Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει κάποιο συγκεκριμένο κάνε μια αναζήτηση στο google για voice changer. Θα βγάλει πολλά αποτελέσματα.

Δημοσ.

τι είδους αλλοίωση θες , μπορείς να ηχογραφήσεις τον εαυτό σου και να αλλάξεις με τη φωνή (ποιο βαρια , ποιο γρήγορη,έχει αρκετά στο θέμα επεξεργασίας ) το gold wave

Δημοσ.

τι είδους αλλοίωση θες , μπορείς να ηχογραφήσεις τον εαυτό σου και να αλλάξεις με τη φωνή (ποιο βαρια , ποιο γρήγορη,έχει αρκετά στο θέμα επεξεργασίας ) το gold wave

Δημοσ.

Ζήτησες ένα πρόγραμμα για να κάνεις αλλοίωση φωνής και σου πρότειναν τα παιδιά κάποια, συν ότι με αναζήτηση στο google θα βρεις δεκάδες ακόμα. Τι άλλο θέλεις να κάνεις;

Έχω προσέξει mas ότι σε όλα τα θέματα σου λειτουργείς με την λογική του chat και με Σπαρτιάκτικες ερωταπαντήσεις. Έτσι όμως δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Πρέπει να εξηγείς ακριβώς τι θέλεις να κάνεις και τι λειτουργικό έχεις γιατί κάποια προγράμματα δεν δουλεύουν π.χ. στα 7άρια.

Δημοσ.

ναι, να μάθεις ορθογραφία.

Κλαίω...! :lol: :lol: :lol:

Έχω προσέξει mas ότι σε όλα τα θέματα σου λειτουργείς με την λογική του chat και με Σπαρτιάκτικες ερωταπαντήσεις. Έτσι όμως δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Όταν είσαι (υπέρ)σκληρος αυτά συμβαίνουν. :-D

Δημοσ.

κλαίω κ εγώ

Παρόλο που το "κ" από μόνο του δε στέκει στο συντακτικό και δεν είναι ορθή γραφή ; :P

Δημοσ.

γεια σας.....οσο για τα ωρθογραφικα που λετε ,,,,τα γραφω γρηγορα και δεν κοιταω να τα διορθωσω...........οσο αναφορα το προγραμμα ,,,,και οταν ηχογραφο την φωνη μου να αλλαζει και οταν μιλαω κατευθειαν απο το μικροφωνο να αλλαζει.....και να εχει και αλλες αφονες <να το πω ετσι> να βαζω,,,αν υπαρχει τετιο προγραμμα....καταλάβατε???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...