Προς το περιεχόμενο

Region Killer Προγραμμα.


Fuel7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε όλους, μια ερώτηση στα γρήγορα.Μού ήρθε το λαπτοπακι απο τήν αμερική, και επειδή το DVD του είναι σεταρισμενο σε αμερικανικο Region θέλω να χρησιμοποιήσω ένα προγραμματακι για να ξεκλειδώσω το region , για να μήν έχω πρόβλημα κλειδώματος μετα τήν δεύτερη χρήση απο ευρωπαικο δίσκο.Εάν ξέρετε καποιο που να δούλευει σε windows7 θα με βοηθούσατε πολύ!

Ευχαριστώ Προκαταβολικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:confused:

Είσαι 20 χρόνια πίσω στα δρώμενα,μπορείς να βλέπεις ο,τι dvd θέλεις με διάφορα προγράμματα που δεν τους νοιάζει στο λιγότερο το τι region είναι το δισκάκι.

π.χ.

SMplayer

vlc

media player clasic

 

Να φανταστώ ότι είχε μέσα κάποιο powerDVD ή κάτι τέτοιο;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το region set είναι hardware ρύθμιση στην ίδια την συσκευή. Ελέγχει το δισκάκι αν είναι κλειδωμένο σε κάποιο region ή είναι ελεύθερο και πράττει ανάλογα.

Δεν υπάρχει θέμα κλειδώματος στην 2η αλλαγή, επιτρέπονται μέχρι 5 και μένει στην τελευταία, οπότε αν βάλεις ένα dvd region 2 και σετάρεις σε αυτό θα έχεις άλλες 4 αλλαγές να κάνεις. Ακόμα και να αλλάζεις συνέχεια δισκάκια, θα μείνεις στο τέλος στην περιοχή 2.

 

Αυτό όμως δεν σε δεσμεύει απαραίτητα. Μπορείς να πάρεις ένα αντίγραφο από τις ταινίες που έχεις σε region 1 (Αμερική) και να τις έχεις region free. Αυτές που είναι region 2 (Ευρώπη) δεν σε απασχολούν, ούτε αν νοικιάσεις ταινία σε απασχολεί γιατί είναι όλες περιοχή 2.

Μια άλλη λύση είναι να τρέχεις ένα προγραμματάκι region free όπως το anydvd και να μην σε απασχολεί σε πιο region είναι ένα δισκάκι dvd.

 

Κάποτε υπήρχαν πατσαρισμένα firmware για συγκεκριμένες συσκευές dvd-rom που τις έκαναν region free, δεν ξέρω αν συνεχίζουν να βγάζουν κάτι τέτοιο. Ψάξε στο google για region free firmware για το συγκεκριμένο μοντέλο dvd=rom που έχεις στο laptop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...