big_sofos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα αρχικά είπες το παραπάνω και βάση αυτού σου απάντησα. Επίσης είπες θες διπλό ψυγείο. Το παίρνει επάνω; Τώρα που το βλέπω το case λέει Εχεις σκοπό να το κόψεις πάνω να το μοντάρεις για να βάλεις το διπλό που θες στην αρχή; Τώρα αν ανέβεις στα 250-300 βγαίνει πολύ καλό συστηματάκι για cpu. ναι απλα είπα κιόλας "σούμα" πόσο θα μου βγεί! αν δεν κάνω λάθος. το διπλό ψυγειάκι λέω να το βάλω.. στην οροφή εκεί που έχει έναν ανεμηστίρα.... θα τον βγάλω και θα το βάλω και θα βάλω και τα ανεμηστιρακια απο κάτω του! οσο κοψιμο ραψιμο και τετια το κουτι ειναι καινουριο δεν νομιζω να το κανω..!
karmen1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Και πως θα το βάλεις το διπλό επάνω χωρίς μόντα; Αφού έχει θέση για ένα ανεμιστήρα
big_sofos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 xa0xa0x0ax0 θα το χαλάσω... πλάκα κάνω! εκεί που πιάνει ο ανεμηστίρας θα βιδοσο το ψυγειο εξάλου δεν εχει πολύ βάρος.. και αν γίνει τιποτα βαζω και λιγο συρμα ρε παιδι
karmen1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Βρε συ σκέψου λίγο. Το ψυγείο εκτός από το βίδωμα θα πάρει και 2 ανεμιστήρια το λιγότερο! Δε λέω για 4 και Push pull. Δε μπαίνουν για μόστρα, αλλά για να σπρώχνουν αέρα στο ψυγείο και να ρίχνουν την θερμοκρασία του. Το ένα από που θα σπρώχνει αέρα; Από τη λαμαρίνα; Και όπως κάνει κούρμπα επάνω το κουτί θα είναι πλάγια το ψυγείο αν δε το κόψεις. Μήπως να το σκεφτείς λίγο καλύτερα;
big_sofos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 κοίτα... εχω 2 τροπους 1ος) τροπος ειναι να ανοιξω κατι τρυπουλες οστε να παιρνει αερα και ο δευτερος ανεμηστιρας. 2ος) τρόπος είναι να λιγύσω το ψυγειάκι προς την μερια που ειναι τα οπτικα μεσα ωστε να φευγει καπως η αερας... edit : έχω ανεμηστήρα και στα πλάγια που θα δίνει αέρα μέσα! αν έχεις άλλον τρόπο ευχαρίστως να τον ακούσω... αλλά δεν θέλω έξω τα ψυγεία... θέλω να είναι όλα μέσα στο κουτί! αν γινετε αν δεν γινετε αναγκαστικα θα το βγαλω εξω.. εντομεταξεί συγνώμη ξέχασα να πώ το μοτέρ λέω να το βάλω η εκεί που μπάινουν τα οπτικά μέσα. η κάτω απο τον σκληρό γιατί εκεί που ειναι το τροφοδοτικό δεν γίνετε έχω ένα enermax galaxy 850w και ειναι τεράστιο. και πολλα καλόδια...που εχω πισω στην πλάτη με το ζόρι εκλεισα στο καπάκι
karmen1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αν θες την γνώμη μου και θες υδρόψυξη. Πέτα το κουτί πάρε άλλο. Από πάνω όπως το είδα 2πλό δεν παίρνει. Το μόνο σημείο που παίρνει είναι το πλαϊνό panel. Δε βολεύει και είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος. Ασε που μάλλον θα βρίσκει και η VGA. Δε συζητώ το γεγονός να θες να αλλάξεις hardware. Οπότε στο συγκεκριμένο case κάτσε στα αυγά σου όπως είσαι με την Η70. Αν κάποιος μπορεί να βγάλει κάτι σε αυτό το case, περίμενε γνώμη. Οσο το βλέπω πάντως δε μου έρχεται κάτι στο μυαλό.
big_sofos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 αυτό που λες δεν παίζει. γιατί το κουτί ειναι καινουριο 1ον. 2ον δεν μου βρισκονται αλλα λεφτα,και 3ον. το κουτι ειναι καθαρα gia games και κανει καλη απαγωγη της θερμοτητας... edit : τι θα ελεγες για μονό ψυγείο;; edit : σκεφτηκα να το βγαλω απεξω, απο πανω να το βαλώ. και τους ανεμηστηρες πανω... του!
rafail1994 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Οι επισημάνσεις της καρμεν είναι πολύ σωστές .Να σε βοηθήσει θέλει όπως όλοι μην είσαι κολλημένος . Λοιπόν το κουτί είναι από τα χειρότερα από θέμα στησίματος που έχει βγάλει η coolermaster επάνω δεν μπαίνει με τίποτε διπλό ψυγείο ούτε εντος, ούτε εκτός, ούτε επι τα αυτά. Η μονή λύση είναι να κρατάς το ψυγείο στο χέρι :lol: .
big_sofos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ραφαίλ είμαι ανθρωπος που αν του καρφοθεί κάτι θα το καταφέρει! το κουτι θα το κάνω transformers 4 αλλά θα το βάλω το ψυγείο είναι μην μου μπεί η ιδέα... edit : τι λες εσύ για μονό ψυγείο;; edit : ευχαριστώ για την πληροφορία που λες για την ομορφη κάρμεν (χωρίες παρεξήγηση) το ξέρω ότι ειναι σωστες η πληροφοριες/προτάσεις που μου λεει..
karmen1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Βρε αγορίνα μου, γιατί να πας σε μονο ψυγείο; Μονό δεν είχε και η Η70? Πάμε για το κάτι καλύτερο πέρα από την ομορφιά σωστά; Αν είναι έτσι μόνταρε την Η70. Βάλε διάφανες σωλήνες και, ότι χρώμα υγρό θες μέσα και είσαι οκ.
big_sofos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 αφού δεν υπάρχει λύση τι θες να κάνω;;;;;;;;;;;; είπα και πρίν αν δεν κάνω λάθος το κουτί δεν θέλω να το πειράξω (πολύ τουλάχιστον) και αφού δεν υπάρχει σημείο.... άρα;;; απέξω πάλυ που να το βάλω δεν ξέρω...πείτε μου εσείς
Thanos1972 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αφου οπως λες εισαι ανθρωπος που εαν σου καρφωθει κατι θα τα καταφερεις και θελεις να βαλεις το ψυγειο στο scout τοτε αγορασε ενα dremmel και εναν δισκο και ξεκινα.
Heatspreader Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Για όλα υπάρχει λύση βασικά. Αυτό ήταν το παλιό μου κουτί, Thermaltake Armor Black. Το ψηγείο μπήκε μία χαρά στο πλάι, έξω από το κουτί. Σαν μόντα και σαν κατάσταση μου αρέσει περισσότερο από ότι τα έχω τώρα. Καταρχήν όταν το ψηγείο είναι απ' έξω μπορεί να δεις κάνα 2C διαφορά στη θερμοκρασία προς τα κάτω.
big_sofos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 θάνο είπα.. να ψάξω πρώτα όλες τις λύσεις πρίν πάω εκεί. δεν θέλω να το χαλάσω καινούριο κουτί και πρωσοπικά μαρέσει εξάλου για αυτο το πήρα... Heatspreade αυτό που λες δεν το σκέφτηκα αλλά αν το βάλω.. μετά δεν θα έχει και λίγη ομορφιά ένα ψυγείο θα βλέπω... το θέμα είναι θα το έβαζα στην οροφή αλλα απο την μία θα πάρει ενεμηστιράκι απο την άλλη ακυρο γιατι εχω και ενα "couler" στις ραμ.. edit : σκέφτηκα 2 μονά ψυγεία ένα πίσω και ένα στην οροφή... αλλά θα χρειαστώ πολύ δυνατό μοτέρ ε;;;
stm00192 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Βρε sofo αγορούδι μου.. γιατι δεν ακους κανεναν από όλους αυτους που σου απαντανε και ξερουν καποια πραγματα παραπανω? Κιτ custom υδροψυξης στα 150Ε που να είναι σωστό και να σου προσφέρει κατι παραπάνω απο την H70 δεν γίνεται!! Και εγώ θελω Ferrari με 10000Ε αλλα δυστυχώς ΔΕΝ γινεται.. thats life ... τι να κανουμε τωρα. Και αντε πες ότι τελικα βάζεις παραπανω χρήματα και περνεις ένα σωστό κιτ.. το κουτί σου είναι ακαταλληλο για αυτή την δουλεια!! Θελεις παρα πολλες μόντες για να γίνει σωστή δουλεια και λύσεις του να "στραβώσω λίγο το ψυγειο" πρεπει να καταλάβεις ότι δεν υφίστανται!! Τελος επειδή δεν σε κοβω να πολυκαταλαβαινεις που πας να μπλέξεις!! Πρεπει να τα βαλεις κατω και να δεις αν για να κερδίσεις μονο την ομορφιά εισαι διαθετημένος να ασχολήσε συνεχεια με τα ενδότερα του υπολογιστή σου... Διοτι μια custom υδροχυξη δεν είναι αντε την έβαλα και τέλειωσα... πέρα από το οτι καθε τοσο χρειαζεται συντηρηση (αλλαγη υγρού,καθαρισμα blocks κτλ κτλ).. στην πορεία μπορει να συναντησεις πολύ συχνα προβλήματα διαρροών και πιθανή καταστροφή του hardware σου!! Γενικότερα σε βλέπω παντελως ανενημέρωτο πανω στο θεμα υδρόψυξη και καλό είναι να το ψαξεις αρκετά πριν προχωρήσεις!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα