Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα sprider σε ποια κατηγορια ειναι? Απο εκει συνηθως παιρνω.

Οι τιμες τους παντως ειναι σιγουρα κατηγοριας 4

Δημοσ.

Τρού στόρι, το είδα με τα μάτια μου, αλλιώς μπορεί να μην το πίστευα. Κοστούμι δεν πήρα, αλλά τα CK τα χτύπησα :mrgreen: Τα Converse είχαν μισή τιμή ακριβώς από όσο εδώ (παπούτσια, ρούχα δεν κοίταξα).

Για την ιστορία, πήγα καλοκαίρι.

δες τις τιμες στο ckjeans

και συγκρινετες με της FFG

true stroy

Δημοσ.

η λεφτας εισαι η ψωνιο δεν ξερω...

Tα ρουχα τα παιρνω πολυ φτηνα γιατι η μητερα μου εχει μαγαζι και τα ψωνιζω χονδρικη ;) Τις κολονιες και λοιπα εχω μια (και πλουσια και ψωνιο) θεια που μου τις περνει. (προχτες μου εφερε μια της Benneton και την ανδρικη του Jean Paul Gaultier). Αυτα... :P

Δέν μιλάω μόνο για βρακιά δικέ μου.Και ναί,βρίσκω no name κουστούμι με 100 Εβραίους...

Νο Name την εταιρια λες ή μουφτικο?

Δημοσ.

Προφανώς στα "αξεσουάρ" θα συμπεριλαμβάνει και το κόστος του αυτοκινήτου που τον πήγε στην εκκλησία.

Eκτός αν εννοεί Λίρες Συρίας ή Νοτίου Σουδάν.

Δημοσ.

ρούχα και παπούτσια απο την λαϊκή και απο τα σκουπίδια και κολωνια gucci.

Δημοσ.

Παλιά έπαιρνα μόνο 4 και πιο κάτω. Τώρα που τα 1+2 φτήνυναν γιατί κανείς δεν έχει φράγκα, παίρνω τέτοια.

Πες ότι έχεις διαφθαρεί και εσυ.. πες ότι γίνεσαι τρεντουλας σιγά-σιγά! Πες ότι σε λίγο καιρό θα ανοίξεις και θέμα για κρέμες προσώπου και ανδρικης περιποιησης..

οντοπικ: Οτι κατσει αρκει να μ' αρέσει το ρουχο και να μπορώ να το αγοράσω. Κυρίως 3 θα έλεγα με ελάχιστα κομματια από το 2.

Δημοσ.

Τώρα που φτώχυνε ο κόσμος, το τρέντι είναι το φτωχικό, χωριάτικο ντύσιμο, λετσαρία, μούσια, γυφτιά κλπ. Όσο πιο φτωχός δείχνεις κι όσο φτηνότερο λες οτι είναι το ρούχο που φοράς, τόσο περισσότερο μετράς. Οπότε εγώ που θα σκάω με τα ακριβά λακώστ θα είμαι για μια ακόμη φορά ανορθόδοξος ντερμπεντέρης.

Δημοσ.

Νυμφεύθηκες;;

Δεν έκανα τελετή για το Civil Partnership να πούμε;μέχρι και άτομο από Αυστραλία κουβάλησα πληρωμένα όλα από τριμέγιστο Τόξο.

Τεσπά.Κάποιος τσίμπησε εντωμεταξύ για τα 24Κ.Έλα να πουμε αγοράζουμε ΠΑΝΤΑ αυτό που μας κάθεται καλά και ωραία στο σώμα είτε έχει 8 λίρες από τα ASDA είτε 7 χιλιάρικα από Gucci. Δε μπορώ φασιονβικτιμιλίκια με τη καμία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...