίτσια δεν θα απαντήσετε στον ''We have a ___ old time'' σας;
viper2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 1ης κατηγορίας:Gucci,Calvin Klein,Ralph Lauren και όλα αυτά 2ης κατηγορίας:Lacoste,Marlboro,Camel Active,Quicksilver,Cortefiel(?)και όλα αυτά 3ης κατηγορίας:Zara,H&M,Maine,Red Herring,Next,St George by Duffer,Marks and Spencer,του Debenhams,Springfield,Marks and Spencer και όλα αυτά 4ης κατηγορίας:Bazar(ρούχα μπαζαριών),μαρκέτες,ρούχα από τσιγγάνους,ρουχά φτηνών σουπερμάρκετ και όλα αυτά.
Haldol Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Η πρώτη κατηγορία θα έπρεπε να είναι designer's ρούχα (π.χ. Michael Kors, Alexander McQueen, κλπ) και μετά να πάνε τα υπόλοιπα. On topic, παίρνω απ´ όλα. Ανάλογα τη χρήση και την ανάγκη. Συνήθως όμως τα «καλά» τα φέρνω απ´ έξω.
Andreas2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή πέρνεις και ρούχα bazar;Γιατί αυτά που είπα δεν είναι designer; Κάτι άλλο προσέξατε πως τα Asics έγιναν γνωστά;Πάντα ήταν γνωστή αθλητική αλλά επιπέδου Diadora,Fila,Kappa κτλπ...Τι θα γίνει αύριο;Φίρμα η Diadora;Το ίδιο και με Puma παλαιότερα.
xri_ni Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Κυριως 3,αλλα μπορει να παρω και κανα καλο κομματι απο τη 2η κατηγορια(πιο σπανια γιατι παρατσιμπανε οι τιμες τους).Αλλα εχω αγορασει και απο την 4η κατηγορια.Μη το κοροιδευεις,μπορεις να βρεις μια χαρα πραγματα π.χ. απο διαλυση μαγαζιων που τα δινουν οσο οσο.
viper2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή πέρνεις και ρούχα bazar;Γιατί αυτά που είπα δεν είναι designer; Κάτι άλλο προσέξατε πως τα Asics έγιναν γνωστά;Πάντα ήταν γνωστή αθλητική αλλά επιπέδου Diadora,Fila,Kappa κτλπ...Τι θα γίνει αύριο;Φίρμα η Diadora;Το ίδιο και με Puma παλαιότερα. βαριεμαι κατι τετοια αλλα θα απαντησω παιζει ενα bazzar της μεγαλυτερης εταιριας στην ελλαδα απο σημερα μεχρι την δευτερα okay okay http://www.facebook.com/fashionbazaar.gr?sk=wall
TwitterLover Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Desigual, Pepe Jeans, sOliver, H&M, Zara, Converse, Prince Oliver, Calvin Klein κλπ. κλπ. βεβαια εσωρουχα μονο "κατηγοριας Α" οπως λες και εσυ .Aθλητικα Νike. Παπουτσια Converse, Adidas, Tommy Hilfiger. Αρωματα Burberry, Paco Rabanne, Prada, Becham, Bvlgary, Versace, Porsche. Αποσμητικο Calvin Klein.
evabb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Desigual, Pepe Jeans, sOliver, H&M, Zara, Converse, Prince Oliver, Calvin Klein κλπ. κλπ. βεβαια εσωρουχα μονο "κατηγοριας Α" οπως λες και εσυ .Aθλητικα Νike. Παπουτσια Converse, Adidas, Tommy Hilfiger. Αρωματα Burberry, Paco Rabanne, Prada, Becham, Bvlgary, Versace, Porsche. Αποσμητικο Calvin Klein. η λεφτας εισαι η ψωνιο δεν ξερω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα