mas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ψαχνω προγραμμα που να αλιωνι τιν φωνη ...υπαρχει τετιο προγραμμα??
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέχρι να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει κάποιο συγκεκριμένο κάνε μια αναζήτηση στο google για voice changer. Θα βγάλει πολλά αποτελέσματα.
nickarmy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 τι είδους αλλοίωση θες , μπορείς να ηχογραφήσεις τον εαυτό σου και να αλλάξεις με τη φωνή (ποιο βαρια , ποιο γρήγορη,έχει αρκετά στο θέμα επεξεργασίας ) το gold wave
nickarmy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 τι είδους αλλοίωση θες , μπορείς να ηχογραφήσεις τον εαυτό σου και να αλλάξεις με τη φωνή (ποιο βαρια , ποιο γρήγορη,έχει αρκετά στο θέμα επεξεργασίας ) το gold wave
vaggospat13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 http://www.audio4fun.com/voice-over.htm
mas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ναι ετσι....μπορο να κανω και τιποτα αλλο εκτοσ απο αυτο ???
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ζήτησες ένα πρόγραμμα για να κάνεις αλλοίωση φωνής και σου πρότειναν τα παιδιά κάποια, συν ότι με αναζήτηση στο google θα βρεις δεκάδες ακόμα. Τι άλλο θέλεις να κάνεις; Έχω προσέξει mas ότι σε όλα τα θέματα σου λειτουργείς με την λογική του chat και με Σπαρτιάκτικες ερωταπαντήσεις. Έτσι όμως δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Πρέπει να εξηγείς ακριβώς τι θέλεις να κάνεις και τι λειτουργικό έχεις γιατί κάποια προγράμματα δεν δουλεύουν π.χ. στα 7άρια.
NinjaMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 ναι, να μάθεις ορθογραφία. Κλαίω...! :lol: Έχω προσέξει mas ότι σε όλα τα θέματα σου λειτουργείς με την λογική του chat και με Σπαρτιάκτικες ερωταπαντήσεις. Έτσι όμως δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Όταν είσαι (υπέρ)σκληρος αυτά συμβαίνουν.
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ναι, να μάθεις ορθογραφία. κλαίω κ εγώ
activex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 κλαίω κ εγώ Παρόλο που το "κ" από μόνο του δε στέκει στο συντακτικό και δεν είναι ορθή γραφή ;
mas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 γεια σας.....οσο για τα ωρθογραφικα που λετε ,,,,τα γραφω γρηγορα και δεν κοιταω να τα διορθωσω...........οσο αναφορα το προγραμμα ,,,,και οταν ηχογραφο την φωνη μου να αλλαζει και οταν μιλαω κατευθειαν απο το μικροφωνο να αλλαζει.....και να εχει και αλλες αφονες <να το πω ετσι> να βαζω,,,αν υπαρχει τετιο προγραμμα....καταλάβατε???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα