atropa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ψάξε στο google "standalone vocoder" για τη φωνή.. και "spell check" για τα μάτια μας.
mas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 τοτε απλα να αλλαζει η φωνη σε πιο χοντρο τονο λεπτο...και να πιγαινει ποτε γρηγορα και ποτε αργα......υπαρχει προγγραμμα...?????
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Στο post #7 σου πρότειναν ένα πρόγραμμα που φαίνεται να κάνει αυτά που ζητάς. Απ' ο,τι βλέπω, στο site της εταιρείας δίνουν και δοκιμαστική έκδοση 14 ημερών, για να το δοκιμάσεις και να δεις αν σου κάνει, πριν το αγοράσεις. Το δοκίμασες; Αν όχι, γιατί όχι; Αν ναι, σε τί ακριβώς δε σε βόλεψε;
mas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 το κατεβασα κανς εγκατσταση αλλα οταν παω να το ανοιξω μου ζηταει mail κοδικουσ κα τετια...δεν μπορει να μου το ανοιχει αλλιωε το προγραμμα....κανενα αλλο free υπαρχει που να κανει αυτη την δουλεια και να το εχω για παντα....να μην χρειαζεται να το αγορασο?????
mas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 αν εχετε ιδεα πειτε μου ενα προγραμμα να ειναι free να το εχω για παντα......ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα